Feniks . Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Slusao neko ovaj ruski bend? Meni su odlicni, imam jedan album. Najbolja pesma Kosovski front, ne samo zbog naslova i tematike vec je stvarno sjajno uradjena. 1 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 Vaistinu dobar r.a.c. Imam tu pesmu super je.Jel imas link za album? Quote
Feniks . Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 Upravo ih slusam, bas su dobri! Nemam link Quote
Goxy Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 imam sve albume ali nisam stigao sve da poslusam.ne slusam mnogo rac gledao sam jedan snimak sa koncerta gde su bas svirali kosovski front Quote
Feniks . Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 imam sve albume ali nisam stigao sve da poslusam.ne slusam mnogo rac gledao sam jedan snimak sa koncerta gde su bas svirali kosovski front Gledao sam ja neke snimke sa koncerata ali ne pesmu Kosovski front... Kakva luda atmosfera na koncertu, opake sutke... Quote
Мајор Гашпар Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Imas tu pesmu na youtube-u..naravno, live verzija. Quote
Мајор Гашпар Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Imas tu pesmu na youtube-u..naravno, live verzija. Quote
Bejbe Kompajler Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 њихова песма Крв и Част је одлична! Quote
Feniks . Posted February 26, 2008 Author Report Posted February 26, 2008 (edited) Opet slusam Kolovrat, zakon su! Oseca se energija...idealno za mlacenje pedera, komunjara, narkomana i ostalog sljama Edited February 26, 2008 by Feniks 1 Quote
шмизла Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 (edited) dobro je da covek ima prijatelje (i bracu) Edited February 26, 2008 by шмизла Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Kolko je tacno da je nash NS front skupljao pare za kauciju njihovog frontmana koji je uhapshen u Cheskoj? Quote
Мајор Гашпар Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Bila je tema na c18 forumu o tome. Cini mi se da je bio otvoren i racun za prikupljanje novca. Ne znam da li je on i dalje u zatvoru, ali informacija o prikupljanju novca je tacna. Quote
Bata Trokrilni Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Nacisti su govna. Ali, za razliku od njih, mi se zalažemo za slobodu mišljenja i izražavanja mišljenja, dokle god se time drugi ne povređuju. 1 Quote
Goxy Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Nacisti su govna. Ali, za razliku od njih, mi se zalažemo za slobodu mišljenja i izražavanja mišljenja, dokle god se time drugi ne povređuju. I hate commie scum Quote
Svarog Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Па да освежимо тему... http://www.youtube.com/watch?v=StJKymKlHgk Једна од њихових најбољих песама - а и Темнозор је ово обрадио! Quote
Josif Visarionovič Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 imam sve albume ali nisam stigao sve da poslusam.ne slusam mnogo rac Quote
Svarog Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Узгред, изашао је нови албум Коловрата који се зове Радикални глас. Нисам га још преслушао, али ценим да не може бити лоше. Quote
Теша Тешановић Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 kolovrat je moj omiljeni band.imaju autentican zvuk na prvom albumu to je neki oi-metal a kasnije dolazi vishe metala i folka u zvuk. Quote
Svarog Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 kolovrat je moj omiljeni band.imaju autentican zvuk na prvom albumu to je neki oi-metal a kasnije dolazi vishe metala i folka u zvuk. Аха. Почели су као прави ои, а онда после су доста метализирали свој звук. Као и још један одличан руски бенд Киборг. И они су прво били класичан ои, а сада су неки метал-кор. Мада су мени код Коловрата најјаче баладе! Quote
Feniks . Posted May 20, 2008 Author Report Posted May 20, 2008 Nisam slusao taj Kiborg...moraces mi narezati to! Quote
Svarog Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Nisam slusao taj Kiborg...moraces mi narezati to! Немаш проблема. Јеси слушао Антисистем? Тај бенд је наследио Коловрат. Зову их руски Боунд фор глори! Quote
Feniks . Posted May 20, 2008 Author Report Posted May 20, 2008 Nemam ni to...u poslednje vreme nisam nista novo nabavljao... Quote
Recommended Posts