pan satyros Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 www.myspace.com/maglablackmetal Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Poslusao sam pesme sa myspacea.Ovakav black metal ja volim,samo sto je produkcija uzasna...Cim se bend bude potrudio to da resi bice to dobro,zato sto vidim da duh (a i kvalitet sviranja) ne izostaju. Quote
Tower... Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 (edited) LOLLLLLLL!!! Lik fura emo patofne... Boli ga qrac. PS. Posluš'o sam ovo... Do jaja je! Meni se baš sviđa što je produkcija ovako zatvorena... Edited January 8, 2008 by Tower... Quote
kIDd Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 haha, tipichan da kazhem sprski bm bend sa loshom produkcijom Quote
azal Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 haha, tipichan bm bend sa loshom produkcijom fixed. Quote
Yggdrasil Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 (edited) Koja je ono reka sto protice iza ovog rs bm gurua (iza nogu mu u nanulama)? Drina? Reka alkohola? Edited January 9, 2008 by Yggdrasil Quote
Hell on Earth Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ja licno volim prljave produkcije, ali ovo je bas previse zamuceno. Trebalo bi da bude malo jasnije. Mislim, ne cistije, vec jasnije. Previse je mutno i tiho, kao da je u nekoj daljini. Zamisao nije losa, ali nije lepo sprovedena... Quote
Yggdrasil Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 (edited) To je sve, zapravo, pitanje ukusa. :pseudoelitistasacasomrajnskogrizlinga: Zvuk je okrugao, slazem se. Sinestezija. Ima tu nesto. Edited January 9, 2008 by Yggdrasil Quote
Apeiron Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Koja je ono reka sto protice iza ovog rs bm gurua (iza nogu mu u nanulama)? Drina? Reka alkohola? Reka moze samo da bude Vrbas... a rekao bih da je to slikano u kanjonu Vrbasa iznad BL, tako bar izgleda. Mada, ko bi sa sigurnoscu morao reci Quote
Yggdrasil Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Ko zna zasto mi je pala pre Drina nego Vrbas. Zbog naziva projekta, pomislila sam da je nekakav hommage The Stone-u u pitanju. Kada ono ali medjutim... Quote
Recommended Posts