DragonHeart Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Evo jednog benda koji me potonjih dana odusevljava. Rijec je o The Foreshadowing-u koji dolazi iz Italije i svira melodicni Gothic/Doom. Clean vokal, sjajna produkcija, melodije koje vas diraju pravo u srce i tekstovi koji opisuju monotoniju zivota uz sve blizi cas apokalipse su neke od odlika njihovog, za sada, jedinog albuma "Days Of Nothing", koji je zvanicno izasao 22.oktobra prosle godine na evropsko trziste. Preporuka za Katatonia, Anathema, My Dying Bride fanove. Quote
זאבים Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Skinula sam ih skoro, 'dja mi se. Lenji rifovi, dyin' romantika i swe shto ide uz to Osecca se tu malo i Novembre-a, sigurno zbog podneblja pheheh, Katatonia, malo Anatheme, a vokal lichi na Charon, ali ne onako ljigawo favZ 'ladykiller', 'departure', 'the wandering' .. Quote
Baal Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Nem' Anatheme ni ič.. Malo Katatonije, malko klišea, al' može da prođe pošto odavno odavno nije izašao neki toliko dobar goth/doom album. Quote
NullPointerException Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Nije losh album. Onako opustajuci, pun emocija i melanholije... Quote
banedeathmetal Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 http://www.adriarock.com/page2.html Joj, PREDIVAN bend...samo e zabrinjava ovaj Fest, svasta cujem, cak i da je "fake", i nadam se da to nije tacno... I SVE pohvale za ovaj bend...! Preporucujem !!! Quote
Shamandalie Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Procitaj temu o festu i psimo koje su mi poslali iz ovog benda. Quote
banedeathmetal Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Procitaj temu o festu i psimo koje su mi poslali iz ovog benda. Pa gde? :| Ima neki link? Quote
crusader84 Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Ukratko, treba da smaramo Frubija da ih uglavi nekako na Legacy, pošto su izgleda ispaljeni za Niš... http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...t&p=1671962 Quote
freya Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Bilo bi dobro,ali je set lista za Legacy,koliko ja znam,vec kompletna. Inace,bend je odlican! Quote
Prometheus Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Kompletna. Ali bi ovo mogao biti jedan free bonus Quote
Minita Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 OK, dosta, poslušajmo čika Elldamara, i čekajmo da vidimo konačni ishod... Quote
DragonHeart Posted May 25, 2008 Author Report Posted May 25, 2008 Svirace drugog dana Legacy festivala (3:15-4:00) Quote
DBrave Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 (edited) dajte link za album, svidja mi se sta sam cuo na myspaceu Edited May 26, 2008 by DBrave Quote
DragonHeart Posted May 26, 2008 Author Report Posted May 26, 2008 THE FORESHADOWING - Days Of Nothing Quote
SixStepsOnTheMoon Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Svirace drugog dana Legacy festivala (3:15-4:00) Сва подршка овим по мало песимистичним думерима,али биће супер чути читав албум Quote
Yebiggah Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Svirace drugog dana Legacy festivala (3:15-4:00) Jbt stvarno! Quote
DBrave Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 (edited) THE FORESHADOWING - Days Of Nothing hvala svidja mi se ovaj album, prilicno me podseca na meni jako dragu grupu "On Thorns I Lay" (koja vise ne postoji nazalost i nikada ih nisam cuo uzivo), osim sto nemaju violinu... pa me sada jako mami da nekako nabavim kartu i za drugi dan... videcemo jos sta ce biti Edited May 26, 2008 by DBrave Quote
DragonHeart Posted May 26, 2008 Author Report Posted May 26, 2008 Testament je dovoljan razlog da se pojavis na drugom danu, a plus Amorphis i The Foreshadowing Quote
:matija Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 da kopiram sa teme o festu.. svirali su 5-6 pesama, koliko se secam ovako je isla lista: intro days of nothing wandering eschaton the fall death if our freedom mozda nesto ispustih, lepo su odsvirali iako nas je bilo malo, uzeo sam i majcu.. sve u svemu na foreshadowingu je ostalo nas 10.. Quote
Dr Alex Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 da kopiram sa teme o festu.. svirali su 5-6 pesama, koliko se secam ovako je isla lista: intro days of nothing wandering eschaton the fall death if our freedom mozda nesto ispustih, lepo su odsvirali iako nas je bilo malo, uzeo sam i majcu.. sve u svemu na foreshadowingu je ostalo nas 10.. Meni je bilo super!!!! Njih sam chekao celo veche! Ispustio si onu rusku za kraj shto su svirali. Dobio sam cd od Alexa i ugovoren je intervju Quote
Recommended Posts