Aces High Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Фантастичан албум, одушевљен сам његовом хармонијом, но није толико мрачан као прошли, некако је светлији а и Марко се није држао оног дубоког гласа, што је по мени штета, мада и даље изува. Албум креће невероватном рифчином и заиста држи пажњу, а фаворити, дефинитивно: Havoc, Outcast, Aftermaths, Ground Zero, Second World, Reverie Is A Tyrant. Неко рече горе да сазревају, и те како сазревају, све похвале, има ово да се врти и врти... Quote
soul wandering Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Dobar album, pocetak albuma najbolji mozda, Havoc je Quote
ZheX Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Ja sam tek sad cuo ovaj novi album i to mi je i prvi njihov album koji sam ceo cuo. Oni su mi bili vec duze na listi za preslusavanje i sad sam konacno cuo i bas mi super leglo. Moracu da preslusam i starije albume. 1 1 Quote
NullPointerException Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 Novi album mi je sve bolji sto ga vise slusam, cak bih rekao da je na istom nivou sa prethodnim. Definitivno ponajbolje doom izdanje ove godine, za sada (uz Obsidian Sea i Altar Of Oblivion EP). Quote
Grobodan Posted June 5, 2012 Report Posted June 5, 2012 Odradih još jedan intervju sa Franceskom klavijaturistom oko novog albuma, već postaje praksa: http://www.metal-sound.net/interviews.php?read=theforeshadowing Quote
Aces High Posted June 24, 2013 Report Posted June 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HQ-D6kOL5Mg 1 Quote
Mysterion Posted October 8, 2016 Report Posted October 8, 2016 Ok, niko nije ni primetio nov album... ? Sta znam, meni je ovaj bend jedan od retkih preostalih kvalitetnih doom/goth bendova od kojih jos imas sta da se ocekuje. Mislim da je prvi album svakako najbolji, ali vredi preslusati. Sa tekstovima su malo otanjili, bilo je bolje ranije... Quote
Grobodan Posted November 18 Report Posted November 18 (edited) Izašao novi album, iako su imali dužu pauzu odličan, gospodski melodic doom talijanske škole. Malo je smanjio vokal insistiranje na baritonu. Edited November 18 by Grobodan Quote
Recommended Posts