Jump to content

Recommended Posts

Posted
Meni je bilo super!!!! Njih sam chekao celo veche!

Ispustio si onu rusku za kraj shto su svirali.

Dobio sam cd od Alexa i ugovoren je intervju ;)

:pivopije:

Drago mi je sto je barem neko bio da ih poslusa.

I ja bih dosao samo zbog njih ali nisam mogao da dodjem u Bg jer nisam imao para ni za bus a kamoli za kartu za fest.

Kako je uradjen cd, Aco?

Posted
Drago mi je sto je barem neko bio da ih poslusa.

I ja bih dosao samo zbog njih ali nisam mogao da dodjem u Bg jer nisam imao para ni za bus a kamoli za kartu za fest.

Kako je uradjen cd, Aco?

Bash bedak shto nisi bio. Davide nije svirao jer je na turneji sa Klimt-om. Ali najgore od svega je to shto su svirali oko 4 sabajle, pa su svi bili premoreni.

Prelep artwork + slipcase. The Wandering je apsolutni hit!

Jbt! Chitam u bookletu zahvalnice i vidim da se zahvaljuju bendu How Like A Winter, kad ono Marco (pevach), peva i u tpm bend! :) Koja all-star kombinacija :)

Posted
Bash bedak shto nisi bio. Davide nije svirao jer je na turneji sa Klimt-om. Ali najgore od svega je to shto su svirali oko 4 sabajle, pa su svi bili premoreni.

Prelep artwork + slipcase. The Wandering je apsolutni hit!

Jbt! Chitam u bookletu zahvalnice i vidim da se zahvaljuju bendu How Like A Winter, kad ono Marco (pevach), peva i u tpm bend! :) Koja all-star kombinacija :)

Da, The Wandering je hitcina!!!

Sto se tice Klimt-a, javili nam da su se proveli super u Estoniji. Dobar prijem publike i tako to.

Posted

ne verujem da ima fotki posto nas je nas desetoro gledalo bend.. e da ako neko ima listu po redu nek okaci, ali tacno kako su isle pesme po redu! :)

Posted

Imam klip ali moram da ga kompresujem jer je prevelik(to je neki ludi format kad se snima digitalnim aparatom).Snimila sam jednu i po pjesmu :mrgreen: pa eto okacicu na YouTube uskoro.

Inace,super su svirali i drago mi je sto sam posle dranja,riganja i sheganja konacno te noci cula muziku...melodiju :meshuggah: Fantastican bend i mislim da ce postati izuzetno popularni.

Odsjeli smo u istom hostelu pa evo jedne fotkice :mrgreen:

http://f593.mail.yahoo.com/ya/download?mid...=0&inline=1

Posted
Imam klip ali moram da ga kompresujem jer je prevelik(to je neki ludi format kad se snima digitalnim aparatom).Snimila sam jednu i po pjesmu :mrgreen: pa eto okacicu na YouTube uskoro.

Inace,super su svirali i drago mi je sto sam posle dranja,riganja i sheganja konacno te noci cula muziku...melodiju :meshuggah: Fantastican bend i mislim da ce postati izuzetno popularni.

Odsjeli smo u istom hostelu pa evo jedne fotkice :mrgreen:

http://f593.mail.yahoo.com/ya/download?mid...=0&inline=1

mozes da probas da bez kompresovanja okacis na rapid? aj' probaj, molim te :)

Posted

mozes da probas da bez kompresovanja okacis na rapid? aj' probaj, molim te :)

Tezi slucaj.Nije mi tu aparat :uhoh:

Tek tamo za vikend.Sorry.

Posted
ne verujem da ima fotki posto nas je nas desetoro gledalo bend.. e da ako neko ima listu po redu nek okaci, ali tacno kako su isle pesme po redu! :)

Ja sam slikao listu u backstage-u ali mi ostao aparat kod drugarice, pa kada uzmem kachim ;)

Mene je mrzelo da slika za vreme svirke jer ne bi mogao potpuno da uzhivam :)

Posted
Ja sam slikao listu u backstage-u ali mi ostao aparat kod drugarice, pa kada uzmem kachim ;)

Mene je mrzelo da slika za vreme svirke jer ne bi mogao potpuno da uzhivam :)

do jaja. hvala!

Posted

S obzirom da je prvi album u pitanju mogu reci da je kompletan buklet cd-a bas onako profi odradjen.Bas ozbiljno.Produkcija odlicna!Inace,kazu da su zahvaljujuci prijateljima iz benda Novembre snimili za Candlelight.Svaka cast za nekog ko je tek krocio na metal scenu.

Posted
S obzirom da je prvi album u pitanju mogu reci da je kompletan buklet cd-a bas onako profi odradjen.Bas ozbiljno.Produkcija odlicna!Inace,kazu da su zahvaljujuci prijateljima iz benda Novembre snimili za Candlelight.Svaka cast za nekog ko je tek krocio na metal scenu.

Da...i planiraju turneju s Novembre i Draconian-om.