:matija Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 bilo bi lepo da skoce ovde sa novembre i draconian, ne bi bilo mnogo ljudi, ali kapiram da bi bila ok svirkica, taman za livingroom.. lista im je bila ok, neke pesme koje mi se nisu toliko svidele na slusanje, sam zavoleo.. Quote
DragonHeart Posted June 5, 2008 Author Report Posted June 5, 2008 Samo o tome mozemo da sanjamo. Quote
:matija Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 evo liste, zahvalite se i am as earth-u (hvala covece) (ispade da ni ja ne znam da hostujem sliku tako da evo samo ispisano ) intro days of nothing eschaton the wandering death is our freedom the fall russians <--- ovo je obrada Quote
Minita Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Days of nothing - Live in Belgrade: http://uk.youtube.com/watch?v=KRCGJlXlA04 Quote
AmarantA Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 The new album was recorded and mixed at OUTER SOUND STUDIOS (....Rome.., ..Italy....) with Giuseppe Orlando (NOVEMBRE) during spring 2009. The mastering was done in June 2009 at FINNVOX STUDIOS (....Helsinki.., ..Finland....) by Mika Jussila, meanwhile the band is working again with Seth Siro Anton for artwork. The album sound is more gloomy, obsessive and epic than ever and it consists of 10 brand new tracks plus an exclusive funeral cover version of 80’s hit “Russians” by STING. The releasedate of ‘OIONOS’ is set to April 2010. Quote
In The Flesh Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Odavno se nijesam cuo ni sa kim iz benda. Odsjeli smo bili u istom hostelu za vrijeme Legacy-ja. Super vijesti,prvi album je odlican. Quote
Aces High Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Lepa vest, april je blizu ali imam jedno pitanjce: "Znacenje Oionos-a je?" Znam da je grcka rec ali ni google ne zna, samo nesto trambulja... Hvala!!! Quote
AmarantA Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 oionos(οιωνός): augury - auspice - foretoken - indication - omen - portent - presage - prognostic - prognostication - sign - straw... 1 Quote
Aces High Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 To, lep naziv albuma, sad cemo videti u aprilu kakav ce biti u muzickom stilu... Zahvaljujem na odgovoru!!! Quote
AmarantA Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Nema na chemu jedva chekam da ga chujem, mislim da ce biti interesantan... Quote
Aces High Posted February 7, 2010 Report Posted February 7, 2010 Ja sam uvek pesimista po tom pitanju, uvek kazem da ce bit' los album, pa bude strasan, a kada kazem da ce biti odlican, bude neponovljiva propast... Tako ti je to, ali nije daleko april... Cheers!!! Quote
In The Flesh Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 (edited) Sjajan album. Momci su jos mracniji i tezi ,aranzmani odlicni,produkcija za 10ku. Naravno,osjeca se uticaj Brajda,iako oni zele da pobjegnu od takvih poredjenja.Poslije jos par slusanja izdvojicu numere koje mi se najvise svidjaju,za sad mi je Oionos favorit sa super refrenom. Cini mi se dublji i neobicniji album nego sto je prvijenac bio. Marko odlicno otpjevao,sto se i ocekivalo. Me happy. Edited March 18, 2010 by In The Flesh Quote
Aces High Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Nov album? Jeeeeeeee, sad cemo ga skinuti... Zahvaljujem!!! Quote
Aces High Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Oionos, Soliloquium, Lost Humanity, Survivors Sleep, Revelation 3-11... Ove nabrojane pesme su nesto prelepo, pogotovo Solilquim i Survivors Sleep... Ostali su na svom nivou, nisu me razocarali i samo neka tako nastave... Opsirnije utiske napisacu za koji dan... Quote
Grobodan Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Da se oglasim i ja, iako nisam fan. Pod broj jedan, ono što mi se ne sviđa je glas. Kad su već rešili Brajde da skidaju trebali su i growl tu i tamo ubaciti, baš bi dao neki kick muzici. Nekako mi s vremena na vreme umrtvi aranžmane, koji su zaista dobri, a i plus za cover, odličan je! Nekako mi se čini da oni svoj najbolji album još nisu snimili. Quote
Talvi Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Vidi se na tri kilometra da je Seth iz Septic-a radio omot, covek je postao marka. Quote
In The Flesh Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Ne skidaju Brajde. Pricao sam sa njima,mislim da im se nije svidjelo kad sam im rekao da me podsjecaju na njih. Nijesu toliko morbidni.Da imaju growl,bili bi jos jedan u nizu slicnih bendova. Marko ima strasnu boju glasa i moze uzasno duboko da pjeva. Obrati paznju,skoro citavi album je otpjevan u dvoglasu,a donja oktava je uzasno nisko. Inace,osnivac benda (gitarista Alex) i jos 2 clana su svirali u Spiritual Front-u i Klimt 1918. Nijesam imao pojma,a oba benda obozavam. I prvi omot im je fenomenalan,kao i komplet buklet. Stvarno imaju ukusa. Quote
Grobodan Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Pa dobro, to sam malo ironično rekao (zaboravio sam smajli), nije da nemaju uticaja hteli to oni da priznaju ili ne. Quote
In The Flesh Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 nije da nemaju uticaja hteli to oni da priznaju ili ne. Definitivno. Quote
Grobodan Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Dobio sam promo disk ovog novog na recenziranje, i sto vise slusam album sve mi bolji. Nego najbitnije - trazicu od Cyclone empire intervju, i pitacu ih malo nesto o Italiji, Srbiji, In the fleshu... tako da ono, bicu malo licniji, izgleda da su kul ljudi pa nece valjda biti frke, ako neko ima nesto da pita neka kaze. Quote
Recommended Posts