In The Flesh Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Ne vjerujem da se sjecaju ITF-a,ali ih pozdravi od Dragana,sa kojim su za vrijeme Legacy festa bili u istom hostelu. I da,stvarno su normalni i potpuno opusteni likovi. Klavijaturista je najveca pricalica,ali na mene je Marco (pjevac) ostavio najjaci utisak. Quote
Aces High Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Ja sam prezadovoljan albumom, ocekivah neki krs, ali je veoma slusljiv (dobri prelazi bubnja)... Favoriti, kao sto sam i rekao: Oionos, Soliloquium, Lost Humanity, Survivors Sleep, Revelation 3-11... E sad samo lirike da izadju, i komplet... Quote
Grobodan Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Ne vjerujem da se sjecaju ITF-a,ali ih pozdravi od Dragana,sa kojim su za vrijeme Legacy festa bili u istom hostelu. And by the way, my buddy Dragan told me to say "hi" to you (he shared a hostel with you during the fest, maybe you remember him) give our best to Dragan, we remember very well of him, we spent a good time together in that hostel! Ostatak kad okačim intervju online, stigao, dobar 2 Quote
Aces High Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Novi favorit na albumu: Chant of Widows... Neverovatna atmosfera na sredini pesme... Jos jednom, prezadovoljan sam albumom, i sad cekam 320 kvalitet, pa da uzivam k'o covek... Quote
In The Flesh Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 And by the way, my buddy Dragan told me to say "hi" to you (he shared a hostel with you during the fest, maybe you remember him) give our best to Dragan, we remember very well of him, we spent a good time together in that hostel! Ostatak kad okačim intervju online, stigao, dobar Hvala ti. Izgubili smo kontakt otkad nemam FB,drago mi je da se sjecaju. Sa kim si radio intervju? Quote
In The Flesh Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Onda ne sumnjam da ti je dao opsiran intervju Francesco,cini mi se.. Btw,novi album je sve bolji i bolji. Steta sto nas je trojica na forumu koji smo ga preslusali. Quote
Milan Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Evo i ja cu se pridruziti, kupili su me jos sa proslim albumom, ali nisam pratio temu, nekad volim da imam taj trip best kept secret, da ne znaju bas svi za bend, oni su mi jedan od tih... no, nebitno, pratim stvari oko Klimt 1918 (btw, nemam reci za njih, jedan od najboljih "novih" bendova uz Charon i Riverside) pa sam tako cuo za bend i bas su me dobro prodrmali, ovaj album je isto pun pogodak, sa tom razlikom, ko sto rece, ovde je sa svakim slusanjem sve bolji i bolji, dok me je ovaj prosli ubo na prvu loptu, odlicna muzika! bas se vidi da zive za fight Quote
In The Flesh Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Slazem se da je prvi album bio vise na prvu loptu. Kad vec pratis Klimt 1918,onda ti preporucujem da se pozabavis sa jos jednim (po meni i boljim) bendom,iz kojega mimci iz The Foreshadowing vuku korijene: Spiritual Front Preporucujem album Armageddon Gigolo. Nihilist Pop kako oni vole da nazovu pravac u kojem djeluju. Quote
Milan Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Nasao sam na nekom blogicu diskografiju, preslusao sam malo danas (omeo me novi Celeste, rasturo sam se od njih ceo dan). Hm, ovako, svakako zanimljiv bend, inace nikad nisam nacisto da li mi se svidja ili ne taj citav folk, neofolk i sl, tu stvarno ima puno toga, ali skontao sam da ne mogu bez neke mrak atmosfere, tako da su mi prva dva albuma vise legla (onako u smislu celine i atmosfere) Gigolo ima par super pesama (I Walk The (Dead)Line ili Jesus Died In Las Vegas pa No Kisses On The Mouth) dok me npr "iznervira" nesto kao Bastard Angel i Ragged Bed, ne znam imam problem sa tim cabaret-like fazonom i sa tim brzim pesmama, that shit is...i don't know too much for me he he...mislim ja sam ultra funeral doom fanatik (if you catch my drift), zezam se, hvala na preporuci, jos jedan fin bend za slusanje. Quote
Despot! Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Sa klavijaturistom. Ej, ajd emi napiši uvod za intervju pa da ga šaljem Neci da ga postavi na sajt. 1 1 Quote
Imrahil Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Jbt, gde ja zivim? Tek sad provalih da je album izasao O.o Quote
Aces High Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Two years after the release of "Oionos", THE FORESHADOWING will once again hit the stores with their upcoming album "Second World" (release: April 20th). No less than TRAVIS SMITH delivered the amazing artwork for their third release. Prepare for some more news coming soon!!! Јеееј, фантастичне вести и омот... 3 Quote
In The Flesh Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Super! Idemo mrak, depresija, tuga, jad, mizerija, plač, vapaj, skrhanost, smrt, bijeda, Serie A! 2 1 Quote
NullPointerException Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Prosli album je fenomenalan, a ovaj omot obecava. Postapokalipticni pejzazi Quote
SweetNurse Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Tek sad vidim,super vest.Ovaj omot u poredenju sa prva dva i nije nesto,no dobro,sta sad Quote
Grobodan Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 Odličan je novi album, ovaj bend je sve bolji iz izdanja u izdanje. Quote
Aces High Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 А неки линкић за нас који жељно очекујемо или бар једна песма, пошто ништа није изашло... Quote
Aces High Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 То Гробе царе. Фантастично. Опушта... Quote
Grobodan Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 Ništa, album zvanično za par dana pa će biti linka. Otprilike siže - ista priča kao pre uz lepše orkestracije/klavijature i malo manje dubok glas, Marco peva malo prihvatljivije da tako kažem. Quote
Јарослав Posted April 24, 2012 Report Posted April 24, 2012 На вам линка. The Foreshadowing – Second World (2012) Quote
Recommended Posts