Aeoliah Centaurus Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Da da da da da da da !!! Nakon shto je Debris crkao, dva su se foruma otvorila ! ali ZASHTO - zashto - ja vas fino ljudi pitam, da budemo ogranicheni na jedan forum: Dark Industry (koji je mozhda stvarno genijalan - ali tu nije EKIPA koja je dovela sve ove bendove u Srbiju !!!!!!!!!!), nego LJUDI !!! Regajte se si na Night Promotions forum !!!!! Recite shto i koji bend zhelite slijedechi da dodje !!!!! Saznajte iz prve ruke tko dolatzi slijedechi !!!!!! Poprichajte sa legendama "scene" !!!!!!!!!! LINK ----> http://forum.nightpromotions.com/index.php <--- LINK VIDIMO SE TAMO !!!!!!! Quote
oNe Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 pa Diary Of Dreams, Diorama i Assemblage 23 nisu bas stvari sa kojima bi neko mogao da se pohvali. Ekipa sa Dark Scene foruma je dovela Laibach, Goldfrapp, Prong, Anastasiju, Mizar, No Means No i Interferenzze u Novi Sad.... LINK ----> http://darkscene.proboards101.com/index.cgi <--- LINK Quote
Aurora Calerva Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Sve je to lepo, ali ovaj nacin reklamiranja drugog foruma neće da može. U svakom slučaju, ova tema će da ostane do kraja dana, ili dok je neki drugi moderator ne zakači, čisto da bi ljudi mogli da se informišu. Otvori temu o samom Night Promotions-u, ali ne o njihovom forumu. Quote
Aeoliah Centaurus Posted January 4, 2008 Author Report Posted January 4, 2008 Jednostavno samo premjesti, tako da će pisati na ovom forumu "premješteno", zbog čega će istovremeno ovaj thread postojati i u ovom podforumu, ali i tamo gdje bi trebao biti. (kao i Dark Scene reklamni thread za forum) Quote
Сталкер Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Nije ovo merenje kome je veci, ovo je merenje cija je dusha crnja. Quote
Калавера Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Kome duša bliže mraku bjaše, Tome patka po zemlji se vuče. Quote
Сталкер Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 Oprostices mi na kradju, al ja ovo u potpis stavljam Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 pa Diary Of Dreams, Diorama i Assemblage 23 nisu bas stvari sa kojima bi neko mogao da se pohvali. Ekipa sa Dark Scene foruma je dovela Laibach, Goldfrapp, Prong, Anastasiju, Mizar, No Means No i Interferenzze u Novi Sad.... LINK ----> http://darkscene.proboards101.com/index.cgi <--- LINK Koliko je meni poznato Nomeansno su doveli bad music for bad people i u NS i u Bg... Quote
TtuEd Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 ahm... a topic title? -> Pravila Pisanja i Otvaranja Tema Quote
LazaGNR Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Hm... Prebaceno sa 'Koncerata' na 'Mediji i izdavaci' (Domaca metal scena)... ...ako moderatori tamo nemaju nista protiv (jes' da ovo nije metal...) Quote
Recommended Posts