niking Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 nije, nego je...... slushaj sada!! ... chtistian metalcore! post hardcore! ALSO!!! screamo.... oke jesam pogreshio negde? (i da kao su bili deathcore, u ranim danima mada to meni vishe lichi na neki obichan, NEkvalitetni death) PS lepi su! <3 btw sta je ako nije screamo? lepo sto ti citas Wikipediju, ali oni skrimo ne mogu da budu pa sve i da ga istetoviraju na cmaru Quote
Vuk Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 ovde svi chitaju wikipediju umesto da slushaju muziku Quote
Tower... Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Znači, ja bih taaako ZABRANIO sve te CORE vrste muzike, jao... Nu metal je bio do jaja, šta se desilo s nu metalom?!?! To umrlo, sad je popularan ovaj ODVRATNI metalcore, i slična sranja... JEBEM IM MATER. (mada, ni jedno ni drugo nema veze s metalom) Quote
enclave Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Ne kontam sta si hteo da kazes uopste... Daj neke bendove reci nemoj generalno... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Znači, ja bih taaako ZABRANIO sve te CORE vrste muzike, jao... Nu metal je bio do jaja, šta se desilo s nu metalom?!?! To umrlo, sad je popularan ovaj ODVRATNI metalcore, i slična sranja... JEBEM IM MATER. (mada, ni jedno ni drugo nema veze s metalom) Quote
necko Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Znači, ja bih taaako ZABRANIO sve te CORE vrste muzike, jao... ko si pa ti da zabranjujes nesto? core postoji jos pre nego sto si ti bio u planu, i zato gtfo Quote
Feniks . Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Znači, ja bih taaako ZABRANIO sve te CORE vrste muzike, jao... Srecom pa si ti mnogo bitan i ova planeta od tebe zavisi Quote
Geozee Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Znači, ja bih taaako ZABRANIO sve te CORE vrste muzike, jao... Nu metal je bio do jaja, šta se desilo s nu metalom?!?! To umrlo, sad je popularan ovaj ODVRATNI metalcore, i slična sranja... JEBEM IM MATER. (mada, ni jedno ni drugo nema veze s metalom) Kako si tr00... jaoooo... oces da me jebes... ne... mogu li da ti ga popusim? neee... ne znam... joj kako si ti kul... nemam reci... idi slusaj manowar... Quote
Geozee Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Time ces samo jos vise da ga podstaknes da kenja... Quote
xVAKZx Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Pa nek kenja kad je pacenik Zamisli kaze nu metal mu bio dobar a CORE mu nevalja,pa neka drka tamo na postere Linkin Park-a ili kako se zvase taj bend mozda Picin Park Quote
darthmoog Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Uh jbte al ispamovaste temu..dobro tower je ograniceni kreten zaboravite ne treba 44343 postova da bi to objsanilo...Underoath nikako ali nikako nije screamo... Quote
Odelo Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 pa pitanje moje je to kao nije metal? to je samo Hard Core? 1. nije 2. nije ni hardcore Quote
xVAKZx Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Najvise slusam Moshcore ,posto mi se svidjaju teksovi vecine grupa koje rokaju u tom fazonu,a i dinamicna je muzika. Deathcore volim zbog brutalnosti, mix hardcore-a i death metal-a je strava ,ubitacni brejkovi sa brutalnim vokalima. Kad slusam Mathcore on me uvek inspirise svojom nepredvidljivoscu. Znaci svaki od ova tri stila ima svoje prednosti a na pitanje da li je metal ili ne,ja ove podzanrove vise dozivljavam kao hardcore,neko drugi ove podzanrove verovatno dozivljava kao metal,ali to nije ni vazno ,vazno je da su muzika i poruka na mestu Quote
Rob Swire Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 prsti me svrbe koliko je sve ovo glupo.... nikad ne treba potceniti moc naroda koji se ovde skuplja da sere o najneverovatnijim glupostima..ok, odmor je gotov... Quote
=Steamroller= Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 (edited) lepo sto ti citas Wikipediju, ali oni skrimo ne mogu da budu pa sve i da ga istetoviraju na cmaru chitam i to al sam reko da su screamo pre nego sto sam prochitao to na wikipediji tako su mi rekli da je skrimo a i tako iz zvuchi emo koji puno skrimuje sta tu ne pashe? rekli ste da nije screamo al nikog nisam video da napishu stvarno sta sviraju.... ajde otje iko pametan da kazhe sta su onda? 1. nije 2. nije ni hardcore da pogodim!!!!!!! da nije mozda!?!?!? METALCORE????????? i da obozhavam nachisto obozhavam kad dodje neko i kazhe da je metalcore neshto novo kao Nu metal je bio cool, al kad su izmislili metalcore...... to sto mi nismo chuli o tome ne znachi da je novo... Edited January 7, 2008 by =Steamroller= Quote
necko Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 metalcore je stariji od nu metala. ali to sad nije ni bitno. underoath nije screamo. a i tako iz zvuchi ne zvuci. jesi slusao ti uopste neki screamo bend? Quote
=Steamroller= Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 oke sad bih mogao biti peder i ne odgovoriti na tvoje pitanje posto ti nisi josh odgovorio na moje??? al ja nisam takav. bitno je da NIKO ne zna staje Underoath i josh je bitno da SVI znaju da nije screamo... ne, mislim da nisam slushao screamo ako saosin nije screamo onda nisam slushao screamo daj neki. Quote
Recommended Posts