darthmoog Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 (edited) To tek...ajde shvatam zashto misli da je underoath screamo...taj stil pevanja jeste screamo aj da kazemo...ali sama muzika je cist metalcore...brejkovi,oni tupavi riffovi,clean refreni itd...nije cist screamo nikako...samo ovaj lik ne zna da peva drugacije osim ovako da se dernja... edit: evo ti malo pravog screamoa... Edited January 7, 2008 by darthmaul Quote
=Steamroller= Posted January 7, 2008 Author Report Posted January 7, 2008 Underoath = Christian Metalcore To sam znao i od pre. Al isto kao sto je Throwdown Metalcore Straight Egde Metalcore Moshcore Post Thrash Isto je tako Underoath i pod Screamo barem ja tako mislim so fuck me if im wrong Oke give screamo bend neki. Da chujem sta je skrimo po "definiciji" Quote
darthmoog Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Jbte...mnogo se lozish na definicije i na to sta pishe po netu i kako je koji novinar smestio koji bend pod koji zanr...screamo je agresivnija verzija emo hardcore-a...ne screamo nije nikako ako neki lik dodje i vrishti u metalcore bendu...dao sam ti orchid iznad pogledaj to...od ovih ostalish screamo bendova sto ja volim...envy,yaphet kotto,circle takes square,la quiete,Rorschach,City of Caterpillar itd. Quote
necko Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 eto, darthmaul je naveo par bendova pa se edukuj Quote
deda Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 takodje probaj sa MODERN LIFE IS WAR - MY LOVE MY WAY cd pocetak devedesetih, screa...ma kurac, to se nekada zvalo new school a kako ga sada zovu, boli me patka. ENVY je klasican bend ukoliko zelis pa izvrsis samoubistvo...ma slusajte old school, zvacice zvake i budite hepi. Quote
=Steamroller= Posted January 18, 2008 Author Report Posted January 18, 2008 i onda sam chuo za hate core za koji ja mislim da je onako neko jednom lupio naziv bezveze, i wikipedija kazhe da postoji! i onda saznam da je to zapravo nazi hard core (koja debilana) i onda chujem da je hatebreed hatecore (josh vetja glupost) i chujem da je Ritam Nereda hatecore..... Quote
necko Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 hatecore =/= nazi hardcore mislim, moze biti ali ne mora da znaci mozes ti biti hejter i da ne budes nacista Quote
=Steamroller= Posted January 19, 2008 Author Report Posted January 19, 2008 da to je deo posta od pre 12 dana i? Quote
Recommended Posts