Jump to content

Recommended Posts

Posted

15025protesttheherobanddr4.jpg

Kul kanadjanski metalcore/mathcore/post hardcore bend.Postoje od 1999 godine,i od tada su privukli veliku paznju slusatelja van im rodne drzave.Zanimljiva je njihova muzicka ®evolucija pocevsi kao punk rock sa uticajima popa(Use of Calculated Sound EP),da bi sa svojim prvim albumom Kezia,prosirili svoj zvuk u mathcore/post hardcore vode.Novi album koji treba da izadje sada u januaru obecava jos bolju ekspanziju zvuka,ali to cemo videti kada izadje album.

Discography

2003 Use of Calculated Sound EP

9012155263kd2.jpg

http://rapidshare.com/files/66594677/Prote...2003___320_.rar

2005 Kezia

protesttheheroskeziaalbuj5.jpg

http://rapidshare.com/files/66558014/Prote..._Kezia.rar.html

2008 Fortress

29 januar

64611fortresscover2wl8.jpg

myspace benda

http://www.myspace.com/protestthehero

oficijelni sajt

http://www.protestthehero.com/

Clanovi Benda:

Rody Walker (vocals)

Tim Millar (guitar)

Luke Hoskin (guitar)

Moe Carlson (drums)

Arif Mirabdolbaghi (bass)

Posted
A Calculated Use Of Sound ustvari ;)

odlican bend.

Permutovah naslov :mrgreen:

Ma bacicu ja tebe sa litice :lol:

Meni se svidjaju muzicki ali vokali su mi odbojni.

:mhihi:

Nego bre momci samo kazete dobro,odlicno za bend,ono dajte malo dublje zadjite,meni se kod njih prvenstveno dopada kompleksnost im solaza i rifova,Kezia mi je bio veoma osvezavajuci album,prosto obozavam te koncept albumcice,prava poslastica.Jedino sto mogu da se slozim sa ovim pederom Gently-em je vokal,zna da ide na zivce sa onakvim glasicem,ali cenim posto je ipak lik malo ostario,na novom albumu cak ima nekih izleta u growl vokal,nadam se da cu preslusati album pre 29 januara koliko sam nacuo vec je ukraden iz studija pa cekam da braca rusi ripuju i stave na net.

Posted

ja sam cuo samo Bloodmeat i fale mi jedine dve stvari koje su mi ovaj bend cinile zanimljivim... pankerica i vokal... sad mi zvuce kao i svaka druga matematika...

mozda ostatak albuma povadi stvari, ali koliko sam citao bice sve na ovu foru... a meni ostaje da cekam 4. album i "povratak korenima" :)

Posted (edited)
Evo slusam Kezia album... ovde samo clean vokal?

jep

a sam cuo samo Bloodmeat i fale mi jedine dve stvari koje su mi ovaj bend cinile zanimljivim... pankerica i vokal... sad mi zvuce kao i svaka druga matematika...

mozda ostatak albuma povadi stvari, ali koliko sam citao bice sve na ovu foru... a meni ostaje da cekam 4. album i "povratak korenima" :)

pankerica je odavno otisla :sad:

A vokal je i dalje tu,rekli su da ce biti tvrdji,manje popasti a oni nastavise po starom bem ih u dupe(no homo)

Edited by Ultimate Bastich V.2.
Posted
pankerica je odavno otisla :sad:

A vokal je i dalje tu,rekli su da ce biti tvrdji,manje popasti a oni nastavise po starom bem ih u dupe(no homo)

pa nije, na Keziji se dosta provlacila, barem kroz bubnjanje... a lik je imao skroz karakteristican glas, sto je meni bilo do jaja + je bila matematika sa clean-om... sad su Dillinger tribute :bigblue:

da nisam slusao Keziu, ovo bi mi kidalo, ovako mi je shm

Posted

E vidis,to mi sada pade na pamet,nikada im nisam obracao paznju na bubnjeve :huh:

Na EP je bilo dosta punkeraja sa uletima malo hc,na Keziji to nisam primecivao(ili nisam hteo da primetim).

To cemo jos da vidimo da li ce biti DEP tribute ;)

Kapiram,ali daj im sansu za popravni,mogu to oni mladi su momci i puni ideja i energije B)

Posted

kao shto sam rekao bacio sam se u dublje preslushavanje PTH-a, svidja mi se.. skroz su mi neobicni...

hahahah ovaj spot je dobar, pevac isti Justin. :)