Chicken Little 420 Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 On June 6th, 2013, the band announced in an interview that original drummer and founding member Moe Carlson would part ways with Protest the Hero in order to pursue an education and career in tool and die manufacturing. Instead, Chris Adler of Lamb of God would be stepping in as his replacement for the recording sessions of the band's new album.[13] Quote
azal Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 ja mislim da on bas oduvek ima zelju da pokaze ljudima da je bolji bubnjar nego sto se cuje sa LoG. ali znam da je valjda bio u fazonu za blotted science da svira ali nije mogao da isprati. valjda ce moci ovo. ako ga sam bubnjar iscimao, verovatno je znao sta radi. Quote
Mita Posted July 23, 2013 Report Posted July 23, 2013 (edited) http://www.metalinje...w-album-trailer OP OP (vise je sprdnja nego pravi trejler) Edited July 23, 2013 by Mita Quote
Live Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 Protest the Hero Signed to Razor & Tie Records. Is That A Slap in the Face to The Fans That Gave Them $341,000? Quote
Talvi Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 što kaže u tekstu, oni su te pare pokupili da uđu u studio i snime album, izdavač radi sasvim drugi deo posla od toga tako da ne vidim u čemu bi bio problem Quote
Live Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 Verovatno su ljudi popizdeli jer podrazumevaju da, kad kažeš da si potpisao sa izdavačem, od njega dobijaš između ostalog i lovu za snimanje. Promenila se praksa u međuvremenu, ali percepcija publike još nije dovoljno. Quote
azal Posted July 25, 2013 Report Posted July 25, 2013 ma metalsucks je troll sajt. samo zele klikove i posete pa od svega prave spektakl. Quote
Mita Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 sta se koji kurac ovde desava na klipu? Quote
Mita Posted August 16, 2013 Report Posted August 16, 2013 kako sam ispizdeo na ove komentare za Periferi Quote
Talvi Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 opaaaaaa idemo http://www.metalsucks.net/2013/09/05/exclusive-premiere-protest-the-hero-clarity/ btw svaki put se ispalim pa tražim ovu temu na avangardi Quote
SkullKrusheR Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 uf, sjajna stvar. ne sumnjam da ce i ostatak albuma biti na nivou. i slika im je genijalna. Quote
azal Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 (edited) ne radi link edit, radi. slusam. odlicna. malo mi smirena za njihove standarde. Edited September 5, 2013 by azal Quote
Mita Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 da da, nema vise onog haosa, i to mi malo nedostaje ali nema veze i ovo je sasvim kul Quote
BLAGOJE Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 bilo bi cak sjajno da nema screamo sranja.jel' ovo svirao adler ili ta treba tek da izadje? Quote
azal Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 da. mozda je zato smirenije zato sto ne zna on onako haoticno da lupa a ni ja ne volim kad se roddy dere. uopste mu ne treba nikakav scream. Quote
BLAGOJE Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 da,bez screamo glupiranja cist faith no more na prelud nacin. a zna adler da lupa kako god treba,ali sami rekose hoce da prave pjesme Quote
SkullKrusheR Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 ja sam ih zato i izbegavao nakon shto sam ih prvi put slushao jer je sequoia throne bila prva stvar koju sam chuo. Quote
azal Posted September 5, 2013 Report Posted September 5, 2013 da,bez screamo glupiranja cist faith no more na prelud nacin. a zna adler da lupa kako god treba,ali sami rekose hoce da prave pjesme ja znam pricu da je hteo da svira u blotted science-u i odustao Quote
BLAGOJE Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 pa dobro,ne svira se to covjeku.mene cudi i ovo,s' obzirom da je klasicna americka seljacina. Quote
Recommended Posts