Chicken Little 420 Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 (edited) al prsti snimak, leb ti jebem Edited October 16, 2013 by Chicken Little 420 Quote
Talvi Posted October 16, 2013 Report Posted October 16, 2013 koji herojski dan, prvo celo jutro rokam His Hero Is Gone, i sad ulete ovo Quote
VoivodBG Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 Zadovoljan sam albumom. Posebno kako je Lamb of god bubnjar odsvirao bubanj, a produkcija istog ima bas zategnut gruv. Arpedjo rifovi dominiraju! Rody, bas dao sebe sa vokalnim varijacijama na ovom albumu, ali mene i dalje kopka da li se poboljsao sa godinama i da li bi mogao sve to uzivo da izvuce. Definitivno jedno od onih metal izdanja koje ce obeleziti ionako siromasnu godinu za moju malenkost. Quote
ShinigamY Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 Meni lagano album godine za sada (ne znam sta se jos ocekuje do kraja godine, al' ne verujem u neki preokret) Quote
Talvi Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 Roddy ga je baš odvalio, dominira celim albumom bukvalno. i do jaja mi je što se Adler ovako dobro uklopio Quote
Vuk Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 Spamovao me narod toliko da poslusham ovo, kazu da jebe keve, a nije mi neshto. Verovatno jer ne volim ovakvu muziku. Quote
SkullKrusheR Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 ja samo da svrshim. verovatno najbolji metal album ove godine. ako ne najbolji, najzabavniji sigurno. Quote
Talvi Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 evo ti cd rip onda http://www.mediaboom.org/397116-protest-the-hero-volition-2013.html Quote
SkullKrusheR Posted October 21, 2013 Report Posted October 21, 2013 nisam ja ni skidao sa onog linka gore, odmah sam taj dan nashao ovaj cd rip. ceo taj dan kad je okachen prvi link, nisam ni mogao da udjem na yum. Quote
VoivodBG Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 We have some bad news / good news news: We are saddened but excited at the same time. Life in a nutshell. Read Below from Arif. Dear friends, Riff here. It's with a heavy heart that I'm writing to say I won't be joining PTH on the upcoming North American tour. As you can readily imagine, this is the most challenging decision I've ever made as a part of this wonderful band and I have not done so lightly. Over the past several years, I've been working closely with some very talented performers in creating a stage adaptation of a Dostoevsky story entitled The Double. We debuted February 2012 to enthusiastic audiences which, through good fortune and hard work, has led to a new staging of the show at a different theatre as part of their official season. These dates were originally tailored to work around the PTH schedule but (as all of you musicians undoubtedly know) creating an album is a series of missed deadlines and inevitably takes longer than expected. The results left us with two options: wait two months with a finished album for my play to be over, or release the music we're so proud of and bring the show to you as soon as possible. The band, as they say, played on. Filling in on bass is our longtime friend, producer, creative collaborator, and stand-up gentleman Cameron McLellan. He is a tremendous musician of immense consequence and will likely leave audiences saying "Riffy who?" If you don't believe me, listen to Without Prejudice on our new album and enjoy his sparkling cameo: an amazing riff he both wrote and performed. I have always taken distinct pride that the PTH audience is open-minded toward art & the creative process. I can only hope you'll be as understanding as my brothers in the band who have shown incredible support and patience in the face of hideous miscalculations of tragic timing. Those interested in details of my stage production can follow the links provided. I encourage anyone with questions or comments to reach out to me directly, but please understand I am fielding lots of messages so I may be awhile in response. I'm sorry to the old friends I'll miss on this tour, and the new friends I would have made. I'll see you all in 2014. Remember to tip your merch guy. Arif http://tarragontheatre.com/season/1314/the-double/ Quote
bradilko Posted October 23, 2013 Report Posted October 23, 2013 ode cela ritmička postava benda #shitsux album je pokidao, dat riff u animal bones! inače, malo sam se razočarao, pledžovao sam im za digital download albuma, i nisam dobio lossless varijantu :/, moraću sa torenata da skidam... Quote
SkullKrusheR Posted October 23, 2013 Report Posted October 23, 2013 sad tek vidim ovo, izashlo pre nekoliko dana... http://www.youtube.com/watch?v=YMc0Hb-dSUc super je. Quote
azal Posted October 28, 2013 Report Posted October 28, 2013 kako otpeva Rody u A Life Embossed, celu pesmu realno, ali onaj bas visoki deo od 3:00 Quote
azal Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 bas fenomenalan album, nema nijednu losu stvar i brdo preteranih Quote
Guest HEFEST Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Ja presluso jednu pesmu i vokal mi odvratan pedersko genericki moderni. Moracu jos jednom da pustim kada svi toliko onanisete na ovo. Mada ovakav vokal nikada ne bi mogao da mi se svidi. 2 Quote
azal Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 bukvalno svaki vokal koji se tebi dopada na progpower temama je pederskiji od ovog. valjda ti najvise smeta sto ima americki naglasak i nema neki arhaicni dickinson vibrato? Quote
Mita Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 ja vlazim na oba stila da li sam ja peder na kub? 1 Quote
azal Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 ma i ja naravno, ali nikad nisam kapirao to sto je vokal pederski cim ne zvuci kao da peva u virgin steele-u. kao mlad lik iz severne amerike, mora da je emo peder. rody ima mudastiji glas od mnogih powerasa. Quote
LotusEater-- Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 fantastičan, vrti se svakodnevno! mrtva trka sa Carcass-om. Quote
ShinigamY Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Svi smo gejovi jer nam se svidja njegov vokal. Jel idemo u Budimpestu u januaru? Ja sam siguran 100%, vec sam spremio kesh za put i kartu. Samo drustvo mi treba Quote
Guest HEFEST Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Dobro to je vokal nju ejdz metala. Nije lose kada sam lepo preslusao. Prvi put mi nekako bilo njah. Mada istina je da ne preferiram ovaj tip vokala. Quote
ShinigamY Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 Svidece ti se jos vise kako budes slusao taj album. Lik ima neverovatan vokalni raspon, cist govor, sve izgovara kako treba, nista ne mulja, dikcija perfektna, nema iritirajucih vibrata i sta ti ja znam. Quote
Mita Posted November 20, 2013 Report Posted November 20, 2013 + kreativnost, to ga definitivno odvaja od ostalih Quote
Recommended Posts