gromipakao Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Šta je kog đavola "Scurrilous"? Vikipedija kaže: "A vulgarism (from Latin vulgus, the "mean folk"), also called scurrility, is a colloquialism of an unpleasant action or unrefined character, which substitutes a coarse, indecorous word where the context might lead the reader to expect a more refined expression. For example the term "the tits on Botticelli's Venus" is a vulgarism. Vulgarisms are assumed to be associated with low and coarse motivations that were..." Znači novi album je poganost neka teška Scurrilous ti dodje sledece: 1. Making or spreading scandalous claims about someone with the intention of damaging their reputation "a scurrilous attack on his integrity" 2.Humorously insulting "a very funny collection of bawdy and scurrilous writings" poganost cista Inace, znate li da sviraju u Budimpesti sad u nedelju ? Quote
streetspirit Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Inace, znate li da sviraju u Budimpesti sad u nedelju ? Da si ti meni ziv i zdrav, karta kupljena ima mjesec dana Quote
gromipakao Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Da si ti meni ziv i zdrav, karta kupljena ima mjesec dana ja ne mogu da docekam... Quote
azal Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 http://www.facebook.com/protestthehero nova stvar, neverovatna. kako ovaj Rody peva jebem mu sve Quote
pravnik Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Ništa naročito, još više su zagazili u power. 4 Quote
azal Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 ^lol posalji mi neki power metal koji ovako zvuci da slusam malo Quote
pravnik Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 (edited) Edited February 3, 2011 by pravnik 6 Quote
Лука Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 (edited) 'ajde idi pasi travu negde drugde... Rody sabija, ovaj bend ima sve, odlična nova pesma! Edited February 3, 2011 by Лука Quote
pravnik Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 ne loži se, mali, ja jako volim ovaj bend, ali ovo nije ništa novo i drugačije u odnosu na prethodni album. Bar sudeći po ovoj pesmi... 1 3 Quote
streetspirit Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 (edited) Dobra pesma. Mada istina, ne deluje bitno drugacije od prethodnog albuma, sto u stvari nije lose uopste ja ne mogu da docekam... sam' da ne bude snijega mlogo. nervira me sneg, zimi narocito >:/ Edited February 3, 2011 by streetspirit Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 jebo vas ja,dajte linak da cujem,nemam face pa ne mogu cujem Quote
Лука Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 jebo vas ja,dajte linak da cujem,nemam face pa ne mogu cujem mislim da možeš http://www.facebook.com/home.php?#!/protestthehero Quote
Talvi Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Evo i na youtube-u: http://www.youtube.com/watch?v=v0LqSHOXvc8 Quote
azal Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 nije mnogo drugacije od Fortress-a, ali nisu ni podbacili, mix instrumenata mi zvuci bolje, gitare agresivnije, vokal je malo pretih, ali ono, 128 streaming, videcemo. Quote
Jin Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 (edited) Hvala! Sve u svemu pesma odlicna,fortress sa malim prizvukom Kezia-e. Ne kvoutujem vise u pola 9 xD Edited February 4, 2011 by Jin Quote
Mita Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 sta ce ovo ovde na nu metalu metalkoru??? ovo prebaciti na avangardu ili na prog posma jebe mamice a danas sam se bas uzeo dublje malo preslusavati albuma ova dva sto imaju 1 1 Quote
azal Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 prvi album je imao breakdownove pa je moralo ovde. sad su zreli za prog, mada Rody idalje nema vibrata na glasu. Quote
streetspirit Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 prvi album je imao breakdownove pa je moralo ovde. Ko da su se metal-core-ovci pretplatili na breakdown-ove. A sve i da jesu, PTH ima suvise malo i "toga" na prvom albumu u odnosu na ostatak muzike koju prave, da je stvarno malo bzvze stavljati ih u m.core. A da ne pricamo sta Darkest Hour radi ovde Trebalo mi je dvaes dana da ih nadjem, jer je ovo poslednje mesto gde sam mogao pretpostaviti da se nalaze. Quote
niking Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 A da ne pricamo sta Darkest Hour radi ovde Trebalo mi je dvaes dana da ih nadjem, jer je ovo poslednje mesto gde sam mogao pretpostaviti da se nalaze. jbg sad, neko ima mozga da proba da koristi search, a neko trazi po domacoj metal muzici 1 Quote
Лука Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 Mislim da je pošteno da Protesti završe na progu iako imaju tu hardcorepunk prošlost. Quote
Recommended Posts