Jump to content

Recommended Posts

Posted

ako ce neko sad da otkriva bend koji postoji zamalo pa 20ljeta ne mora ni da ga otkriva...

inache, hvala za info sa giga

krivo mi shto nisam bio al da dam 3000 zbog nji samo nisam mogao...

ove ostale sam gledao...

Posted
Ko zna...videcemo...

Ne zurim... :mhihi:

Naravno, videcemo...zivot je pred tobom :D

Iduce godine te vidimo kako nastupas na festu sa svijm death metal bendom, kako umiljato urlas u mikrofon :D

Posted
Death nije umiljat... :mhihi:

Dobro, ti ces mu dati novu dimenziju...stvorices revoluciju...uz neke moje predloge :D

Sledece godine u ovo doba...bicemo milioneri :D

• 8 months later...
Posted

Connection Interrupted.

The document contains no data.

The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again.

Posted (edited)

necu sebi nikad oprostiti sto nisam od gojka stigao da naurcim communion dok je kvltni sinod distro jos bio operejsnl

za mene, communion je najbolji album prosle godine :pivopije:

inace ni meni ne radi sajt

Edited by WoI
Posted

nije los hNight Eternal ali da se nosi sa onim gigantima od albuma koji su izashli ove godine tesho. Inache evo bash sada sam primetio, jbt. ja sam jedini lik kome se Communion nedopada. Bolje da se negde sakrijem da me nepojedete. XD

Posted (edited)

Jebo orla al si ti odlepio,skrooz,pre citam onu Iguman temu i vim tvoj post da ti se svidja demo njiov a sad ovo za Komjunijon da ne valja,bem te u ukusi! :)

Edited by PuPaK
Posted
nije los hNight Eternal ali da se nosi sa onim gigantima od albuma koji su izashli ove godine tesho. Inache evo bash sada sam primetio, jbt. ja sam jedini lik kome se Communion nedopada. Bolje da se negde sakrijem da me nepojedete. XD

jeres!

umri! :)