Jump to content

Recommended Posts

Guest Administrator
Posted (edited)

Vaistinu. Sunlight Moonlight , Anubis , Persepolis , Sangreal izazivaju erektivna stanja

Edited by Administrator
Guest Administrator
Posted

Jeebotee, daj link da se skine ovo

ne znam ima li ceo koncert. koliko ja vidim na youtubu imaju samo jednu tu pesmu

Guest Administrator
Posted

Majko moja, koje karanje od snimka.

Da se nije zajebao na pocetku sa pevanjem bio bi savrsen

Posted

In the meantime, a brand new song will be available worldwide as an exclusive digital download single from this December 17th on.

Okreni stranu, majku mu. :haha:

• 2 weeks later...
Guest Administrator
Posted

Mislim da 1. put slusam Sumerian Daemons ......bem ti kako album rastura , skroz drugaciji fazon od Communion.

Guest Administrator
Posted

Uvek izbegavam prve i starije albume zbog lose produkcije , ne znam , tako sam navikao , tj zavisi u kojoj fazi krenem da slusam bend.

Ali , poslusacu tvoju preporuku.

Btw , ovaj sto peva clean na Communionu , sta je sa njim ?Ili je samo on guest ? vidim da na svim live nastupima koriste playback.

Posted

Pa da, prethodnih 5 albuma su malo siroviji ali su ipak vrlo originalni i dosta zanimljivi, ja ih volim. I tada je to bio melodičniji ezoterični death metal, tako da slobodno probaj. A clean vokale peva Sotiris, on je stalni gitarista ali iz nekog razloga nije išao na turneje posle "Communion"-a, spominjasmo ga na prošloj strani.