obsessed by cruelty Posted June 12, 2014 Report Posted June 12, 2014 http://kickass.to/septicflesh-titan-2014-256kbps-mp3-t9206700.html ima i ovde 256, skidam sad Quote
Talvi Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 deluhe varijanta: http://www.mediaboom.org/410276-septicflesh-titan-deluxe-edition-2014.html Quote
Grobodan Posted June 16, 2014 Report Posted June 16, 2014 Još jedan kvalitetan uradak u besprekornom nizu ali može se reći dosta manje hitičan od prethodna 3, više je za laid back slušanje i uživanje. Quote
truliandedzombileš! Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 kakvu su albumčinu snimili korak napred svakako. Quote
obsessed by cruelty Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 02:02 na Order of Dracul vaistinu albumcina, u uzi izbor za top 5/top 10 godine 1 Quote
Face Of Melinda Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 deluhe varijanta: http://www.mediaboom...ition-2014.html ovo cekah... gracias! Quote
Kumodraski Vo Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Dobar novi, pun zanimljivih detalja i nigde ne smori. Rif na Dogma I one prog momente na zadnjoj su lepo uklopili. Nije bas Communion ali su opravdali ime u svakom slucaju. Quote
Talvi Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 SEPTICFLESH-official- announce their new drummer after recently parting ways with long-time percussionist Fotis Benardo. The new man on the sticks is now revealed to be Kerim "Krimh" Lechner. The Austrian drummer has already gained a strong reputation for his amazing work with DECAPITATED (2009 - 2012). Before playing with the Polish death metal act he was part of the symphonic black metal band THORNS OF IVY (2006 - 2009). Furthermore Lechner released a solo album entitled 'Explore' in 2013 and helped BEHEMOTH out on tour, while regular drummer Zbigniew Robert Promiński underwent surgery. meh Quote
obsessed by cruelty Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Ubedljivo najbolja.A i spotic mi simpatican. Quote
Demon Seed Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Uzo (CEE WHAT I DEED THAR) ja ove da prostudiram. Dobar bend sve mu jebem, prvi album me baš prijatno iznenadio, krenuo redom, vrtim trenutno prva tri, prvi mi najbolji. Quote
Demon Seed Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 (edited) I drago mi je zbog toga! I kao slušajte tamo neke 2014. blek metal grče albume godine, koji kurac kad nema vremena u životu lektire da se obrade... Btw Kuruže kako ti čuješ muziku dok pereš sudove, slušaš na mobilnom..? Ja kad perem sudove, ne čujem lepo tamo u daljini mjetal... Ovoga mi obrnutoga krsta. Ili smanjiš na česmi dok voda ne prestane turbuletno da protiče i počne laminarno pa lagano trljkaš? Edited August 30, 2015 by Demon Seed 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Ma ne pere on sigurno sta ti je.. Quote
Demon Seed Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Laže džukela radi prestiža... To je dobro za mužjačku reputaciju da vide ljudi da pereš sudove... Sviđa mi se ova pesma Kurčeve Litanije sa Zmijskoga Točka... grče albume godine grćke sam teo da kaem Quote
temper Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Fantastičan bend, samo udri. Pošto te dosta preslušavanja čeka, radi neke vežbe uz njih. Videćeš kako su dobra motivacija. Imala sam običaj da pustim album i radim trbušnjake, čučnjeve i sl. dok se ne završi. To je ta neka energija i ritam. Quote
KazimKazim Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Ritam da te pitam...trazio bih slike, ali me plocice na stomaku odbiau Quote
Demon Seed Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Evo upaljen mi je ulnarni nerv trenutno nešto pa sam u nevolji, ali čim mi to prođe bacam se na treninge jake, nadam se da će Septicflesh da bude snažan element u tome! Ritam da te pitam...trazio bih slike, ali me plocice na stomaku odbiau Više voliš to neko bojlerče... A jebiga zamočao sam na pola albuma Septicflesh pa sam pustio Nursery Cryme, izvinite. Evo upaljen mi je ulnarni nerv trenutno nešto pa sam u nevolji Teši me to što je i Mustaine sjebavao ulnarni nerv, pa se posle oporavio, čak i sa filharmonijama svirao uspešno! Quote
temper Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Ritam da te pitam...trazio bih slike, ali me plocice na stomaku odbiau Dala bih ti slike, ali sve ostalo je funeral doom, ebi ga Quote
Demon Seed Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Prvi sam član koji je citirao svoj post u istom tom postu. Želim vrednu nagradu. Dala bih ti slike, ali sve ostalo je funeral doom, ebi ga Podočnjaci, podočnjaci, baš ti lepo stoe? Quote
KazimKazim Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Dala bih ti slike, ali sve ostalo je funeral doom, ebi ga Ne potcenjui sebe...sveie bolje i zenstvenie od nabudzenih 'misica'...ako si samo zategnuta, onda povlacim riec Quote
Demon Seed Posted August 30, 2015 Report Posted August 30, 2015 Koji ti je, ja baš žudim u poslednje vreme za mišićavim ženama... Zamisli tek kakvi su im Kegelovi mišići... Zamisli da poseduješ Španovićku, šta, poslao bi je na gracki zbog pločica, bi moega... Treba to ispratiti, al' nemoj kiselo grojze... 1 Quote
KazimKazim Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Ne moram dae saljem...obucena skroz i samo joi otkopcan slic na suknji...if you know what i mean Quote
Demon Seed Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 (edited) CFNM stail Edited August 31, 2015 by Demon Seed Quote
Recommended Posts