Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nachi neshvatam sto je fora u tim zalizanim kosama u neku stranu. To vidim neki bash sada trend u Amrichkoj novoj muzici. Izgleda mnoooooogo ruzno, nevidim zasto se ljud ipale na to.

ja bih rekao da je to zbog pički :mrgreen:

znaš da se one pale na to :)

Posted

nova pesma obecava, primecuje se blaga promena stila i manja agresivnost nego na CYB ali svejedno dobra je, jedva cekam album.

a spot je pomalo smeshan, ali je kul ideja. :D

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Hijo koje njesra od benda, emo klinci pokusavaju svirat metal, sva sreca pa sam ih propustio u Italiji.

Count Your Blessings je jos i poprilicno dobar album, ovaj zadnji ima onako dvije-tri fine stvarke (sad mi napamet padaju Diamonds Aren't Forever i It Was Written in Blood), al inace...smaraci ba.

E i da, onaj pristavi debil, Oli Scythes il kako vec ima jeben vokal, sto jes'-jes'.

• 5 months later...
Posted

E ovako...zbog ovog band-a dosta ljudi pljuju po death core-u...evo ne upucenima par band-ova koji su tate za bmth ... job for a cowboy... suicide silence .... the black dahlia murder ... here comes the kraken ... dovoljno za sada ...

Posted
meni bend i nije toliko loš koliko me iritira Oli Sykes

Oli i svi ostali...

Sam zvuk je dobar, jako dobar... ali sve ostalo je... dead by mistake... :no:

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Probao sam da ga poslusam, ali nema sanse. Posle druge pesme sam se predao. Skroz su izmenili zvuk ili mi se cini? Count Your Blessings ostaje neprikosnoven. :da:

• 6 months later...