Jump to content

Recommended Posts

Posted
Uglavnom oni koje ostave cigarete, ugoje se dosta... :ph34r:

Ja znam jedan primer,covek dok je pusio izgledao je sasvim Ok sad je iz zdravstvenih razloga prestao i kao medved je....

Dok sam pusio nisam prelazio 75 kila, a sada imam 104 pa ti vidi :)

Posted

Plavi Pal Mal mi je zamena za plavi Winston odlicna je cigara....

@Veronika - Ali nemoz da kazes da je Karelia Slim losa cigara... :bigblue:

Posted (edited)
Ronhill...

svi pocnu sa nekim fensi cigarama,ali kada shvate da nema svrhe,da su sve to ista govna, predju na nesto sto manje kosta. Zivela krdza! :red:

Hm.... Da li je tako? Istina krenuo sam sa skupljim i onda malo jeftinije...Da bih shvatio zasto su toliko jeftinije... :)

Edited by enclave
Posted
Nema tog zla koji je zajebo meki Best onaj sto ima logo u cosku...Turbo plavi.... :)

Ne znam, za vreme bombardovanja si u Paracinu mogao da nadjes jedino Shipku. Neka bugarska cigara.. Ja tad nisam pusio, ali ljudi koji jesu su mi rekli da ne postoji nista grdje na ovom svetu i da je Formula jebena dobrota od cigare u odnosu na to.

Posted
Hm.... Da li je tako? Istina krenuo sam sa skupljim i onda malo jeftinije...Da bih shvatio zasto su toliko jeftinije... :)

i da si nastavio da pusis skuplje, mislis da bi bilo bolje? sve to sjebava pluca,grlo,mozak... ma sta oces... samo je pitanje vremena. i samog organizma.

svi umremo na kraju,jebi ga :frown:

Posted (edited)

Hm...A koja je poenta? Pusenje jeste stetno ali evo sta su mi rekli neki lekari... Jednom prilikom moj deda je bio u teskom stanju i na pitanje lekara da li pusi rekao je da, a lekar mu kaze od sada samo 2 cigarete dnevno jer je to zdravo i ubija neka sranja u organizmu cija imena stvarno nisam mogao da zapamtim... :ph34r::uhoh::da:

Edited by enclave
Posted

Eh, kad se samo setim pocetka od pre dosta godina. Sve sam probao i najgore krdze. Od onih koje sam najvise pusio bile su Pall Mall, Lacky, Davidoff i Marlboro. Ipak naj bolji je bio Lacky al onaj 100s meko pakovanje koji se prodavao do pre jedno 7 god. e to je bila aroma. Inace sad sam prestao i nisam se ugoijo nesto puno mozda 3-4 kg, cak izgledam bolje nego ikad al' to nije bitno, mozda pocnem ponovo nikad se ne zna.

Mada jednom dok sam jos bio u vojsci nije bilo u kantini ni jednih cigara da se kupi osim nekih pljuga GRAND. To je krdza opasna i smrdi na propast, ko da ih je Sasa Popovic pravio, prokleti Grand, sprzio sam pluca s tim.

• Upvote 1
Posted

Je l' pusio neko Fine 120? :wub: Tanke su i grrrozne ali ostale su mi u lepom secanju. Ustvari, nisam ja ni batalila vec ih jednog dana jednostavno nije bilo nigde. :( Inace, vec godinama pusim Laki, mada mi nikad nije smetalo da mesam cigare. Obozavam sve sto se dimi, jos ako je i jako da usi otpadaju... :wub::)

Ali najbolji duvan ikad sam pusila za vreme bombardovanja, kad je cale zavijao cigare. :wub: Joooj, za taj duvan je vredelo cimati se i jako mi je zao sto se ne secam gde ga je nabavljao... iako me je vodio sa sobom. :udri::zuba: Da, rano sam pocela. :redface: Doduse, na samom pocetku sam pusila pola pakle dnevno a sad mi je dve pakle minimum minimuma, a desavalo se da mi boks potraje i manje od dva dana... :)

Posted
Je l' pusio neko Fine 120? :wub: Tanke su i grrrozne ali ostale su mi u lepom secanju. Ustvari, nisam ja ni batalila vec ih jednog dana jednostavno nije bilo nigde. :( Inace, vec godinama pusim Laki, mada mi nikad nije smetalo da mesam cigare. Obozavam sve sto se dimi, jos ako je i jako da usi otpadaju... :wub::)

Ali najbolji duvan ikad sam pusila za vreme bombardovanja, kad je cale zavijao cigare. :wub: Joooj, za taj duvan je vredelo cimati se i jako mi je zao sto se ne secam gde ga je nabavljao... iako me je vodio sa sobom. :udri::zuba: Da, rano sam pocela. :redface: Doduse, na samom pocetku sam pusila pola pakle dnevno a sad mi je dve pakle minimum minimuma, a desavalo se da mi boks potraje i manje od dva dana... :)

au box 2 dana... to je previse...

Posted

Winston Blue...pre toga je bio classic...pa sam skapirao da ne mogu protiv organizma...a pre toga je bila drina koja me je uvela u ceo trip sa pushenjem...sada imam novi trip da uzmem paklu mentolki sa vremena na vreme i ubacim par u svaku paklu...a dok ovo pishem pushim one sobranie koje sam pozajmio od keve poshto mi nestao blue...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...