Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 kao što se desilo pokojnom john candy-ju u cannonball race
Thule Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Ili ako ti padne saksija sa obližnjeg balkona na šoferku, pa te zbuni, i bum, gotovo. Džaba ti onda što nisi ni pio ni pušio. Pasivno pušenje u kolima je isto zajebano. Na primjer ako ti djevojka puši, pa to može opasno da te dekoncentriše.
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 ili klavir od pola tone
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 E ja kapiram da na temi alkoholivara od 100 strana niko ne kenja sto pijete, aj nemojte ni ovde.
Dead Man Walking Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 E ja kapiram da na temi alkoholivara od 100 strana niko ne kenja sto pijete, aj nemojte ni ovde. pa realno nemash shta da izgubish od kenjanja, u najgorem sluchaju cesh prestati da pushish
kuruz Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 (edited) Не вреди да се расправљате око различитих ситуација. Некад је боље видети човека који пуши од оног који је мртав пијан, а некад је боље попити пиво него попушити три цигарете. Претеривање је опасно у оба случаја, при нормалној употреби алкохол је много мање опасан. Edited January 15, 2008 by Куруз
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Imam sta da igubim od kenjanja, brate, smaraaa. Ako ti smeta sto pusim, bez od mene i to je to
Dead Man Walking Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Ne, ovde je rech o tome da ako hocesh da pushish vec: bezh' ti od mene!
ReMeDy_ Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Ne, ovde je rech o tome da ako hocesh da pushish vec: bezh' ti od mene! zapravo, poenta je da ti zakon kaze: bezh' ti od nas.
Sisus Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Ne, ovde je rech o tome da ako hocesh da pushish vec: bezh' ti od mene! Znaju ovi Sremci kako to ide.
Dead Man Walking Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Jeste, al tuzhno je shto su stvarno potrebne kazne da bi ljudi skontali da dim smeta ljudima u njihovoj okolini. Posebna pricha su klubovi gde me od dima toliko peku ochi da ne mogu da gledam...
Hell on Earth Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Ono sto meni nikada nije islo u glavu jeste kako u tim toliko zadimljenim prostorijama ljudi mogu i dalje da pale cigare. Sad bi neko rekao, nepusac kenja a ne zna nista. Ali ja sam pusio 10 godina, i cak ni tada nisam mogao da stojim u takvim prostorijama vec sam bezao napolje. Daleko bilo da unutra stojim i jos i cigaru da zapalim. Ma uzas, mali prostor a unutra 200 ljudi i svi puse, da umres.. Evo muka mi je kad se setim. Secam se jednom kad sam bio na jednom koncertu u nekom atomskom sklonistu. Prozora nigde a unutra gomila ljudi i svi puse. Smrt...
Zen Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 zapravo, poenta je da ti zakon kaze: bezh' ti od nas. Right. Samo kod nas je zakon kurac a sprovodjenje jos veci. Za sad, izbegavam mesta gde se pushi duvan, i sa duvandzijama se druzim u njihovom smestaju. To da li je pasivno pushenje stetno ili ne, i da li je od toga umrlo vise ljudi nego od klavira koji pada na glavu u to uopste necu da ulazim, meni duvan smrdi i necu to da trpim, necu da me neko prisiljava da budem u prostoriji gde mi se ne dopada. Tacka. Screw you guys, I'm goin home.
MissionVao Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Prestadoh pre godinu dana, jel zna neko koliko cu jos kasljati svaki put kad se fizicki naprezem?
Zen Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 @ Double Fire Posledice pusenja (staz 7 godina) sam najbolje videla kada sam pocela da treniram... Kad god pomislis da si posle trcanja iskasljao sve sto ima... Nadje se josh... Ostavila sam cigarate pre skoro 5 godina i tek prosle godine sam prestala da iskasljavam dusu posle trcanja....
MissionVao Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 (edited) ups. razumela sam da si tek prosle POCELA da kasljes, inace ne bih pitala Edited January 15, 2008 by Double Fire
Routasydän Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Imam sta da igubim od kenjanja, brate, smaraaa. Ako ti smeta sto pusim, bez od mene i to je to Ma pusti ti njih, meni je bas drago sto ti volis da pusis
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Ja imam upaljac sa polugolim Dzoni Depom, to je bolja fora...mac mac.
Hudini Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Kao sto neki alkoholicar moze nekoga da ubije kolima, tako moze i pusac. E ideš u kurac! Može i lik koji ne pije, ne puši, ne drogira se, ne jede masno, ne drka, ne prdi, itd... da ubije nekog kolima. A može i onaj što i pije i puši i drogira se i jede masno i drka i prdi da bude jedan savestan vozač i da uvek propušta pešake i bakice koje zbog tereta godina sporije prelaze ulicu.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 E , sad......ja licno smatram da covek koji sece nokte redovno moze da ubije coveka.
Recommended Posts