MissionVao Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 (edited) Ako neko ovde slucajno ima veze neke zajebane moze da mi odgovori kada ce ponovo krenuti uvoz ovih cigara (nema ih par godina vec a taman su se bile procule medju ljudima): Nemam nista protiv pusaca naravno ali ne volim sto moram da razmisljam kad cujem za neko do jaja zezanje da li ce tu biti dovoljno vazduha za mene da mogu da uzivam. Edited January 18, 2008 by Double Fire
Milogled Bluff Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Hehe, ove sam probao jednom, doneo mi ortak iz Svajcarske...
Mustang Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Ljudi, to je sve OK na otvorenom i protiv toga nemam nista protiv. Da li biste vi želeli da udišete nešto što ne želite??? - Ne bi! Nebi ni ja, zato bih lepo u klubovima zabranio tako nešto. (osim ako nema neki odeljak ili dobru ventilaciju). Ja ne želim ni sebi ni drugima na bilo koji način da ugrožavam / zagoorčavam život, ali se kod nas pljuga gore nego u Turskoj! Jebote, gle statistiku, procentualno oboljenja od raka , bela kuga i saobraćajke / samoubistva i sva ta sranja koja nam uskraćuju živote. Pogodili ste - u samom smo vrhu crnih lista. Ja bih malo da mislimo i o nekim stvarima i za sebe i da ne budemo sebični prema svojoj budućoj deci, predstavljajući im slične modele ponašanja. MISLITE O TOME. Koliko vas puši, a nema ni 30/20 godina? Ma koliko vi to volelli, ja to ne mogu da podnesem.Verujem da nisam jedini.
Milogled Bluff Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Pardon, ipak su bile ove... Lice kutije, pogresi covek...
Mustang Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Te dve gorenavedene paklice su baš KICKASS Kad bih bio pušač, njih bi koristio isključivo.
Milogled Bluff Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 (edited) Prave metal pljuge, steta sto nema kod nas... Edited January 18, 2008 by (Pant)Era Ojdanic
niking Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Ma koliko vi to volelli, ja to ne mogu da podnesem.Verujem da nisam jedini. nisi
Mustang Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Respect! DAMAGE Pazi, činjenica je da pljuge izazivaju najžešću fizičku zavisnost, i to odmah posle horsa. To je zajebana rabota za imati i još zajebanija za prestati. (извините због вишка инфинитива.)
enclave Posted January 18, 2008 Author Report Posted January 18, 2008 Ako neko ovde slucajno ima veze neke zajebane moze da mi odgovori kada ce ponovo krenuti uvoz ovih cigara (nema ih par godina vec a taman su se bile procule medju ljudima): Nemam nista protiv pusaca naravno ali ne volim sto moram da razmisljam kad cujem za neko do jaja zezanje da li ce tu biti dovoljno vazduha za mene da mogu da uzivam. Meni su te odvratne.... Jako bre...
MissionVao Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Meni je odvratan Best pa sta koga boli kurac za to.
enclave Posted January 18, 2008 Author Report Posted January 18, 2008 Meni je odvratan Best pa sta koga boli kurac za to. Ovo je forum ako te ne zanimaju tudja misljenja izadji napolje(bar iz ove teme)....
Hudini Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Meni je odvratan Best pa sta koga boli kurac za to. Na tim cigaretama ne piše džabe BEST! Plavi Best till I die (or quit smoking for that matters).
PuPaK Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Znaci bole me dupe sto su cigarete stetne i nek mi uniste zdravlje cak cu i na samrti da zapalim jednu,volim cigarete i nedaj mi leba al mi daj pljugu,pre cu da kupim paklu pljuga nego dva para gaca kod Kineza!! BTW unistavam(i on mene) paklu i po STAROG DOBROG CRVENOG KLASIKA dnevno! Kad bih bio pušač, njih bi koristio isključivo. Veruj mi kad bi bio pusac da se pljuge zovu MAGARECE DUPE ako ti se svidja njihov ukus ti bi ih pusio!
WITCH84 Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 iskreno receno mislim da nije poenta zabraniti pusenje nego odvojiti pusace od ne pusaca ( zastiti pusace) zna se napravite kafic koji je ili za pusace ili za ne pusace ili razdvojite deo za pusace i ne pusace nekim stklom ili vratima .. ista stvar u klubovima a sto se tice pusenja na otvorenom nism da ja nikoga ne ugrozavam ako sednem u park i zapalim cigaretu .... iskreno mislim da napravim NGO za zastitu PUSACA!!! Gde da potpisem?
vudun Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Meni je odvratan Best pa sta koga boli kurac za to. Nisi probala Best SLIMS, baš su onako nežne ( i povoljne), prave damske cigarete... moja kuma iz Kanade je duvanila to ovde pa je prošvercovala 2 paklice za Toronto, da se malo prsi u našoj dijaspori. ''Ero s' onoga svijeta'' - iskreno zavidim ti...moram se nekako dokopati te Black Death paklice...da je izrokam za jedan dan k'o što sada rokam moj Viceroy 100's ...i onda Black Death može slobodno da me sustigne, no problem. Znam, znam ... '' Pušenje ubija. Duvanski dim šteti ljudima u vašoj okolini. ''
DJ_raBo Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Od kad sam poceo da pusim, negde od 8. razreda promenio sam dosta cigara: LM plavi i zeleni, davidof crni, lucky strike, plavi i zuti camel, plavi i crveni pall mall, i sad sam se opet vratio na zuti camel, skroz mi je ok, generalno volim jache cigare. Inace, popusim oko kutiju i po dnevno.
Warner Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Samo Marlboro full, paklica dnevno unazad vec 8 godina.
vudun Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Spržio si ti pluća za tih osam godina...već dva dana sam na Next Blue Edition 100's isti je cenovni rang kao Viceroy Light stotka uz nešto poboljšan TFS 3 filter...a i jedan mg ugljen-monoxida manje BEST BUY su kao cigarete, po meni, a i ložim se na bele filterčiće...pljuge mi tako deluju mnogo elegantnije. Neke travare, znam, odmah halucinacijski asocira na džoint - al' ko fegete jebe.
Machka Naopachka Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 od kad je vajsroj toliko para... koliko je pall mall sad? mislim, malboro nije menjao cenu.. il jeste za deset kinti. secam se srednje da se pushio vajsroj jer je bio jeftinoca...
Rüzgar /değişik/ Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Marlboro je sad 120 :/, tako da se pusi Winston light. A Viceroy, oko 55-60 valjda..
Hudini Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Viceroy je 60, a Viceroy 100 mislim 65 ili 70. Uzimam crveni kad ne mogu da nađem plavi Best. Jedino još ta cigareta tako truje.
vudun Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 65 Jel' si prob'o možda Walter Wolf 100's ( ona zlatna paklica ) , pošto voliš full cigarete ? Nisam degustirao, koja više truje? isti cenovni rang ...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Juce sam probala monus plavi. Ono je odvratno, tj nije odvratno nego zauske dobijem dok osetim mrvicu dima -
enclave Posted February 10, 2008 Author Report Posted February 10, 2008 Takav je Kent onaj kec valjda, ne znam vise, zaboravio sam. Dok uvucem dim ode sve u kurac.
Recommended Posts