The Joker Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Winston kod nas je grozomoran,mesec dana sam pusio taj uzas,i pluca su krenula na nos da mi cure...gomila hemije.
vudun Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Što bi rekla moja nekadašnja profesorka hemije : '' Deco, sve oko vas je hemija - deco pa i vi ste hemija!'' Šta ja znam, recimo onaj zlatno-plavi 100's Winston mi je najjača light cigareta od svih što sam pušio. Grebe grlo do zla Boga, ko da i nije lajt. Nekome se i to sviđa ...
enclave Posted May 18, 2008 Author Report Posted May 18, 2008 Najobicniji plavi Winston je moja ljubav.
The Joker Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 U redu a sta nije gomila hemije? Stoji,ali nas Winston je kao pusenje nuklearnog reaktora.
Zen Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Stoji,ali nas Winston je kao pusenje nuklearnog reaktora. :)... welll, onda sam to radila godinu dana
The Joker Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 A ja dva meseca...jedno vreme sam bio opasno navucen na Walter Wolf-jeftino,a 100 s,pristojna cigara... E,posle mesec-dva poceo sam da hripam...bolovi u plucima...a sta je tu cudno,kad su mu specifikacije 10,10,10?! Zdravije je popusiti kantu dizela! I sad sam se smirosao,Camel rula!
vudun Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Camel rula istina, al' mu dođe duplo skuplji od tog Waltera što si pušio. Prava je cigareta Kamilica za putopisce, avanturiste ... a WW mi je najobičnije g*wance samleveno u rizli. Ne verujem da onakvo njesra puše Hrvati, užas! Probaj ovaj novi Black Walter Wolf - tek će se udesiš.
Hudini Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Meni je taj Walter Wolf slabašan, koji god bio.
Poison Ivy Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Ma meni je ovo zakon vec 8,5 godina i nista mi ne fali:niti me grebe grlo,niti kasljem,a imam glas andjela!!! :)
enclave Posted May 18, 2008 Author Report Posted May 18, 2008 Iako sam veliki fan Winstona te tvoje ne bi pusio ni u snu. Vec godinu dana pusim ove cigarete i najbolje su od svih koje sam probao, a probao sam ih mnogo. Tako da...
Poison Ivy Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Ha ha ha,a ja cim vidim Malboro pocinje grlo da mi se steze samo od sebe... :) Ne mogu da ga smislim! A to su jos one mentol,tako? To je tek nesto najgadnije sto sam probala-koji ce moj mentol u cigarama (bilo kojim)?
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Elem, tacno je da u Nemackoj Marloboro ima po 20 i kusur cigareta u pakli
enclave Posted May 18, 2008 Author Report Posted May 18, 2008 Ha ha ha,a ja cim vidim Malboro pocinje grlo da mi se steze samo od sebe... :) Ne mogu da ga smislim! A to su jos one mentol,tako? To je tek nesto najgadnije sto sam probala-koji ce moj mentol u cigarama (bilo kojim)? Veruj mi ove su odlicne. Najbolje koje sam pusio. Ni sam nisam bio fan metnola ali posle ovih cigareta....Uf. Elem, tacno je da u Nemackoj Marloboro ima po 20 i kusur cigareta u pakli Ja sam kupio meki crveni i bilo je 18. Ko vas sisa.
Hudini Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Ja sam kupio meki crveni i bilo je 18. Ko vas sisa. To neko popušio dve pa ti prodao?
The Joker Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Camel rula istina, al' mu dođe duplo skuplji od tog Waltera što si pušio. Prava je cigareta Kamilica za putopisce, avanturiste ... a WW mi je najobičnije g*wance samleveno u rizli. Ne verujem da onakvo njesra puše Hrvati, užas! Probaj ovaj novi Black Walter Wolf - tek će se udesiš. Cim sam video tu crnu paklu morao sam da se iskontrolisem da ne pobegnem od kioska...ali zafalilo mi je Kamile,pa sam se pribrao Ne smem ni da zamislim kako je to.Sirova nafta u rizli. Ovo me podseti na ortaka koji je jednom mrtav naduvan u parku kod bivse nam gimnazije vijao neku sirotu macku lutalicu sa tekstom-'De si coma,o'sh pljugu?
East Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Iako sam veliki fan Winstona te tvoje ne bi pusio ni u snu. Vec godinu dana pusim ove cigarete i najbolje su od svih koje sam probao, a probao sam ih mnogo. Tako da... gej
Succus Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 aaaaa Pusio sam crveni Viceroy posto nisam imao kinte,onda sam lepo kupio duvan i motalicu i filtere da bih motao svoje cigare da bih kao smanjio i ustedeo koju kintu(inace u pitanju je Domingo duvan sa vanilom),a onda posto nisam mogao stalno da motam vratio sam se na prokleti viceroy zato sto OPET nemam kinte...
DJ_raBo Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 Ljudi,Camel je zakon! Potpisujem, rispekt za camel, posebno za onu novu seiju sad sto su izbacili.
The Joker Posted June 1, 2008 Report Posted June 1, 2008 Pa samo te i purnjam.One plave,posto su one obicne jezive...
blondie Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Ma meni je ovo zakon vec 8,5 godina i nista mi ne fali:niti me grebe grlo,niti kasljem,a imam glas andjela!!! :) sta, ti pusis od svoje pete godine?
КЈО Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Ја само жути Камел пушим, али релативно јако мало (одвикавам се). Остале цигарете ме не привлаче, осим Davidoff Gold. Арома је непревазиђена, слично као и Морава без филтера. Желео бих да окусим цигарe Davidoff Special !!!
Recommended Posts