Machka Naopachka Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Hvala puuuuno svima na idejama baciću sliku tabakere kada nadjem
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 E da, znas gde jos ima, na Terazijama ona jedna kao gift shop radnja, uglavnom imaju neke hemijske, nesto nabudzeno, zaboravih kako se zove, od Teranove se ide jos napred. Okej, ne znam da objasnim
la Fée Verte Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Prvi put kad sam zapalila cigaru i povukla dim, okrenuli su mi je naopako... Nakon toga ... alergijsku reakciju odmah dobijem čim neko zapali u blizini.
Генеральный Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 наопако? падни ми на груди, и ја сам навук'о аверзију према пљугама тако што су ми дали да потежем од филтера. к'о кад натежеш смрзнути шејк из Мека, без скидања поклопца.
Ајлин Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 kakvo poređenje generalni. kapiram da sam dosta neprijatna prema pušačkom okruženju. juče mi je bio jedan mnogo značajan partner u kancu radili smo nešto pola dana zajedno, i bez blama sam otvorila prozor širom i isključila grejanje. ako njega nije sramota da mi dimi u kancu što bi meni bilo da ga 'ladim. kad je otišao smrđosalo je za njim do kraja dana pa sam se preselila u kanc do a ovaj ostavila na promaji da se vetri. to je prvi put da sam morala da dozvolim da neko puši u mojoj kancelariji. žao mi je što je tako i što sam bičerka prema pušačima, ali ako misle da je moja ljubav prema sebi slabija od njihove ljubavi prema cigarama, grdno su se zajebali.
Fapril ethereal Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 kakvo poređenje generalni. kapiram da sam dosta neprijatna prema pušačkom okruženju. juče mi je bio jedan mnogo značajan partner u kancu radili smo nešto pola dana zajedno, i bez blama sam otvorila prozor širom i isključila grejanje. ako njega nije sramota da mi dimi u kancu što bi meni bilo da ga 'ladim. kad je otišao smrđosalo je za njim do kraja dana pa sam se preselila u kanc do a ovaj ostavila na promaji da se vetri. to je prvi put da sam morala da dozvolim da neko puši u mojoj kancelariji. žao mi je što je tako i što sam bičerka prema pušačima, ali ako misle da je moja ljubav prema sebi slabija od njihove ljubavi prema cigarama, grdno su se zajebali. +1 bravo eileen! pogotovo za ovo sto je crvenim slovima!
Zen Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 žao mi je što je tako i što sam bičerka prema pušačima, ali ako misle da je moja ljubav prema sebi slabija od njihove ljubavi prema cigarama, grdno su se zajebali. Odlicno receno!
vudun Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Moja ljubav prema cigarilosima je nemerljiva, a u tom slučaju eileen je narcis(tkinja).
vudun Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Kako ga ne bih pušio, kad je taj Marlboro tako neodoljiv.
Fapril ethereal Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 moj cimer pokusava da prestane sa cigarisanjem.. kupio sam mu bingo listic u to ime..
SlaughtererKralj Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 Ja bih voleo da gledam veroniku dok puši.
Dersu Uzala Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 (edited) Прописао си ћирилицом. أ.ن. لم لا U prevodu, sto da ne? Pisem na vise jezika dnevno. Did I mention da sam 'baja'? Mislim, kakva (originalno) konstatacija. Za razliku od srpskog rukovodstva, daleko od toga da sam ja imbecil . Edited March 21, 2009 by Kalifa nad kalifama
*Nameless* Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Drina sarajevska kad sam u Bosni, Walter plavi kad sam u Hrvatskoj.. Drugo pusim kad nem izbora
Carnivor Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Drina sarajevka je super cigara, samo sto je previse mekana, zar cesto otpadne sam od sebe, i jako se retko nalazi ovde... Cim naidjem, kupujem boks ili dva. A inace, kad je nema, fafa se crveni West.
*Nameless* Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Stari, vjeruj mi, kad odrastes na Drini obicnoj sarajevskoj, nema te cigare nha svijtu koja nju moze zamijenit. Ni zestinom, ni okusom ni bilo cim drugim. Jos jeftina. Zar otpada sam od sebe ako kupis stare/odstajale cigarete ;-)
Carnivor Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Retko se nadje kod nas, dobiju desetak boxeva po trafici otprilike, brzo se razgrabi, jeftina je, ne isplati se za prodaju zbog uvoza. Ali da kolje, kolje!
Simadin Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Ima je kod mene u kraju, valja je neki lik sto prodaje milke i egzoticne cigare Probao jednom i nisam se odusevio Btw. Gauloises poskupeo
Dersu Uzala Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 bravo. a jel pušiš? Crveni Dunhill, i originalni iz Singapura, i ovaj bofl iz Bugarske (shatro Made in Switzerland). Da li je neko imaqo sanse da proba Nat Sherman's pljuge? To su, ne samo po meni, najkvalitetnije pljuge u znanom Univerzumu.
vudun Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Drina sarajevska kad sam u Bosni, Walter plavi kad sam u Hrvatskoj.. Drugo pusim kad nem izbora Drina = žestina. Kolje grlo, samo tako. Pre nekih mesec dana sam uz'o paklu. Walter nikada. Jednom krš od cigareta. Da li je neko imaqo sanse da proba Nat Sherman's pljuge? To su, ne samo po meni, najkvalitetnije pljuge u znanom Univerzumu. Jbg, mi se ne krećemo po svetskim džet-set krugovima kao ti. Preksinoć upadam u dobro snabdeveni dragstor ... onako, po povratku iz grada, locira se pored jednog fancy klubića. Naravno, kako bih pazario pljuge. Tek jedna tip top skockana ribica ispred mene priupita prodavca: ''Ima te li Parliament Aqua?'' Ovaj njoj: ''Nemamo nestalo.'' Kamenjarka odmahnu ruku i izusti: ''Oh Bože, svašta. Ne mogu da verujem.'' Ja kupio sebi paklicu Pall Mall-a, ona ostade kratkih rukava. Mada, možda je do kraja večeri i pušila(nekome) ... ko će ga znati.
Dersu Uzala Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 (edited) Jbg... Ja ih pazarim po svetskim kioscima, tacno. Edited March 22, 2009 by Kalifa nad kalifama
Recommended Posts