vudun Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Sad sam bacio pogled na te Sherman cigarete. Meni na oko deluju slično kao Sobranie. Isti dizajn tabakera/pakle, zlatni glans filter i sl. Ne znam, možda grešim ... nikada ih nisam probao. Sobranie jesam, više puta - prevara.
MudriPanj Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 aha, totalno njesra isljucivo plavi classic
Dersu Uzala Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 Sad sam bacio pogled na te Sherman cigarete. Meni na oko deluju slično kao Sobranie. Isti dizajn tabakera/pakle, zlatni glans filter i sl. Ne znam, možda grešim ... nikada ih nisam probao. Sobranie jesam, više puta - prevara. Sobranie su odlicne pljuge. I njih ima vise sorti doduse. One Cocktails su slicne Sherman's Fantasias i to je to. Ostale nemaju nekih slicnosti. Ali dobre su ljuge i jedne i druge. Sve su pljuge nekad imale taj dizajn tabakere, King's Size (I international formati su izmisljeni kasnije, ovo su Slims. Kazem, ove sarene su samo jedna jedina od 20-tak verzija Sherman's. Sve su razlicite, nije samo pakovanje u pitanju.
MudriPanj Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 ove koje mi kusamo ovdje nisu u srbiji su sve cigare istog kvaliteta samo sa razlicitim aromama pakovanjem i naravno - cijenom
salebghouse Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 (edited) ^potpuno tacno.pre godinu dana sam kupio boks winstona na buvljaku,meko pakovanje(!),bez onih glupih nalepnica o navodnoj stetnosti cigara...u kojoj li se ilegali to proizvodilo... lupam,umrlice,a ne nalepnice Edited March 22, 2009 by salebghouse
Ајлин Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 malo morbidna kad smo već kod crnog humora: slikica sa humora
Machka Naopachka Posted March 25, 2009 Report Posted March 25, 2009 Odsedoh u vrlo cool hotelu u švabiji. Imaju smokers lounge, zove se green horse bar. Nisam ni jednom zapalila, nije bilo zanimljivo
Night's Blood Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 http://www.blic.rs/slobodnovreme.php?id=90082
salebghouse Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 moš misliti... lekari su narocito ubedljivi kad reklamiraju zvake i pastu za zube. ali,ne sve,ne sve...to kosta...
Atomic Punk Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Pljugam Vajsroj crveni uobichajeno, a da imam para purnjao bi one francuske na G, zaboravio sam kako se zovu, uzeo sam ih pre neki dan, predrkana pljuZa.
Simadin Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Gauloises. Ja cu sa njih da se vratim na Winston blue izgleda, i to samo zato sto u kraju cesto nema nigde da se kupi :/ Jebem im ja mater.
In The Flesh Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 (edited) Tesko da je mislio na Gitanes,jer nije pomenuo da se onesvijestio poslije prvog dima. Mnogo jaka cigareta. Edited July 14, 2009 by Just Like a Timepiece
Simadin Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 A i ne prodaju se kod nas, jedino sam kod lerdija na ulici u kraju video. I zajebao se i kupio jednom :S
Zen Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 (edited) Gitanes su mi bile omiljene pljuge, al samo one sa filtero. I gauloise su bile sasvim ok, narocito crvene. Samo jako. Znam da smo na nekom Exitu samo to i purnjali. Edited July 23, 2009 by Smorock
bezlichni Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 (edited) Ja sam pusac, a cigarete su realno sranje. - U cigarama nema AMA NISTA ZANIMLJIVO. - Cigarete su droga. - Ono sto nam je zanimljivo kod cigareta jeste ispunjavanje praznine koju nam one stvaraju. - Takodje ono sto je zanimljivo je smirivanje nervoze koju nam opet one stvaraju ( ne cigareta sama po sebi ne smiruje nervozu povecava je) - Cist brend, i moda. Mudro promovisana od strane duvanske industrije. Kojoj je u interesu naravno - novac. - Pusacisu ljudi ispranog mozga. I nisu nista bolji od heroinaca. Cak su i gori. Zavisnik sam od cigareta i sve ostale zavisnike smatram jadnicima. Al' pobedichu. nikoga ne teram da bude u mojoj blizini. [/qute] ne. Niko od pusaca ne tera nikog da bude u njihovoj blizini. bilo bi kul da dim krruzi 2 metra oko vas. Ne brinite nikog ne bi bilo u vasoj blizini. Ali u kaficu, u busu, u kolima. Nvm. dalje, ne radi se samo o JEDNOM PUSACU sa tom porukom. DA je jedan ne bi bilo ni upola opasno. Opasno je to sto ako neko nije u tvojoj blizini onda je svakako u blizini dima 124u751328563289653289 drugih pushaca. Ne znam sto se ne pucate sa heroinom. - Bolji filing. - Lepsi trip. - zubi ti ne zhute.. samo ispadaju. - Lakse se skidas. - ne trujes ljude po okolini. - I ako si vec resio da se ubijas? Brze se ubijes? kazu pusaci " bolje od dosade nego od raka pluca" kazu heroinci " bolje u pet minuta bezbolno od overdose nego 6 meseci jedvadisanja" Ako pogledamo sve razloge zasto pustiti? pa ne postoji nijedan dobar. O tome koliko se sta desava ne treba prichati. Ne postoji apsolutno nijedan dobar razlog da se pusi. Pa evo dajem pushacima snasu, ako mi daju jedan logichan, dobar i kvalitetan razlog da mi kazu zasto puse i da mi KVALITETNO objasne da to nije zavisnost, ..... kupim paklu svakom ko pokusha. Casna rech. pod uslovom da pakla nije IZNAD 100 din. Edited July 23, 2009 by Elitista u Povoju.
vudun Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Ne znam sto se ne pucate sa heroinom. - Bolji filing. - Lepsi trip. - zubi ti ne zhute.. samo ispadaju. - Lakse se skidas. Ако си толико сигуран у сопствене ставке, слободно изволи... Шта си чекао досад, зашто си се смарао цигаретама, као ми?
Zen Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 @ Elitista Ovo je tema O CIGARETAMA ne o tome da li njihova konzumacija valja il ne valja.
bezlichni Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 (edited) To zapravo i jeste cigara. A ne ova brainwash, industrijsko-kapitalisticka moneymakin' droga. To ti daje ono sto ti one ne daju AROMU. I samu sustinu pusenja otkad pusenje postoji. A na ova govna sto ti daju zavisnost. @ Elitista Ovo je tema O CIGARETAMA ne o tome da li njihova konzumacija valja il ne valja. A sta o tome ne sme da se pise? Pa valjda je to tema za pricu, a ne sta se pusi i kojoj je skocila cena? Odlichno evo jedna konstata o cigaretama. Cigarete su droga, pushaci narkomani. Шта си чекао досад, зашто си се смарао цигаретама, као ми? Jer sam bio ( a i dalje sam ) zavisnik, narkoman, legalni dzanki. Sad samo to priznajem. Dosta mi je jedna muka. Cigare. Kamoli heroin. Ja ne zelim da budem zavisnik, zato nisam. KAfu i alkohol odavno ne pijem npr. Edited July 23, 2009 by Elitista u Povoju.
Recommended Posts