Geozee Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 i ta ti je cigareta puno pomogla aj ne seri to su gluposti...
wasd Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 u tom trenutku mi je puno pomogla. svestan sam da je greska ali bolje da zapalim jednu nego da pizdim ko debil
caca Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Treba reci NE ali to je samo za one sa karakterom... i ja sam sebi vise puta rekla ne ali jbg. kad volis,mozes da bacis i upaljac i pljuge i sve sto te asocira i opet ti nista ne znaci jer je uvek tu u okolini neko ko pusi i zajebe stvar....
East Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 pusio sam monte karlo do pre nekih 6 meseci otprilike i nekako su ga u jednom trenutku pokvarili ,kao da je postao ljuci a mozda je i meni bila potrebna promena pa sam istripovao....
Mazrim Taim Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 pusio sam monte karlo do pre nekih 6 meseci otprilike i nekako su ga u jednom trenutku pokvarili ,kao da je postao ljuci a mozda je i meni bila potrebna promena pa sam istripovao.... Rekao bi da ti je potrebna promena. Ja sam pusio Pal Mal crveni kratki,pa sam ostavio to i poceo sa monte karlom. On mi se sada nekako cini bolji,mada recimo nekako mi je slican kao plavi bond koji je uzgred jeftiniji.. Nemam pojma..
jana03 Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 skoro sam pisao kako sam prestao mislio sam da necu nikad ne bih da zvučim kao bivši pušači jer su oni najgor smarači kad sam završio nakbc beograd klinika za plućne bolesti tamo sam proveo 8 dana šta sam sve video..... zgadile su mi se cigare za ceo život ne pušim od božića prošle godine i osećam se fenomenalno! pzz svima nek svako radi ono što misli da treba long live rnr
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 samo BEST! FAK D REST! HB su bile ekstra cigare dok nije poco rat u bosni, pa prestali da ih uvoze ili proizvode,ali ekstra cigarosi,razbijao sam po 2-4- pakle dnevno.
vudun Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Ljudi,Camel je zakon! Da...izbacili su novu seriju ''natural flavour'' Kupih pre neki dan, pravi Camel - dopada mi se ... paklica nikada lepša, onako šmekerski elegantna sa ugraviranom srebrnom kamilicom - jedna od najlepših aktuelnih pakla. No, ko po običaju skupo jbg.
Faustus Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 E, mrzi me da kopam, mozda je ovo neko vec pomenuo, al jebem li ga... Elem, ponekad kad zapalim pljugu, prvi ili drugi dim se opasno oseca na travu! Kad mi se to prvi put desilo mislila sam da tripujem, eto, pogresi covek, ali to se ponovilo jedno 100 puta, pa da se toliko puta iscimam... nesto ne verujem! I nije vezano samo za jednu marku!
Pagan Saviour Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 ko nije poceo nemoj ni da pocinje,nikad u zivotu,koje poceo skoro nek ostavlja odma dok moze. Za sve pametnjakovice koji ne puse a pricaju kako je lako ostaviti cigare,nek probaju da puse 5 godina svaki dan,pa ce drugacije pricati.
Hudini Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Slažem se potpuno. Ja sam jednom na putu iz Pariza ostao bez pljuga i bez prebijene pare u džepu. Dok sam došao do Srbije mogao sam opušteno da ujedam ljude.
The Joker Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Slažem se potpuno. Ja sam jednom na putu iz Pariza ostao bez pljuga i bez prebijene pare u džepu. Dok sam došao do Srbije mogao sam opušteno da ujedam ljude. So true...Kad me nabrija nikotinska kriza Neo mi nije ravan...
enclave Posted May 16, 2008 Author Report Posted May 16, 2008 (edited) Slažem se potpuno. Ja sam jednom na putu iz Pariza ostao bez pljuga i bez prebijene pare u džepu. Dok sam došao do Srbije mogao sam opušteno da ujedam ljude. To su sokovi. Evo cisto jedna zanimljivost za one koje ne znaju. Grci imaju Winston od 25 pljuga u pakli. Eto setio sam se tog grckog Winstona pa reko da napisem. Nemci imaju 18 cigareta u svakoj pakli. Edited May 16, 2008 by enclave
vudun Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Немци зато имају Марлборо са 25 цигарилоса у паклици ... другар ми рече, не би ме лагао ( ваљда ).
enclave Posted May 16, 2008 Author Report Posted May 16, 2008 Pitaj coveka ponovo. Mislim da je zakon u Nemackoj takav da pakla mora da ima 18 cigareta. Ja nisam video nigde sa 25.
vudun Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Питаћу га у понедељак на факсу, тад би требао да се довуче да узме потпис за оверу...у противном мора пешачи за Нови Сад.
Hudini Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Mislim da je zakon u Nemackoj takav da pakla mora da ima 18 cigareta. Ne verujem da je tako. Onda ne bi mogli da proizvode čuvene Ernte 23, koje, kao što im ime kaže, imaju 23 cigarete u kutiji.
enclave Posted May 16, 2008 Author Report Posted May 16, 2008 Ne verujem da je tako. Onda ne bi mogli da proizvode čuvene Ernte 23, koje, kao što im ime kaže, imaju 23 cigarete u kutiji. Poprilicno sam siguran da je zakon, mada provericu. Te dve cigarete odlaze koa jedna zboog raka(ili zdravlja generalno) a druga ne znam gde.... Provericu....
Poison Ivy Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Evo cisto jedna zanimljivost za one koje ne znaju. Grci imaju Winston od 25 pljuga u pakli. Eto setio sam se tog grckog Winstona pa reko da napisem. Winston!!! My darling Winston!!!
Recommended Posts