vudun Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 Cujem da ce cigarete da poskupljuju za 5 dinara mesecno dok ne dostignu evropski standard.. rece mi drugarica. Znate li nesto o tome? Tvoja drugarica je možda izrokala pokoju ''smešnu cigaru'' pa pomalo halucinira. Poskupljenja će biti, ali ne tako drastičnog. Šta vam je bre ljudi, pa mene svaka cigara neverovatno opusti, pogotovo kad zapalim posle obroka, ko da sam bensedin popio. Isti efekat i kod mene, zemljak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted September 27, 2008 Report Share Posted September 27, 2008 pall mall 100s je pre nekoliko dana poskupeo za tih 5 din.da li su poskupele i ostale,nisam pratio...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Nećeš mi verovati, ali pre sat vremena, u povratku iz grada sam uz'o Pall Mall Blue 100's ( jebiga nije imao jeftinije cigarete ). 95 dinara, da poskupeo je. Next plavi stotka, koja je moja cigareta inače, sada košta 70 din - a bio je 65. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 U pa crveni vajsroj poskupeo pre par dana jos da si ti meni ziv i zdrav Uzas.Bolje da sad kupim zalih. Jebao ih drkavi standard evropski, kad nam plate jednostavno nisu evropske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 lol i to itekako nisu. u shvici prosechna plata 4000 e a kod nas nije ni 400e lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 U francuskoj su lepo krenuli sa iskorenjivanjem pushenja paklo pljuga 5+ ojra ljudi se okrecu savijanju, ali ih na kraju i to mrzi da rade, pa odustaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 pazi stvarno majku mu jebem, gledam racun, winston 90 dinara. kako pederski, malo malo pa op 5 dinara skuplje.. ako ovako nastave, ima da predjem na granje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 AHA! Pa trenutno poskupljenje zbog neplanirane inflacije u zemlji! pazi stvarno majku mu jebem, gledam racun, winston 90 dinara. ako ovako nastave, ima da predjem na granje. Ionako mi deda ima gomilu vinograda, višnjaka ... zasadiću duvan, pa će da se mota redovno. Fića Moris i BAT - truli kapitalisti i monopolisti ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 Sve pljuge su poskupele. mamu im... blah. lopuzhe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted September 28, 2008 Report Share Posted September 28, 2008 brte,sobranje bio 250 sad 270 -.- kuwac -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 Vec godinu dana pusim zlatni Walter Wolf 100s,taj mi najvise odgovara. Inace,uskoro ce biti tacno pola mog zivota kako pusim.Poceo sam sa 13...sunce ti jebem,ala vreme brzo prolazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Ja tripovala da imas 40 godina. Nemam pojma shto. *** Enivej ja pusim jednu u nekoliko nedelja. Kad mi se baaas pali. Jako sam zadovoljna zbog toga. Josh ne kupujem cigarete, i kako se krecu cene- dobro je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Jebiga, Telekomu opada profit od fiksne telefonije i pušači ispaštaju prvi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted October 3, 2008 Author Report Share Posted October 3, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Сад бих радо да креснем, ал' кој' мој ? Што мрзим кад ми усред ноћи понестану цигарилоси. Одох до киоска прекопута да пазарим .... а и док нису поскупеле(ове БАТ врањанске). Мрзим и акцизе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted January 3, 2009 Author Report Share Posted January 3, 2009 Dobih Winston light iz USA(govno) kao i Marlboro Smooth(mentol) bez sumnje naj bolja cigareta koju sam pusio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Ja sam pusio Ronhil menthol...sad ga slabo gde ima po trafikama...zato sam se vratio na obicni Marlboro...mada ponekad uzmem i onaj "zlatni"...koji je isto govno kao i crveni !! Voleo bih da probam taj Smooth !! Ima li gde kod nas da se iskopa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Pa video sam maliboro mentolke na trafikama, ali probao nisam. Nešto sam averzičan prema takvim cigaretama, ali pošto je enklava pošteno ishvalio malog boru uzeću ovih dana paklu. Koliko vas dvojica rokate na dan? Meni ode po paklica, malko sam smanjio .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Meni zadnjih 3-4 meseca paklica izgura i po 5 dana...jebe malo kinta, a i mala mi stalno popuje o tome !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Aahaha. N bih dozvolila da mi decko uskrati pusenje, cak ni da smanjim, cak ni da mi prica za moje dobro. Eh, kad sam pocela Vajsroj crveni da pusim bio je 40 dinara!!! Sad ce da bude 75 . Majko. A ja kupujem dve pakle dnevno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 (edited) bivsa devojka mi je isla na kurac,jer je pred svako spavanje morala da ispushi po jednu pljugu u sobi u kojoj smo spavali...jedan od razloga zasto je bivsa.... da li vi imate obzira prema ljudima koji ne pushe? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ http://www.tobaccofacts.info/ http://www.smokinglungs.com/cyber-gallery/...ology/index.htm http://tobacco.health.usyd.edu.au/site/sup...ery_effects.htm Edited January 3, 2009 by april ethereal Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 A zato stariji burazer ostavlja pusenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Poskupese nam cigare Sreca moja pa se uvak plasim da ne ostanem bez cigara "u nevreme", i uvek racunam na to da ce mozda nekome sa kim sam izasla ponestati cigare, pa uvek kupujem vise... Tako da sam za docek kupila 5 kutija i jos uvek trosim proslogodisnje zalihe kupljene po staroj ceni... Mada su vec pri kraju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Eh, kad sam pocela Vajsroj crveni da pusim bio je 40 dinara!!! Sad ce da bude 75 . Majko. A ja kupujem dve pakle dnevno. Е, вајсрој је још увек на седамдесет. Управо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morana.. Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 Setjam se da je moj Winston 100's nekada bio 60din,a sad je 100.I nekada je bio u mekom pakovanju,a sada nije i sad postoji plavi 100's i original crveni.Glupost.Bash bedak.Inache,duvanim vetj 6 godina,jako rano sam pochela i za sad ne zhelim da prestanem,jer mi cigarete prijaju.A pushim kutiju ili kutiju i po dnevno.. Pa da pochnemo..Zdravo,ja sam Morana i teshki sam ovisnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts