Fikusov Čmar Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Aj da zabrane cigare i sve,samo se nadam da ribama neće zabraniti ljonganje muškog ekstremiteta,što se vodi pod ''pušenje''. ja mislim da bi žene presle kad bi se to pušenje zabranilo,jer tu ima tolko kalorija i vitamina, da jedno tako ekološko pušenje vredi ko cela pakla cigara. evo da ne bude spam,nek žene sa foruma kažu dal sam u pravu il ne. Brate nece im zabraniti blajv generalno, al brate ne moze u sred diskoteke ili supermarketa. Znam ja da je to kul i da dobijas poene al brate mora biti neka mera. 1
In The Flesh Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Propuših poslije 6 godina. 2 kutije dnevno prolaze kao od šale. Moraću opet da bataljujem.
Guest Administrator Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 (edited) Izguglaj ovaj video Cigarettes Experiment Why stop smoking now Edited December 6, 2010 by Administrator 1
In The Flesh Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 Izguglaj ovaj video Cigarettes Experiment Why stop smoking now Pogledacu,mada se nesto zanosim da mi ne treba nikakva "pomoc" da bih ih batalio. Prosli put sam ih lagano ostavio. blento. I know
Amphitritê Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 E, ja ću baš da pušim! Obožavam pušenje, hahahhahahaha 1
MissionVao Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Ako nadjes probaj i Wings... kad su ukinuli Kapetana Crnog svi su presli na Moods, Wings, Handelsgold i Jewels. Nekad je bilo i kul aromaticnog duvana ali je prestao da se uvozi isto kad i CB.
Footog Qpoos Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 ge vi nalazite te pluge...prvi put vidim,a bome i cujem...sto ste fini,nije za vas krdza za-ostalu raju...
MissionVao Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 (edited) Pa ne radi se o krdzi i ne krdzi. Ima ljudi koji puse samo jer postoje aromaticne cigare tako da nisu oni krdza na visem nivou vec odvojena kategorija Ko pusi krdzu pusi iz potrebe (najcesce). Edited December 14, 2010 by MissionVao
RazaL Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 od jeftinih najjace su drina i filter 57, moze i fast (crveni) a kad se ima love onda marlboro (gold ili flavor plus), pal mal (narandzasti), camel (zuti) i lucky strike 4
Guest Administrator Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 A moze li neki strastveni pusac da mi objasni sta voli u pusenju ( cigara ) ?
Berliner Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 strastveni pusac nikad nece reci da uziva u pusenju nego da ne moze da prestane. pusenje postaje grozno kad preraste u naviku i ovisnost, ali moze biti ugodno ako se pusi povremeno.
Guest Administrator Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 strastveni pusac nikad nece reci da uziva u pusenju nego da ne moze da prestane. pusenje postaje grozno kad preraste u naviku i ovisnost, ali moze biti ugodno ako se pusi povremeno. Poor bastards. Zato nikad nece priznati da je i adikt.
рогозуб Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 inache kupujem zlatnu drinu i neznam shta mi bi juche i kupim davidov, koje sranje..
RazaL Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 drina gold ti je najgora drina, crvena ili sarajevska ili bez filtera su ti zakon 3
NećuDisplejNejm Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 al' poskupele cigarete, pih...
salebghouse Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 voleo bih da mi neko objasni zasto nema (zlatnog) winstona 100"s u zemljama u okruzenju. jel u pitanju najgora sintetika koja se valja samo u srbiji ili nesto drugo...?
sale 3sm Larry Flynt Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 ge vi nalazite te pluge...prvi put vidim,a bome i cujem...sto ste fini,nije za vas krdza za-ostalu raju... Malo teze se nalaze,to je sranje...ali jbg ovo sto se sad prodaje i naziva pljugama nije ni kurac od ovce,ko zna cime to prskaju i koja je klasa...motanje duvana,lula,cigarilosi i cigare su keva!Uzivancija i trovanje...jos kad svedes na povremeno,dobijes samo uzivanciju,a ovako trovanje bez uzivancije,i samo te tera da zapalis sledecu. FAK JEA!
LoveHateLove Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Ni ja ne mogu da shvatim kako neko moze da pali svakih 10 minuta, mislim i ja to ponekad radim ali bas u izuzetnim situacijama...najvece zadovoljstvo treba da doprinese prva cigareta, sa svakom naredno ono opada, bar je to neki zakon prirodni Inace meni su Fast najgore cigarete koje sam u zivotu probao, to je otrov zivi...
Zen Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Kupuju se na trafici i pushe se ko novine. Broj popushenih cigareta uglavnom zavisi od dosade. I dan danas posle 7 godina mi je trip kada svi oko mene duvane, ne znam sta cu s rukama pa muljam neke narukvice i tako to. Navika je cudo.
sale 3sm Larry Flynt Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 (edited) Jebote koje uzivanje.Dnevna soba je mirisala na vanilu,uopste ne smrdi duvan. Edited January 19, 2011 by sale 83
Oak Posted June 2, 2011 Report Posted June 2, 2011 E ljudi ako neko može da mi kaže gde je ona prodavnica na bulevaru, gde prodaju benzin za zippo upaljače.
Footog Qpoos Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 ne znam iz kog si grada,al na svakoj pijaci imas to da kupis...i na vecini trafika...
Recommended Posts