Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

IJAOOOO manje od nula zarez triiiii

то му дође чука са бајпасом?

Vrti mi se u glavi od tog sajta. :haha:

а, па за тебе је онда Хипно-вапо, електрични пајп, служи за баждарење петих чакри

http://groovyshop.rs/katalog/#/content/03%20Pajpovi/2012-02-29%2014.01.25.jpg

Edited by Генеральный
  • Downvote 1
Posted

то му дође чука са бајпасом?

Pa jes mi malo preskočilo... al nemaju, nit će dobijati... nije danas dobar dan :(

Al ima u Zla Zla shopu, pet bambija za Jareta, ipak je on iz sobe manje od tri sa manje od tri :wub:

Posted

Jel mozda neko analizirao gde su u gradu najjeftinije nargile (za kupiti, ne konzumirati na licu mesta :D )? Znam samo za dve prodavnice - u Golsvortijevoj i sv. Save.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Има две ипо године како се гребем од ортака, понекад и купим, ал' не планирам да одем међу фул тајм пушаче.

По мом мишљењу, пушач си онда кад почнеш сам себи да купујеш пљуге.

Posted

Није само један.

Ето једном лику из одељења сам узо 2 пакле за недељу дана, а пушио сам можда по 2 дневно.

Posted

Две дневно пута две пакле једнако да ти те две пакле трају дваес' (ха, ето откуд ника) дана. Јеботе, двеста динара за 20 дана није ништа.

Posted

Знам да није,али добро ми је овако, кад балансирам између пушача и непушача.

Плус бих своје вадио једну за другом, док све не сјебем јер сам животиња без грама самоконтроле.

Posted

Исто к'о ја за алко'ол. По' киле брендија, уради ме фино, али ја бих још. У сваком случају, сутра купујем паклу и развлачим је до петка. Јбг, требају ми паре.

Posted

А и за алкохол ми иде на курац што људи из одељења мисле да су много зајебани кад у причи употребе аргумент "ћути пијани".

Па мајке вам фа набијем, нећу лимунаду довека да пијем к'о ви, сисе.

• Downvote 1
Posted

Мене задивљују људи који мисле да су убер зајебане пијанице када попију 0.33 флашицу пива. Мислим, колико ти треба да будеш истрипован да себе убедиш да си од тога пијан и да си притом неко мудо!?

Posted

Исто. Сећам се негде други разред, ја код тетке, дала ми цело пиво.

Оно вата фино.

Сад пива пијем док ме смори да идем на пишање, ништа.

Чим пресечем са мало ракије, удари.

Posted

bolje zicati i ne kupovati nego poceti kupovati i navuci se skroz, manite me tih prica "ko hoce da pusi nek kupi" to su vam duvanske kompanije i konzumeristicki pogled na svet isprali mozgove. da mi neki drug ne da cigaretu i da nesto krene da se drka rasporio bi ga kamom.

sa druge strane u kanadi su to lepo resili kod njih je obicaj da kad od nekog trazis pljugu da toj ostobi ostavis pola dolara ili dolar.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...