dvaes Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 bolje zicati i ne kupovati nego poceti kupovati i navuci se skroz
Berliner Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 a jos bolje od toga je uopste ne pusiti. ali kad mi neki redovan pusac zauzme moral high ground i grdi me sto zicam a on kao, bar se dostojanstveno truje, oteram ga u picku materinu narkomansku.
LoveHateLove Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 o cemu vas dvojica serete ovako rano......nego sjebana mi nesto pluca, u kurac, a bas sam zasadio duvan, lepo raste, mozda i bacim slike uskoro...
LoveHateLove Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 ma nije od pusenja, neka bakterijska infekcija, pluca su mi cista inace, ali svejedno ne bih trebao vise....a i nisam ja bio neki strastveni pusac, tu i tamo zapalim po jednu....
Stolet Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Bilo bi dobro kada bi se neko od medicinske ekipe pridružio temi, pošto imam pitanje Koje se to komponente cigareta nagomilavaju u plućima? Jasno mi je da nešto ostaje pošto su poznaniku od 35 godina pušenja pluća i disajni putevi apsolutno uništeni. Zvučaću kao baba neka, ali sve vam to verovatno deluje OK dok ste mladi, ali želim vam svima da prestanete u skorije vreme, jer problemi postanu više nego očigledni posle par decenija konzumiranja, što cigareta što alkohola (naravno, u većim količinama), pošto vidim da je bilo reči i o tome na temi
B@K@ Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Žicanje je vazda najslađe, ali samo po prekoj potrebi. Meni nikad nije bilo mrsko da udelim pljuge kad neko zatraži. 1
Јарослав Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 http://www.kurir-info.rs/paklica-cigareta-300-dinara-clanak-306113 Шта причају ови? Повећаће приходе? Како када ће у том случају 90 посто људи да батали пушење. А и какво усклађивање са ЕУ директивама? Па још нисмо ушли тамо. Ако ће то да раде, нека нам ускладе и плате са ЕУ.
Nardelorn Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 (edited) Poceo sa crvenim L&M, a sad pusim plavi Pall Mall, sa tendencijom da potpuno ostavim, medjutim ne ide bas najbolje ... Pocinje da mi se gadi jutro posle neke pijanke samo zbog kolicine pljuga koje mi zaguse celo grlo i budem prinudjen da disem na skrge. Edited July 6, 2012 by Nardelorn
tier_mfkr Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Prestao da pusim Bivam nervozan nocu, ujed'o bih...
Lou Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 http://www.kurir-inf...a-clanak-306113 Шта причају ови? Повећаће приходе? Како када ће у том случају 90 посто људи да батали пушење. А и какво усклађивање са ЕУ директивама? Па још нисмо ушли тамо. Ако ће то да раде, нека нам ускладе и плате са ЕУ. Prestaće da puše malo sutra.
Havočka Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 isto k'o sto smo prestali kada je pall mall za 6 godina skocio sa 45 na 120 os kurac svi to dobro znamo 1
Lou Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Nebitno. Gledaj ljude oko sebe, pušače sa stažom, koji kažu da nemaju para za ovo i ono, plata ne stiže, a nastavljaju da puše dve pakle dnevno. Zavisnici ne prestaju zbog novca.
MegaDave90 Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 (edited) Edit : Ulete Lulita. Edited July 6, 2012 by MegaDave90
Јарослав Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Nebitno. Gledaj ljude oko sebe, pušače sa stažom, koji kažu da nemaju para za ovo i ono, plata ne stiže, a nastavljaju da puše dve pakle dnevno. Zavisnici ne prestaju zbog novca. И после нека неко каже да су цигаре луксузна роба.
Lou Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Koliko je sada pakla pristojnih pljuga? Mo'š par hlebova kupiti?
Јарослав Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Па, ево, ја који пушим Пал Мал и сматрам га за најбоље цигаре, издвајам 120 динара по паклици. Четири 'леба.
Lou Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Па, ево, ја који пушим Пал Мал и сматрам га за најбоље цигаре, издвајам 120 динара по паклици. Четири 'леба. Vidiš da je luksuz. Ček', gde to plaćaš hleb 30 kinti?
Stolet Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Hoću ja da živim tu gde Jare živi, hleb 30 dinara, plate skočile
sale 3sm Larry Flynt Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Koliko je sada pakla pristojnih pljuga? Mo'š par hlebova kupiti? jebes hleb...dve trzalice je to skoro
Recommended Posts