Jump to content

Recommended Posts

Posted

a jos bolje od toga je uopste ne pusiti. ali kad mi neki redovan pusac zauzme moral high ground i grdi me sto zicam a on kao, bar se dostojanstveno truje, oteram ga u picku materinu narkomansku.

Posted

ma nije od pusenja, neka bakterijska infekcija, pluca su mi cista inace, ali svejedno ne bih trebao vise....a i nisam ja bio neki strastveni pusac, tu i tamo zapalim po jednu....

Posted

Bilo bi dobro kada bi se neko od medicinske ekipe pridružio temi, pošto imam pitanje :) Koje se to komponente cigareta nagomilavaju u plućima? Jasno mi je da nešto ostaje pošto su poznaniku od 35 godina pušenja pluća i disajni putevi apsolutno uništeni. Zvučaću kao baba neka, ali sve vam to verovatno deluje OK dok ste mladi, ali želim vam svima da prestanete u skorije vreme, jer problemi postanu više nego očigledni posle par decenija konzumiranja, što cigareta što alkohola (naravno, u većim količinama), pošto vidim da je bilo reči i o tome na temi :)

Posted

Žicanje je vazda najslađe, ali samo po prekoj potrebi. Meni nikad nije bilo mrsko da udelim pljuge kad neko zatraži.

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

http://www.kurir-info.rs/paklica-cigareta-300-dinara-clanak-306113

Шта причају ови? Повећаће приходе? Како када ће у том случају 90 посто људи да батали пушење. А и какво усклађивање са ЕУ директивама? Па још нисмо ушли тамо. Ако ће то да раде, нека нам ускладе и плате са ЕУ.

Posted (edited)

Poceo sa crvenim L&M, a sad pusim plavi Pall Mall, sa tendencijom da potpuno ostavim, medjutim ne ide bas najbolje :(... Pocinje da mi se gadi jutro posle neke pijanke samo zbog kolicine pljuga koje mi zaguse celo grlo i budem prinudjen da disem na skrge.

Edited by Nardelorn
Posted

http://www.kurir-inf...a-clanak-306113

Шта причају ови? Повећаће приходе? Како када ће у том случају 90 посто људи да батали пушење. А и какво усклађивање са ЕУ директивама? Па још нисмо ушли тамо. Ако ће то да раде, нека нам ускладе и плате са ЕУ.

Prestaće da puše malo sutra.

Posted

Nebitno. Gledaj ljude oko sebe, pušače sa stažom, koji kažu da nemaju para za ovo i ono, plata ne stiže, a nastavljaju da puše dve pakle dnevno. Zavisnici ne prestaju zbog novca.

Posted

Nebitno. Gledaj ljude oko sebe, pušače sa stažom, koji kažu da nemaju para za ovo i ono, plata ne stiže, a nastavljaju da puše dve pakle dnevno. Zavisnici ne prestaju zbog novca.

И после нека неко каже да су цигаре луксузна роба. :D

Posted

Па, ево, ја који пушим Пал Мал и сматрам га за најбоље цигаре, издвајам 120 динара по паклици. Четири 'леба.

Vidiš da je luksuz.

Ček', gde to plaćaš hleb 30 kinti?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...