sale 3sm Larry Flynt Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 ma da vidim koliko nisam bacio para na pljuge do sada
Demon Seed Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 A, svaka cast ! Koliko si dugo cist? Meni se cini da kosta 180 sada, mozda sam se i zajebao, cini mi se da cimer pusi to
sale 3sm Larry Flynt Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Od januara. oko pedesetak hiljada sigurno...
obsessed by cruelty Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Plavi Pall Mall je 160. Nema se za Marlboro vise, otkad poskupele zadnji put, predjoh na LD plavi meki. Odvratan je al je 130...
sale 3sm Larry Flynt Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 e ako je toliko ustedeh 66.000. :rockdevil: :rockdevil: 1
marcoman Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 ma da vidim koliko nisam bacio para na pljuge do sada pa sto ne prebrojis koliko imas u steku? zato sto su te pare opet otisle na neko sranje, to je prosto usud btw, sta je problem da se sklonis ako ti smeta dim necije cigare? koliko je tvoje pravo da ne pusis toliko je i njihovo da puse kad ti smrdi neko u busu valjda se sklonis ili sta 2
sale 3sm Larry Flynt Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 taman otisle na nov komp,monitor i jos ponesto,a da nisam osetio tj stiskao,gladovao i redukovao budzet
B@K@ Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Metalci, divni ljudi, u borbi protiv pušenja, narkomanije i rasizma... 4
chess Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Poražavajuće je koliko je to novca koji odlazi na takvu naviku, kada se uzme u obzir novčano stanje stanovnika. Ljudi će kukati da je skupo ovo i ono, životne namirnice, računi i slično, ali se neće odreći cigareta. to. i treba da poskupe jos vise, dok ne bude pakla 500 din, pa ce videti koliko su bedni, kada budu skupljali za to sranje i umanjivali kvalitet zivotnih namirnica koje kupuju, otrovali se dabogda 3 3
chess Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 mislim ono, do kraja, sada se truju, a kada se otruju onda je to to... ma ko da je bitno, neka pocrkaju 1 1
dvaes Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 чес који курац? чему огорченост толика? бедно је шричати за неког да је бедан зато што пуши
soul wandering Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Mora se na neka sranja bacati lova, neko na pljeskavice i pivo, 2l kole dnevno, na sprave za bildovanje, neko na krpice i cipele,neko na cigare. Meni nikakva usteda para nije bilo kad sam ih ostavila.
sale 3sm Larry Flynt Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 ..a neko i na pljeskavice,pivo,2l kole,teretanu,krpice,cipele i pljuge...pa kad poskupe pljuge,e aj onda da se smanje malo pljeskavice,pivo,2l kole,teretana,krpice, cipele i pljuge,pa kad opet poskupe,ma moze i pica umesto pljeke,pivo,2l kole,jebes teretanu ne ide bas,krpice,cipele i pljuge.....kad poskupe pljuge moze kifla,pivo,ponekad kola,jeftinije krpice,cipele ne moraju i pljuge.....kad poskupe pljuge,kifla,ponekad pivo,jebes kolu,krpice i pljuge....kad poskupe opet kifla,jebes pivo raste pivski stomak,ne moraju krpice ima dovoljno i pljuge....kad opet poskupe ..
Lou Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Mora se na neka sranja bacati lova, neko na pljeskavice i pivo, 2l kole dnevno, na sprave za bildovanje, neko na krpice i cipele,neko na cigare. Meni nikakva usteda para nije bilo kad sam ih ostavila. To bi značilo da su pare nestale, jer nisu potrošene na pljuge.
soul wandering Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 @ sale Haha istina ali jebiga, svako redja zadovoljstva po sopstvenom prioritetu. A serem se u zivot ako sebi sve uskracujes. 1 1
truliandedzombileš! Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 na neko sranje pare moraju da odu, samo je pitanje da li to sranje može biti besmislenije i štetnije od cigareta. u duhu sajma, bataljivanje cigareta je na nedeljnom nivou jedna knjiga.
Sreta Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 btw, sta je problem da se sklonis ako ti smeta dim necije cigare? koliko je tvoje pravo da ne pusis toliko je i njihovo da puse kad ti smrdi neko u busu valjda se sklonis ili sta Nije problem da se sklonim, ako to ima smisla. Znaci ako sam usao u kafanu, buvaru, kladionicu ili neko drugo usrano mesto, sam sam pristao da udisem dim. S druge strane, tvoje pravo da pusis prestaje onog trenutka kada ugrozavas moje zdravlje... ili mi jednostavno ides na zivce, ako sam jaci od tebe. 1 1
lemmy sixx Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 to. i treba da poskupe jos vise, dok ne bude pakla 500 din, pa ce videti koliko su bedni, kada budu skupljali za to sranje i umanjivali kvalitet zivotnih namirnica koje kupuju, otrovali se dabogda Mnogo veci problem od pusaca u ovoj zemlji su ovakvi retardi.E toga se treba resiti. Nije problem da se sklonim, ako to ima smisla. Znaci ako sam usao u kafanu, buvaru, kladionicu ili neko drugo usrano mesto, sam sam pristao da udisem dim. S druge strane, tvoje pravo da pusis prestaje onog trenutka kada ugrozavas moje zdravlje... ili mi jednostavno ides na zivce, ako sam jaci od tebe. Opasnost od pasivnog pusenja je najveca laz u istoriji ovozemaljskog,i ne samo ovozemaljskog,zivota. A sta ako nisi jaci? Ode zdravlje u kurac? 1 2
Џрк Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 kako i gde da se sklonis, kad npr. 80% ljudi na bus stanici purnja? izbegavam dim gde god mogu (premestim se recimo tako da pusaci budu niz vetar od mene ), ali nekad ne mozes da izbegnes, i to smara. pritom ne toliko zbog zdravlja, vec sto mrzim smrad duvanskog dima.
neonskacrna Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 probaj da pusis, to pomaze ja mrzim smrad duvanskog dima, al mi ne smeta kad ja zapalim cigaru.xD
lemmy sixx Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 kako i gde da se sklonis, kad npr. 80% ljudi na bus stanici purnja? Prilagodis se posto si manjina.
Recommended Posts