In The Flesh Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 (edited) ili mi jednostavno ides na zivce, ako sam jaci od tebe. A ako nijesi, ne ide na živce. Zdrav razum, jbg. Jebao me engleski... Edited October 23, 2012 by In The Flesh
marcoman Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 kako i gde da se sklonis, kad npr. 80% ljudi na bus stanici purnja? ovo zvuci do jaja razmazeno, na otvorenom prostoru nemas gde i bas ti toliko smeta dim? pa nije bas da ti svi ti pusaci purnjaju u facu
lemmy sixx Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Ma bre covece sve je to tesko proseravanje.Ja kontam da nekome smeta kada je mnogo dima u zatvorenom prostoru,ali sve ostalo je kenjaza galaktickih razmera.
kuruz Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 ja se ne bunim, nemam pravo da serem u nečijoj sobi ili na utakmici, ulici itd al zato nikome ne dam da puši kad je kod mene, čak ni cimeri nisu imali dozvolu
lemmy sixx Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Tu si u potpunosti u pravu i tu nema niko da ti sere.Tvoja kuca,tvoja pravila.
marcoman Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 to je ok, svako u svojoj kuci kako mu volja mada je meni recimo uvek bilo lakse da napravim promaju kad ljudi odu nego da ih izbacujem na terasu
Demon Seed Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 I da operes zavese... Najgore je kad se zajebes i ostavis zicu sa okacenim vesom u sobi, dodje bagra, zadimi, i posle samo da vratis ves u masinu opet...
marcoman Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 pa to ako imas njih 15 u sobi manjoj od 15 kvadrata ne verujem da bih se davio od zavese koja je pokupila ne znam koliko dima za necijih par pljuga ili ja nisam navikao da zivim u toliko sterilnom prostoru
kuruz Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 ma kakvi, cimeri su purnjali na terasi na minus 15 i po snegu može da dolazi i odlazi kad 'oće, sluša muziku, pravi svinjac, sve to je nebitno al ne može da se puši u sobi
Toki89 Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Prilagodis se posto si manjina. Uzmi da ucis madjarski ako si manjina. To je jednostavno pogresan stav, manjina nikome ne treba da se prilagodjava. Ako 80% ljudi na stanici purnja ,neka purnja ,ali ako ustanu i udalje se dovoljno od onih koji ne vole to.
lemmy sixx Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 A kojom logikom 8 ljudi treba da ustane i povladjuje se dvojici?Ako toj dvojici smeta neka se udalje.Ti gajis stavove iz paralelnog univerzuma.
Talvi Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Kapiram da je to da nekome dim smeta na otvorenom više paranoisanje nego što mu stvarno smeta, ali ajde. Inače, čujem od rođaka iz Australije za foru koju su kod njih uveli - sve cigare se odsad prodaju u "no name" belim kutijama po istoj ceni, dakle nema više "Dobar dan, dajte mi Lucky Strike" ili šta već, nego "Dobar dan, dajte mi kutiju cigara" - "Izvol'te kutiju cigara", ne znaš šta kupuješ.
ombre Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Ja bi uveo pravilo da pusaci na ulicama treba rigorozno da se kaznjavaju.Umesto sto komunalci setaju dupeta po gradu bezveze bolje da pisu kazne pusacima koji na taj nacin pre svega prljaju grad tako sto bacaju pikavce a kao drugo i krajnje je nekulturno da puse po ulicama. 1 1
marcoman Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 ne, treba samo da pisu kazne onima sto bacaju opuske na sve strane a sta je sad koji kurac i nekulturno pusiti na ulici? nekulturno je biti obucen kao 70% nasih "riba", polugolih u vunenim cizmama, to treba zabraniti @ talvi jeste, australija je inace najrigoroznija zemlja po tom pitanju, uvek su bili prvi u skracivanju prava pusaca
Toki89 Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 A kojom logikom 8 ljudi treba da ustane i povladjuje se dvojici?Ako toj dvojici smeta neka se udalje.Ti gajis stavove iz paralelnog univerzuma. Sem toga,to je stvar bontona. Ljudi nisu izabrali da sede pored drugih koji ce sve vreme da guse. Logika je da su svi ravnopravni ,a ne da je vecina uvek u pravu.
Јарослав Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Али је по твом ставу мањина у праву, и опет нема равноправности.
kuruz Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Inače, čujem od rođaka iz Australije za foru koju su kod njih uveli - sve cigare se odsad prodaju u "no name" belim kutijama po istoj ceni, dakle nema više "Dobar dan, dajte mi Lucky Strike" ili šta već, nego "Dobar dan, dajte mi kutiju cigara" - "Izvol'te kutiju cigara", ne znaš šta kupuješ. увели су оваква паковања https://www.google.com/search?um=1&hl=en&safe=off&biw=1024&bih=681&tbm=isch&sa=1&q=australia+cigarette+packaging&oq=australia+cigaret&gs_l=img.3.0.0l4j0i10j0i10i24j0i24l3j0i10i24.2766.10246.0.11162.33.23.8.2.3.2.304.2555.10j11j1j1.23.0...0.0...1c.1.eud7TqeNKy4
Talvi Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Ta i ova http://www.logodesignlove.com/australian-court-cigarette-logo-ban
sale 3sm Larry Flynt Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 nikad pljuge nisu ovoliko smrdele koliko sad smrde..meni je taj smrad poceo da smeta i dok sam purnjao.pogotovo smrad pepela,jos kad pikslu treba doperes....
marcoman Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 ovde ima vise o tome: http://en.wikipedia.org/wiki/Plain_cigarette_packaging
Oak Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Ta i ova http://www.logodesig...arette-logo-ban Samo minimalizam i elegancija.
In The Flesh Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 @ talvi jeste, australija je inace najrigoroznija zemlja po tom pitanju, uvek su bili prvi u skracivanju prava pusaca Ne samo kad su cigarete u pitanju, nego i alkohol. Vlada ima za cilj da napravi najzdraviju naciju na svijetu, tako da će osim ovoga sto Talvi prica na kutijama da stavlja raznorazne slike tumora i bolesti koje pušenje izaziva. A što se alkohola tiče, ne možeš da popiješ u kafiću više od 2 ture. Baš mi je pričao čovjek da kad kreneš da poručiš treću, konobar ti kaže da nije dozvoljeno, a onda ti poslije toga šapne da mogu da ti naprave poseban račun za naredne dvije ture, jer im zakon ne dozvoljava da na jednom računu budu više od dva pića (po osobi, valjda). Iha, što sve postaviste dok sam ja kucao to isto
Oak Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Sreća pa Australija nije u Evropi, onda bi nam i takvi idioti držali predavanja o ljudskim pravima.
Toki89 Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 Али је по твом ставу мањина у праву, и опет нема равноправности. Nepusaci ne mogu da smetaju pusacima ,a pusaci njima mogu. Ni to nije ravnopravno. Nije bitno ko je u vecini ,ko je u manjini ,ako si odlucio da budes pusac, samo nemoj da smetas drugima i to je to.
Lou Posted October 23, 2012 Report Posted October 23, 2012 u duhu sajma, bataljivanje cigareta je na nedeljnom nivou jedna knjiga. Odličan primer. probaj da pusis, to pomaze ja mrzim smrad duvanskog dima, al mi ne smeta kad ja zapalim cigaru.xD Nikome njegovo govno ne smrdi. I da operes zavese... Najgore je kad se zajebes i ostavis zicu sa okacenim vesom u sobi, dodje bagra, zadimi, i posle samo da vratis ves u masinu opet... pa to ako imas njih 15 u sobi manjoj od 15 kvadrata ne verujem da bih se davio od zavese koja je pokupila ne znam koliko dima za necijih par pljuga ili ja nisam navikao da zivim u toliko sterilnom prostoru Biće da je ovo poslednje. Kod mene nema pušača u kući, tako da se odmah oseti prisustvo istih, a miris ostane i po nekoliko sati, uvuče se svuda. Kada ima više ljudi (okupljanje, proslava), kompletan prostor u kojem su boravili ne može da se provetri do jutra. A promaje ima. Inače, kazne za bacanje opušaka svuda bi trebalo da postoje, ali to može da zaživi kada se budu pisale i kazne za uopšteno bacanje đubreta po ulici.
Recommended Posts