Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kod mene u sobi nema pusenja,ko proba da zapali cigaru moze da sleti u prizemlje ali preko terase.Ako vec moram da trpim duvan na svakom jebenom javnom mestu kod mene kuci ne moram.

Potpisujem :pivopije:

Posted
Sta hoces da kazes, da nijedan pusac nikada nije direktno nekom okoncao zivot?

Naravno da ne. Sve što ste čuli su samo teške klevete.

Posted
Naravno da ne. Sve što ste čuli su samo teške klevete.

Naravno da ne u smislu da nije nikom okoncao zivot ili naravno da ne u smislu da neces to da kazes?

Posted

Ma odgovorio sam ti k'o čo'jek. Ono što ti je prvo palo na pamet kada si pročitao, to sam i rekao :da:

"Naravno da ne" zamjeni sa "naravno da nije" i eto ti odgovora.

Posted

Vjerovatno postoji šansa da čovjek puši u kolima i da toliko zadimi da ne vidi ništa, pa da udari nekoga, al' je mnogo manja nego da se neko oleši od alkohola i jednostavno nekoga pregazi.

Posted

Da, ali to o cemu ti pricas nema veze sa alkoholom, nego sa mozgom. Odnosno, bolje reci, taj sto pijan seda u kola nema veze sa mozgom.

Druga stvar, duvanski dim zagadjuje okolinu. Alkohol - ne.

Posted

Pa, alkohol utiče na mozak, tako da ti je to neka uzajamna povezanost. Bilo kako bilo, sjeo on pijan u kola svojom voljom, ili voljom alkohola, i dalje ostaje činjenica da on takav ubije nekog k'o od šale.

Duvanski dim zagađuje okolinu, ali zagađuju je i alkoholna isparenja. Ostaviš biljku pored otvorene flaše alkohola, ili duvaš u nju dim čitav dan, isti efekat, ugine. A količina cigareta koju ja popušim u roku od mjesec dana manje zagadi širu okolinu nego što to ti uradiš koji sjedneš u auto i pređeš put od trista metara. Ili neka fabrika za pet sekundi rada, ili dva korišćenja dezodoransa pred odlazak u grad, ili štatijaznam šta već.

Posted (edited)

Aj neka neki moderator promeni temu u CIGARTE kao sve o njima ?

edit: E do jaja! Hvala za promenu! :pivopije:

Edited by enclave
Guest bRAINSALADSNADAR
Posted

a koliko je samo trudnica, a zatim majki-pušača dovelo svoju vlastitu decu do bolesti???

Posted

Pazi, as'ma jeste zajebana boles', naročito ako dijete ima as'mu... realno.

Ali to sve lepo piše na kutiji... A gdje na flaši nekog alkohola piše "možete se opiti i napraviti sranje", pitam ja sada..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...