Routasydän Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Kod mene u sobi nema pusenja,ko proba da zapali cigaru moze da sleti u prizemlje ali preko terase.Ako vec moram da trpim duvan na svakom jebenom javnom mestu kod mene kuci ne moram. Potpisujem
Hudini Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 ali zato ako piješ pivo u parku, moš najebati od istih tih pandura Što na primer nije regulisano nikakvim zakonom.
enclave Posted January 14, 2008 Author Report Posted January 14, 2008 Uh kad pijes pivo u parku, pa kad ti pridje devojka pa kad joj podrignes onako... mmmm...
Hudini Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Ne priđe ona tebi nego ti njoj. A naravno pre toga se najedeš kobasica.
deda Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 zavisi koliko imam para...uglavnom plavi vice roy, pa onda monte karlo crveni, crveni bond, fast...
Thule Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Sta hoces da kazes, da nijedan pusac nikada nije direktno nekom okoncao zivot? Naravno da ne. Sve što ste čuli su samo teške klevete.
Sisus Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Naravno da ne. Sve što ste čuli su samo teške klevete. Naravno da ne u smislu da nije nikom okoncao zivot ili naravno da ne u smislu da neces to da kazes?
Sisus Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Pa da si hteo da odgovoris k`o covek, odgovrio bi nedvosmisleno jos prvi put.
Thule Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Ma odgovorio sam ti k'o čo'jek. Ono što ti je prvo palo na pamet kada si pročitao, to sam i rekao "Naravno da ne" zamjeni sa "naravno da nije" i eto ti odgovora.
Sisus Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 U tom slucaju, moram reci da gresis. Kao sto neki alkoholicar moze nekoga da ubije kolima, tako moze i pusac.
Thule Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Vjerovatno postoji šansa da čovjek puši u kolima i da toliko zadimi da ne vidi ništa, pa da udari nekoga, al' je mnogo manja nego da se neko oleši od alkohola i jednostavno nekoga pregazi.
Sisus Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Da, ali to o cemu ti pricas nema veze sa alkoholom, nego sa mozgom. Odnosno, bolje reci, taj sto pijan seda u kola nema veze sa mozgom. Druga stvar, duvanski dim zagadjuje okolinu. Alkohol - ne.
Thule Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Pa, alkohol utiče na mozak, tako da ti je to neka uzajamna povezanost. Bilo kako bilo, sjeo on pijan u kola svojom voljom, ili voljom alkohola, i dalje ostaje činjenica da on takav ubije nekog k'o od šale. Duvanski dim zagađuje okolinu, ali zagađuju je i alkoholna isparenja. Ostaviš biljku pored otvorene flaše alkohola, ili duvaš u nju dim čitav dan, isti efekat, ugine. A količina cigareta koju ja popušim u roku od mjesec dana manje zagadi širu okolinu nego što to ti uradiš koji sjedneš u auto i pređeš put od trista metara. Ili neka fabrika za pet sekundi rada, ili dva korišćenja dezodoransa pred odlazak u grad, ili štatijaznam šta već.
enclave Posted January 14, 2008 Author Report Posted January 14, 2008 (edited) Aj neka neki moderator promeni temu u CIGARTE kao sve o njima ? edit: E do jaja! Hvala za promenu! Edited January 14, 2008 by enclave
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Znas , covek moze da ide pijan i da izleti pred kola i onda treca osoba ni kriva ni duzna da zgazi pijanu osobu.
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 a koliko je samo trudnica, a zatim majki-pušača dovelo svoju vlastitu decu do bolesti???
Shamandalie Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 O takvim stvarima ljudi razmisljaju tek kada je neko u porodici asmaticar. narocito kada je dete asmaticar.
Thule Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Pazi, as'ma jeste zajebana boles', naročito ako dijete ima as'mu... realno. Ali to sve lepo piše na kutiji... A gdje na flaši nekog alkohola piše "možete se opiti i napraviti sranje", pitam ja sada..
Josif Visarionovič Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Cigare u kolima mogu da naprave sranje ako ti padne zar,ti se strecnes i tras.
Recommended Posts