VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 To je bitno razlikovati.......ako je grickalicom, a pritom pije...vece su verovatnoce da ubije, nego makazama a da pusi..ali sve je to relativno.
Hudini Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 A može i tupom kašikom, ako jede masno.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 To je vec komplikovana tvrdnja, i vrlo smela kolega, moram da primetim.
Hudini Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 A onaj što prdi ubija bez dodatnih pomagala.
Влада Џет Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Ја и пијем и пушим и дрогирам се и једем масно и једем говна по цео дан на Радију 202 и прдим ко свиња и имам сто година и никог нисам убио до сад.
Mustang Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Pljuge su ekstra... Loše za zdravlje... Ko voli , nek izvoli, thats what i‚m saying... Ipak bi bilo pozeljno da deca to manje konzumiraju, vodeći se našim sistemom `vrednosti`, pa počinju u ranoj mladosti...
kuruz Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Неко од мојих другара је био на некаквом сајму погребне опреме и каже да је видео пепељаре на којима пише "Хвала што пушите".
Sisus Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 E ideš u kurac! Može i lik koji ne pije, ne puši, ne drogira se, ne jede masno, ne drka, ne prdi, itd... da ubije nekog kolima. Pa ja o tome pricam SVO vreme!!! A može i onaj što i pije i puši i drogira se i jede masno i drka i prdi da bude jedan savestan vozač i da uvek propušta pešake i bakice koje zbog tereta godina sporije prelaze ulicu. Da je savestan vozac, ne bi seo u kola.
miss Penny Lane Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 pall mall narandzasti vec 2 nedelje. pre toga ko zna koliko dugo plavi pall mall 100s a pre toga kent a pre toga lucky strike a pre toga goulois ( omiljeneeeeee dok su jos imale da se kupe kod nas ) ja pusim od 14 godine... dakle vec 6 i po godina...
Hudini Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Da je savestan vozac, ne bi seo u kola. Pa ako je jebeno savestan vozač ne radi sve to u isto vreme, a pogotovo ne radi ništa od toga kad seda u kola.
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Неко од мојих другара је био на некаквом сајму погребне опреме и каже да је видео пепељаре на којима пише "Хвала што пушите".
NećuDisplejNejm Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 NE svadjate se vise oko stetnosti cigara? that's weiiird
enclave Posted January 16, 2008 Author Report Posted January 16, 2008 meni se vrti u glavi od tih pljuga....
Zagrivuk Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 meni se vrti u glavi od tih pljuga.... Sta znam, ali ja ovde ne mogu naci a one su mi najbolje.
enclave Posted January 16, 2008 Author Report Posted January 16, 2008 (edited) Londonska krdza sabija. Samo 3 funte. edit: ja trenutno pusim ove Edited January 16, 2008 by enclave
Routasydän Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 NE svadjate se vise oko stetnosti cigara? that's weiiird Ma sto se mene tice neka ti pushaci saftaju pljuge kod sebe na gajbi dok ne crknu ili se ugushe u dimu, bas me briga da li je stetno za njihovo zdravlje, ali kod mene na gajbi i u kolima se zna pravilo: Nema pushenja (cigareta)
blondie Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 ali kod mene na gajbi i u kolima se zna pravilo: Nema pushenja (cigareta) i kod mene isto, s tim da sam odnedavno uvela pravilo da nema NI ispred vrata, gdje je par komsija duvanilo (sreca, menadzerka isti dan reagovala, pa sad nema frke). boli me dupe da mi namjestaj u stanu bazdi na njihove cigarete
Mustang Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Samo mi je žao što se neke pametne stvari poput tih ne primenjuju i kod nas... Mislim da bi trebalo, al ko mene pita... Boli ih ki... E sad samo kad bi ih za pušenje u zatvorenom i novčanik zaboleo, to bi bilo kul, ovako... Divlji zapad in all its glory...
FISH YOU WERE HERE Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 iskreno receno mislim da nije poenta zabraniti pusenje nego odvojiti pusace od ne pusaca ( zastiti pusace) zna se napravite kafic koji je ili za pusace ili za ne pusace ili razdvojite deo za pusace i ne pusace nekim stklom ili vratima .. ista stvar u klubovima a sto se tice pusenja na otvorenom nism da ja nikoga ne ugrozavam ako sednem u park i zapalim cigaretu .... iskreno mislim da napravim NGO za zastitu PUSACA!!!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Ja cu biti prvi clan onda
Hudini Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Potpisujem. A s obzirom da sam već predsednik jedne NGO, na žalost neću smeti da se prihvatim funkcije.
Recommended Posts