deda Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Imam cast da vam predstavim ekstra novi bend iz Rume po imenu CRUCIFICTION. Naime, nastali smo pre mesec i po dana i odlucili smo se da zasviramo thrash metal sa dosta uticaja Slayer-a...nakon par proba skontali smo da nam to donekle ide od ruke i nastavili sa proizvodnjom ultra brzih thrash pesama sa dosta, kako to danasnja omladina naziva, mosh deonica...znaci, nema puno filozofiranja vec samo gazenje i kraj price! U narednih nedelju dana bi trebali da snimimo jednu pesmu pa cete biti u prilici da nas cujete i kazete sta mislite...to bi bilo to za sada... Quote
deda Posted January 12, 2008 Author Report Posted January 12, 2008 Ako bude bilo srece dans cemo snimiti jednu pesmu tako da ce veceras mocu da se downloaduje...ajd u zdravlje! Quote
Hell on Earth Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 (edited) Postojao death metal bend u Kragujevcu jos pre 12 - 13 godina. Imaju i snimke. Promenite ime, glupo da imate isto. Edited January 12, 2008 by Hell on Earth Quote
deda Posted January 12, 2008 Author Report Posted January 12, 2008 Ne seri!!!!!!!! E, jebi ga! Postojali su i Infest i ko zna jos koji bendovi...mozda promenimo, zavisi od ostalih.... Quote
Morphy Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Ja znam deo postave A to su Deda i Glamoclija Ali ne znam ostatak,zaboravio sam...Jel Djetvaj jos sa vama? Ae u zdravlje Quote
Hell on Earth Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 A da. I ne pise se Crusifiction nego CrusifiXion sa X... Rec crusifiction ne postoji.. Quote
deda Posted January 12, 2008 Author Report Posted January 12, 2008 A da. I ne pise se Crusifiction nego CrusifiXion sa X... Rec crusifiction ne postoji.. Dobar si, dobar! Inace postava izgleda ovako: Vanja-Djitra Novak-Djitra Boris-Bas Marko-Vokal Deda-Bubanj A da. I ne pise se Crusifiction nego CrusifiXion sa X... Rec crusifiction ne postoji.. cruSifiXion??????? JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! KAKAV SI TI METALAC KADA NE ZNAS NI KAKO SE RASPECE PISE??? Quote
necko Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 Deda, moram da ti kazem da nisi u pravu ali isto tako da kazem da moze da se pise i crusifiction tako da i ovo: Rec crusifiction ne postoji.. nije tacno Quote
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 cruCifiction se zovu, aman ljudi!!!! Quote
deda Posted January 12, 2008 Author Report Posted January 12, 2008 ne cruSifiction vec cruCifiction sa C ne sa S ! IDITE U GOOGLE I UKUCAJTE CRUCIFICTION ZNACI SA -C- A NE SA -S- AJD OTIDJITE I VIDITE STA CE ISPASTI.... Quote
Hell on Earth Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 cruSifiXion??????? JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! KAKAV SI TI METALAC KADA NE ZNAS NI KAKO SE RASPECE PISE??? Budalo nepismena ja ti u dobroj nameri govorim a ti radi kako hoces pa nek ti se smeju ljudi. Proveri gde hoces. Wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Crucifixion Pesma Crucifixation od Deicide, procitaj tekst. http://www.darklyrics.com/lyrics/deicide/deicide.html#10 To sto si ti video na google to su isto greske koje prave nepsimene budale. Btw i ja sam malopre napravio gresku sto sam napisao CruSifixion. Umesto S ide C. Ali sigurno ne ide CT umesto X. nije tacno Jeste tacno i tacka. Quote
necko Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 ne cruSifiction vec cruCifiction sa C ne sa S ! tacno. lapsus clavis. @Hell On Earth: da li je uopste bitno da li rec postoji da bi bend mogao tako da se nazove?! Quote
Hell on Earth Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 (edited) Mozes ti bend da nazoves i opijdfoipewrqgf i kako god hoces. U ostalom sta se ja raspravljam koji kurac, neka rade kako hoce.. Ovo kako su oni napisali je pogresno. Raspece se kaze Crucifixion. U ostalom ima bar 100 bendova u svetu sa tim imenom tako da je opet sranje.. Edited January 12, 2008 by Hell on Earth Quote
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 12, 2008 Report Posted January 12, 2008 al nema ni jedan sa CT!!! Quote
Hrym Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 al nema ni jedan sa CT!!! Ima, jedan grcki death metal. Quote
ThePowerhead Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 Možda je u pitanju fikciono raspeće... Quote
Morphy Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 Ima, jedan grcki death metal. A sta je sa Svajcarskim? Quote
METAL Man Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 A da. I ne pise se Crusifiction nego CrusifiXion sa X... Rec crusifiction ne postoji.. Pa i Megadeth Nije MegadeAth pa sta. Baz zato sto su promenili to jedno slovo, nije isti naziv benda. Quote
gadget Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 pa u principu dobro je sto ste napravili metal bend i sto se svira ali kada covek cuje to ime benda, bez obzira koje ste slovo uoptrebili, zvuci jako izlizano moj licni utisak, je da bend sa takvim nazivom ne bih probao da cujem, zato sto bi se u samom nazivu osetilo veliko odsustvo inovativnosti i bilo kakve originalnosti, cime bi mozda odlican bend unapred bio shvacen kao neki pocetnicki projekat neke dece koja nazivaju svoj bend izrazom koji traze u recniku obod cetinje manje od 5 minuta sto se vas tice, pretpostavljam da ste dobti muzicari a i iskusni, jer deda je legendaran lik, pa se nadam da cete naci neku bolju rec za naziv ali nemojte nesto sa prefiksima necro, nocturnal, night, death, isl... jer su vecstotine hiljada kombinacija isprobane takodje su veoma izlizani i Tolkinovi nazivi, mada to tresheri retko koriste Krusifikcija bolje zvuci, npr... Quote
Краљ Хаоса Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 pa u principu dobro je sto ste napravili metal bend i sto se svira ali kada covek cuje to ime benda, bez obzira koje ste slovo uoptrebili, zvuci jako izlizano moj licni utisak, je da bend sa takvim nazivom ne bih probao da cujem, zato sto bi se u samom nazivu osetilo veliko odsustvo inovativnosti i bilo kakve originalnosti, cime bi mozda odlican bend unapred bio shvacen kao neki pocetnicki projekat neke dece koja nazivaju svoj bend izrazom koji traze u recniku obod cetinje manje od 5 minuta sto se vas tice, pretpostavljam da ste dobti muzicari a i iskusni, jer deda je legendaran lik, pa se nadam da cete naci neku bolju rec za naziv ali nemojte nesto sa prefiksima necro, nocturnal, night, death, isl... jer su vecstotine hiljada kombinacija isprobane takodje su veoma izlizani i Tolkinovi nazivi, mada to tresheri retko koriste Krusifikcija bolje zvuci, npr... мегасмрт! Quote
deda Posted January 14, 2008 Author Report Posted January 14, 2008 pa u principu dobro je sto ste napravili metal bend i sto se svira ali kada covek cuje to ime benda, bez obzira koje ste slovo uoptrebili, zvuci jako izlizano moj licni utisak, je da bend sa takvim nazivom ne bih probao da cujem, zato sto bi se u samom nazivu osetilo veliko odsustvo inovativnosti i bilo kakve originalnosti, cime bi mozda odlican bend unapred bio shvacen kao neki pocetnicki projekat neke dece koja nazivaju svoj bend izrazom koji traze u recniku obod cetinje manje od 5 minuta sto se vas tice, pretpostavljam da ste dobti muzicari a i iskusni, jer deda je legendaran lik, pa se nadam da cete naci neku bolju rec za naziv ali nemojte nesto sa prefiksima necro, nocturnal, night, death, isl... jer su vecstotine hiljada kombinacija isprobane takodje su veoma izlizani i Tolkinovi nazivi, mada to tresheri retko koriste Krusifikcija bolje zvuci, npr... Vidis, to ne zvuci lose uopste! KRUSIFIKACIJA.....brutalno!!!!!! Iskreno, ime benda je nastalo kada sam ja jednog lepog dana sedeo i radio nesto u photoshop-u te je u winampu krenuo Crucified od agnostic front-a...kao "hmmmm, crucified??? daaaaaaaaaaa, crucification!!!!!!!!" eto kako je nastalo ime benda, haha! MEGADEDA? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts