deda Posted June 17, 2008 Author Report Posted June 17, 2008 pa, ono, malo i toga ima, al' da znas da mi je vise dokurchilo da smislim ime i par dana nakon toga saznam da bend sa takvim imenom vec postoji...od sada pa na dalje - boli me tuki sto vec postoji bend pod imenom CUTTHROAT. ako neko ima neki pametan predlog neka slobodno napise pa cemo da vidimo, ja vise necu o tome da razmisljam. Quote
darthmoog Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 @deda Jebiga brate i ja sam proshao kroz 424242 dok nisam ubo neshto sto se meni mnogo svidja a nije zauzeto...i to slucajno jebesh mozganje... Quote
RNA Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 pa, ono, malo i toga ima, al' da znas da mi je vise dokurchilo da smislim ime i par dana nakon toga saznam da bend sa takvim imenom vec postoji...od sada pa na dalje - boli me tuki sto vec postoji bend pod imenom CUTTHROAT. ako neko ima neki pametan predlog neka slobodno napise pa cemo da vidimo, ja vise necu o tome da razmisljam. За то бар ништа лакше. Одеш на метал архиве и провериш постоји ли бенд истог имена. Quote
deda Posted June 18, 2008 Author Report Posted June 18, 2008 throatcut vidis toga se nisam ni setio!do jaja! Quote
deda Posted June 18, 2008 Author Report Posted June 18, 2008 eto! znachi zovemo se throatcut i kum je Guzzilla. cestitamo! Quote
deda Posted July 6, 2008 Author Report Posted July 6, 2008 evo, da vas obavestim da krajem meseca krecemo sa snimanjem prvog demo snimka koji ce se sastojati od tri pesme! cim zavrsimo bacicemo na net pa cete biti u prilici da cujete....toliko za sada... Quote
CROSSIĆ Posted July 7, 2008 Report Posted July 7, 2008 Kolko odlaganja al nema veze bitno je da je osnovan jos jedna thrash bend u Serbiji ,svaka cast. . . Quote
deda Posted July 7, 2008 Author Report Posted July 7, 2008 jbg, znas i sam kako nam je lepa finansijska situacija...mada, ok, snasli smo se i kontam da ce to ispasti kako valja! uostalom, zivi bili pa videli kako ce to da ispadne! Quote
Recommended Posts