Routasydän Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Osnivac benda je legendarni gitarista i tekstopisac, sada vec pokojnog, benda "Sentenced" Sami Lopakka. KYPCK's crew features vocalist E. Seppänen, guitarist S. S. Lopakka (Sentenced), bassist J. T. Ylä-Rautio and drummer K. H. M. Hiilesmaa, who is also known as the producer of HIM, Lordi, Sentenced, Moonspell, Apocalyptica and many others. Obviously Hiilesmaa is also in charge of KYPCK's production. KYPCK, 'Kursk' in the western alphabet, is a Russian-singing Finnish doom metal band. The band's debut downfall, the full-length album titled "Cherno" has been recorded during the summer of 2007 and mixed in December 2007. The album will be mastered in January 2008 and released through the Finnish Uho Production in the spring. http://www.myspace.com/kypck http://www.kypck-doom.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazidar Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Preslushao... nisam neshto odushevljen :/. Mozhda zato shto ne razumem textove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 Preslushao... nisam neshto odushevljen :/. Mozhda zato shto ne razumem textove. Ja znam engleski, ruski i pomalo suomi (finski) pa se nekako snalazim A tekstovi su inace prepuni ironije, ne treba zaboraviti na emocije koje Finci gaje prema rusima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Ne bi bio doom da nisu ironicni.Nije lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 Ne bi bio doom da nisu ironicni.Nije lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Zasto li sam imao predosecaj da ces da otvoris temu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Vredi li skidati? Koje vrste je doom u pitanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 Vredi li skidati? Koje vrste je doom u pitanju? Jos uvek nemas odakle da skines, album ce biti izdat tek na prolece, a na njihovoj myspace stranici mozes da poslusas dve pesme pa ti vidi da li ti je zanimljivo. http://www.myspace.com/kypck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odelo Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 "Brzi RUSKI doom metal iz FINSKE" Oksimoron! Ludilo, zezanje, ghetto! Za ovo ne bih rekao da je doom, mnogo je sladunjavo, evrovizijski i pop. Imaju interesantan koncept (valjda), ako ništa drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 hehehe, zanimljiv im je imidz skroz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Ja znam engleski, ruski i pomalo suomi (finski) pa se nekako snalazim A tekstovi su inace prepuni ironije, ne treba zaboraviti na emocije koje Finci gaje prema rusima Те емоције су општепознате. Утолико ми је чудније да су одабрали руски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecomancer Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Pa, pevač im se bavio diplomatijom u Moskvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 Mislim da je njegov matori bio dugo godina Finski ambasador u Moskvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Upravo preslusah ovo sa spesja i mogu reci da sam prijatno iznenadjenja...bas mi se svidja...kako volim sto znam ruski!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Pa, pevač im se bavio diplomatijom u Moskvi. Без обзира. Финци воле Русију једино у облику водке. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted February 3, 2008 Author Report Share Posted February 3, 2008 Upravo preslusah ovo sa spesja i mogu reci da sam prijatno iznenadjenja...bas mi se svidja...kako volim sto znam ruski!!! I meni je drago sto znas ruski i sto ti se svidja KYPCK draga moja Ivi Без обзира. Финци воле Русију једино у облику водке. Vodka je finsko nacionalno pice, oni su je izmislili. A ruse ne vole ni u kakvom obliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Ето ти сад, а Руси им је украли. Знам да не воле русе ни у каквом облику, отуд моје ишчуђавање. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Navukao sam se na ovo,sad mozgam kako bi mogao da downloadujem pesme sa myspace.Stalingrad je vrh pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted February 4, 2008 Author Report Share Posted February 4, 2008 Navukao sam se na ovo,sad mozgam kako bi mogao da downloadujem pesme sa myspace.Stalingrad je vrh pesma Jos uvek nema nigde da se downloaduje, ali cim se pojavi postavljam link. Nema sumnje da ce se uskoro naci na mediaportalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Ja znam engleski, ruski i pomalo suomi (finski) pa se nekako snalazim A tekstovi su inace prepuni ironije, ne treba zaboraviti na emocije koje Finci gaje prema rusima ovo nije toliko tacno. Ne vole Staljina od kojeg su hteli da preotmu Istocnu Kareliju. Veoma vole Petra Velikog koji im je dao samostalnost. Njegov spomenik je i u centru odmah pored parlamenta i katedrale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted February 4, 2008 Author Report Share Posted February 4, 2008 ovo nije toliko tacno. Ne vole Staljina od kojeg su hteli da preotmu Istocnu Kareliju. Veoma vole Petra Velikog koji im je dao samostalnost. Njegov spomenik je i u centru odmah pored parlamenta i katedrale. A cija je inace Karelija? A vole Petra koji im je dao samostalnost od koga? - od Ruske okupacije! Imam jednu dobru prijateljicu Finkinju i bas sam imao prilike cesto da slusam o emocijama koje gaje prema Rusima, ali i Svedjanima Ali da ne idemo u spam, to nije tema ove price. Inace bio sam bas prijatno iznenadjen kada sam video da se Hiilesmaa ukljucio u ovaj projekat, do sada je tqaj covek radio samo produkciju i mislim da je prvi (bar veliki) bend u kome svira (neka me neko ispravi ako gresim). Inace Sentenced je imao bas losu produkciju dok cika Hiilesmaa nije stvar uzeo u svoje ruke, a vidi se da je odlicno odradio posao i sa KYPCK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Ali da ne idemo u spam, to nije tema ove price. Vala bas ga preteraste...zar je to toliko bitno???Vazno je da oni zvuce AAAAAAAAAAAAAAA!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Znao sam ja... Vodka je finsko nacionalno pice, oni su je izmislili. A ruse ne vole ni u kakvom obliku ?????? E, ovo nisam znao... Zasto se onda zove jebena VODKA ("vodica" na ruskom")? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 A cija je inace Karelija? A vole Petra koji im je dao samostalnost od koga? - od Ruske okupacije! Imam jednu dobru prijateljicu Finkinju i bas sam imao prilike cesto da slusam o emocijama koje gaje prema Rusima, ali i Svedjanima Nemate pojma ni jedan ni drugi. Petar Veliki je preoteo Finsku Šveđanima, do tada je bila u sastavu Švedske. Lenjin joj je dao nezavisnost 1918, a Staljin ratovao protiv nje 1939-1940. i preoteo im Kareliju, koja je i danas u sastavu Rusije. To je cela istina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Dakle... http://en.wikipedia.org/wiki/Karelia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts