Talvi Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 KYPCK ("Kursk" in the western alphabet) — the Russian-singing Finnish doom metal band featuring former SENTENCED guitarist Sami Lopakka (a.k.a. S.S. Lopakka) — has entered the studio to begin recording its second album. More details will be revealed soon. Quote
Routasydän Posted November 29, 2009 Author Report Posted November 29, 2009 bravo, odlicna vest! Eh kako ce biti "bogata" ta 2010. godina: novi album Poisonblack, KYPCK, i debitantski album Vese Rante i njegovom The Man-eating tree i live DVD Amorphisa :D :D Inace, posto mi je Vesa friend na faceu (cool lik) vidim komentare koje je danas ostavljao Sami Kukkohovi, jebote njegova faca a lik celav .... nije se valjda ludak oshisao .... nadam se da je neki foto shop Quote
Talvi Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 Au jbt, sad proverih - meni ne lici na montazu, bas mi se cini da je ocelavio. Quote
Zazidar Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Da, bash tje biti plodna godina. kypck man eating tree poisonblack dark tranquillity crematory kalmah sve se to cheka... za "earLY 2010". inache, okruglastu krunu imaju : betula veruccosa, populus tremula i salix alba to je populus tremula... prvi put je vidim, podsetja na belu topolu samo shto ima drugachiju ivicu lista. Quote
Talvi Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 KYPCK ("Kursk" in the western alphabet) — the Russian-singing Finnish doom metal band featuring former SENTENCED guitarist Sami Lopakka (a.k.a. S.S. Lopakka) — has issued the following update: "KYPCK's [second] full-length album has been completed for already five months now, but surprisingly and extremely frustratingly, the agreement between the band and their new record company still remains unconfirmed. "Recording the album, the band was under the assumption that everything was clear, but that turned out to not be the case. The band now hopes for an autumn release for the new album. "Despite numerous requests, there will be no live shows until the new album is out." Quote
taniusha Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Jupiiiiiiiiii Eto dobrih vesti! Quote
Talvi Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Ako neko nije video: Nova stvar, odlična. Quote
Routasydän Posted January 12, 2011 Author Report Posted January 12, 2011 Presllusao sam je X puta ovih dana .... bas je onako, melodicna, pitka .... obecava ... ako album ceo bude u ovom fazonu, ima da bude prva liga Quote
Stolet Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 (edited) Wow ovo počinje skoro čudno melodično za KYPCK. Solidna pesma, nisam znao da su slušani i kod nas. Zapravo, mislio sam da su prilično underground bend, ali izgleda je Cherno postigao solidan uspeh kod publike, i neka je EDIT: Btw zanimljivo kako pevaju ljudi na ruskom i sve to, a Finci. Nešto kao Kauan, koji su Rusi a imaju pesme na finskom i ruskom Njih preporučujem takođe za ljubitelje čudnih bendova doom tipa Edited January 12, 2011 by Stolet Quote
Routasydän Posted January 12, 2011 Author Report Posted January 12, 2011 Mislim da popularnost duguju prvenstveno Samiju Lopakki, jer posle raspada Sentenced svi su cekali sta ce clanovi da urade, koje ce bendove da osnuju. Samijeva i Hilijeva ideja da sviraju ruski doom je odlicna, a posle im se pridruzio i drugi clan benda Sentenced - Sami Kukkohovi Ali ovaj put Lopakka nije tekstopisac, vec Erki Sepanen, jer covek odlicno poznaje ruski jezik Inace, Erki je pisao i tesk i muziku za pesmu my world od Poisonblack .... Quote
Stolet Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Nisam znao ništa o članovima kad sam tamo pre neke 3 godine naišao na njihov 1917. Prvi svetski rat + namerno 'pogrešno napisano' ime su me privukli, još kad je rusko, uh Plus podsetili su me na tragediju podmornice kod Murmanska, pa se moralo skinuti, što bi rekli na engleskom - 'I haven't looked back since.' Quote
Talvi Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Erkijev ćale je radio u ruskoj ambasadi valjda ili tako nešto. Quote
Routasydän Posted January 24, 2011 Author Report Posted January 24, 2011 Da, a i Erki je tamo studirao, radio ... Ajde neko da napise na ruskom tekst pesme, ne mogu da nadjem na netu, a ne bih ja iz glave da pisem, garant cu sjebati neku rec Quote
Talvi Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Još jedna nova: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=153240 Quote
Stolet Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Bolja Alleya, malo je ova dugačka a premalo ideja za tako dugu pesmu. Svejedno, s nestrpljenjem se čeka album Quote
Milan Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 KYPCK - Ниже (2011) megaupload filesonic Quote
Milan Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Upravo preslušavam album drugi-treći put i moram da se pridružim, odličan album, nisam očekivao da će mi tako leći. Cherno dugo nisam pustio tako da neću porediti (mada nije ni bitno). Atmosfera, zvuk, vokal, sve pogodjeno, nema dosadne pesme. Quote
Recommended Posts