Josif Visarionovič Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 dobar je spot,tako crno belo bas odaje neku misticnu atmosferu.jos lada sa petokrakom,da upotpuni utisak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Definitivno mi je najbolja pesma Odin Den iz Zhizni Yegora Kuznetsova.Slusam je u autu,na telefonu kad idem pesaka...Vr' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 I meni se mnogo svidja. A recimo "Neprosti" me totalno izbedaci .... bas tuzna pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazidar Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 "On live shows the KYPCK crew will be strengthened by Sami Kukkohovi, playing the second guitar." http://kypck-doom.com/groundzero.htm Nekadashnji basista Sentenced-a(Solution 13) takodje u Kypck-u . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 Au, man in the mirror, nemas pojma koliko si me obradovao sa ovom vesti Sami je tata ..... oba Samija su tate!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 (edited) Stigli su i tekstovi http://kypck-doom.com/singalong.htm Inace pesma "Demon" je od Ljermontova Edited March 27, 2008 by Routasydän Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Ali ova sekcija im je vrh svih vrhova: http://kypck-doom.com/propaganda.htm Hahahahaha... Meni je 1917 nevidjeno dobra stvar, i Seppanen ima zaista odlican izgovor i akcenat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Petokraka stoji na desktopu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 (edited) btw moze li neko da prevede ovo,ili ima negde prevod online?na engleski Edited March 28, 2008 by Steven Seagal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 zasto imam utisak da ovi ljudi ne silaze sa command and conquer red alert? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 28, 2008 Author Report Share Posted March 28, 2008 btw moze li neko da prevede ovo,ili ima negde prevod online?na engleski Mogu ja, cim uhvatim malo vremena dobijate sve prevode. Inace "Demon" je tako jaka pesma. Nju je Ljermontov mnogo puta prepravljao, popravljao i to je po mnogima njegova najbolja pesma. Inace tako depresivna, tuzna pesma, posle ovoga Sentenced mi nekako dodje previse veseo bend, a "Ne prosti" je tako samokriticna pesma, depresivna ... "ne oprosti mi Boze, ja ne verujem, zasluzio sam breme svoje, ne oprosti mi Boze, ja ne verujem i za oprostenje ne molim...." Sinoc sam celo vece slusao album i bio sam posle skenjan i u qrcu kao da mi je neko pobio familiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 (edited) meni prija dok vozim i nabijam obrtaje Edited March 28, 2008 by Steven Seagal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 skinuo juce, odslusao nekoliko puta, dopalo mi se, samo jedina falinka je sto ne znam ruski, a na sajtu nema prevoda, vec samo na ruskom tekstovi. I sajt je veoma dobar, pogotovo oni posteri sa komunistickom propagandom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Aggronor Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 odlican album......hladan do zla...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 skinuo juce, odslusao nekoliko puta, dopalo mi se, samo jedina falinka je sto ne znam ruski, a na sajtu nema prevoda, vec samo na ruskom tekstovi. I sajt je veoma dobar, pogotovo oni posteri sa komunistickom propagandom Ne znam ni ja ruski sasvim, ali mogu da razumem o čemu je reč. Mada, neke reči i izrazi u ruskom jeziku mogu da navedu na utisak o potpuno pogrešnom značenju. Sećam se još iz srednje škole da na ruskom "pravo" znači desno, da "grob" znači mrtvački kovčeg, da "igrat" znači svirati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 Ne znam ni ja ruski sasvim, ali mogu da razumem o čemu je reč. Mada, neke reči i izrazi u ruskom jeziku mogu da navedu na utisak o potpuno pogrešnom značenju. Sećam se još iz srednje škole da na ruskom "pravo" znači desno, da "grob" znači mrtvački kovčeg, da "igrat" znači svirati... Tako je, neke ruske reci se ne mogu i ne smeju bukvalno prevoditi. I ovde imamo dosta takvih reci, na primer "правда" je istina, zatim "шутка" je sala, "враг" јe neprijatelj, "страна" је zemlja, "столица" je prestonica, "мир" je svet .... Inace mnogo mi se svidja "Demon" a i za Ljermontova me vezuju lepe uspomene, secam se u prvom srednje profsor knjizevnosti je najavljujuci lektoru za sledeci kvartal postavio pitanje koje donosi 5 na poludidistu, a pitanje je glasilo kako glasi u originalu naslov knjige koju cemo citati, odnosno knjige "Junak naseg doba" od upravo Ljermontova ... i naravno posto sam tu knjigu na ruskom bio upravo procitao ja sam se javio i dobio nagradu Inace bas mi je drago sto je Kukkohovi svirao tu jednu svirku sa njima, nadam se da ce postati stalni clan benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Ne znam,ovo je definitivno neponovljiv album.Ja ruski jezik obozavam,pesme na ruskom su mi daleko lepse za slusanje od onih na engleskom(temnozor mi je genijalan bend),imaju neki smek,taj ruski naglasak mi podize adrenalin,zlo u pravom smislu te reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Meni je Aria u top 7, ako ne i 5 bendova. Catharsis je blizu vrha, Epidemia i Arda takođe, a i Arida Vortex, samo što su njima tekstovi na engleskom. I svi bendovi imaju vrhunske pevače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 Meni se svidja ruske rock bend "Krematoriy" mnogo su jaki Inace "1917" mi je definitivno u top 5 spotova koje sam gledao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Meni je najjaci spot koji sam gledao god of emptiness vec godinama,za petama mu je 1917.ostali su mi prosek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 Meni je najjaci spot koji sam gledao god of emptiness vec godinama,za petama mu je 1917.ostali su mi prosek Ako su to oni celavi svestenici onda je dobar spot, svidja mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 aham Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Odin Den iz Zhizni Yegora Kuznetsova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 pregadan bend, odlican album. Чёрная Дыра ubi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted April 1, 2008 Author Report Share Posted April 1, 2008 Meni je neobicno videti Hiili Hiilesmaa kako svira bubnjeve, navikao sam na njega kao producenta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts