Talvi Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 'Leb ti jebem, koja gitara, ovo je kult svih kultova!!! "Pechalj" je "tuga" ili "briga", pa bi "pechaljnij" bio "tuzan"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Moracu i ja da narucim sebi jednu ovakvu pa da komsije se useru, ne samo od opake svirke, vec i od izgleda "prangije" koju drzim u rukama Ivi, sta znaci rec "pecaljniy"? U jbt sad tek videh pitanje...ali vec si dobio odgovor Ha ha ha ha ha ha,bilo bi zabavno videti tvoj komsiluk u tom slucaju... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 bacite pogled http://www.youtube.com/watch?v=47iBVbcGiHU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Hajd kad ste svi silno nahvalili da i ja istorentujem pa cu da javim utiske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Neces se pokajati siiiiiigurno!!! :da: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 KYPCK zakon bre Ko nije slusao celava mu keva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Nevolim doom, ali u ozbiljnoj sam nedoumici da dowujem ovo..... Ali ona gore gitara je legendarna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Zajebi predrasude,ni ja nisam neki ljubitelj ali ovo je album kick in face. Cudi me da se Grob nije oglasio ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Odlicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 5, 2008 Author Report Share Posted September 5, 2008 Odlicno. Bas mi je drago sto ti se svideo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazidar Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 jedno glupo pitanje... - chemu sluzhi street team jednog benda? nashao sam na sajtu kypck-a poziv za regrutaciju, i voleo bih da pristupim, samo da znam o chemu se radi... trazhi se adresa, tachno ime i godishte u mailu... A to je samo priprema za "doomsday party" ... :/ Routasydän, znash li ti neshto o ovome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Koliko ja znam, to jest ono sto sam procitao, to je neka zajebancija koja nema veze sa bendom, vec su to neki klinci iz Nemacke pokrenuli akciju, a bend je informisan sa njihovm aktivnostima i odobrava to, a dokaz da je ipak tako je i link na njihovom zvanicnom sajtu. E sad, meni to sve lici na neku zajebanciju i nisam hteo da se cimam sa tim, a pogotovo ne volim da nekome dajem tek tako moju adresu. I sta, kao poslace mi neku opremu kuci? Nisam hteo da se zajebavam sa tim. Volim taj bend, te muzicare, celu tu pricu oko benda, ali ovo vec mi nije zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazidar Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 nashao sam odgovor! Street teams for bands and artists are still often comprised of teenagers who are rewarded with free band merchandise or show access in exchange for a variety of actions: - placing stickers and posters in their communities - bringing friends to the shows - convincing friends to buy band merchandise - phoning your local radio station to request their songs be played - bringing vinyl and CDs to local DJs in the clubs where they work - putting up posters - posting to band forums and bulletin boards online - maintaining zines or websites dedicated to the band ako se uchlanim mozhda mi poshalju uniformu ili dobijem neki popust na "lopashnikov" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Javi ako dobijes neku nagradu Inace svaka cast sto slulsas KYPCK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazidar Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 hvala inache... sretja da se nisam prijavio... evo kako to izgleda i kakve su nagrade : This our bonus-system: - each banner posted: 0,2 points - each widget posted: 0,2 points - each bullentin posted: 0,1 points If you have earned 8 points you'll get a signed poster by the band and some Century Media Samplers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Pa da, to je bre zajebancija Juce sam u mp3 playeru ceo dan vrteo Demon, 1917 i Ne prosti ..... kako su jake pesme, razbijaju! I predatel, da, on je strava. Sad sam inace dao jednoj ruskinji da mi na ruskom napise tekstove. Ono sto mi bude slala kacicu ovde. Prvi zadatak joj je Demon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazidar Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Ja imam poemu demon na srpskom... celu sam prekucao u komp . A kupitju knjigu chim je nadjem... Ljermontov ima josh dobrih poema . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Ja imam poemu demon na srpskom... celu sam prekucao u komp . A kupitju knjigu chim je nadjem... Ljermontov ima josh dobrih poema . Ja sam od Ljermontova citao "Герои нашего времени" i to jako davno. A na ovoj temi sam ja okacio, svojevremeno, link ya pesmu Demon u originalu, to ti je txt fajl, na ruskom je i ne mora da se prekucava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazidar Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 heroj nasheg vremena, ili junak nasheg doba chitao sam i ja to... Ali Ljermontov se mnogo bolje snalazi sa stihovima. Dobro je to kad mozhesh da chitash u originalu, samo ja eto, ne znam ruski . Pokushaj da nadjesh i poemu "Mciri" (ne znam naziv na ruskom, niti na engleskom...) uglavnom ja sam se nakon chitanja njegovih stihova zaljubio u kavkaz ... a i voleo bih da upoznam neku devojku iz gruzije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 Ljermontov je vodio buran zivot, a tako i okoncao. Necu da duzim pricu ovde, ima na wikipediji sve lepo napisano. E da, nasao sam cak i neke slike slikane po uzoru na Ljermontovljevovog Demona, ilustracije .... Ali od svih ruskih pisaca za mene je ubedljivo najbolji F.M. Dostojevski! Taj covek je genije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazidar Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 shta znash, mozhda upravo on inspirishe Kypck na sledecem albumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 30, 2008 Author Report Share Posted September 30, 2008 haha, ko zna, mozda. Evo meni su "zapisi iz mrtvog doma" dusu dali za novu pesmu Kypcka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted October 3, 2008 Author Report Share Posted October 3, 2008 http://lib.ru/LITRA/LERMONTOW/demon.txt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 Drugari ajde neki link i poshto neznam kako ali nikako da nadjem na googletu neshto o njima recite mi kolko albuma imaju do sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts