Zazidar Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 (edited) Imaju samo jedan album - Cherno(2007) a link za download tje ti dati Routasydän kad se uloguje sledeci put. btw. proveo sam vikend na Kosovu, mnogo se dobro uklapa Chernaya Dyra za shetnju uz Trepchu(ogromna opustela fabrika...). A za rushevine u Mitrovici vishe odgovara Stalingrad Edited October 7, 2008 by wrnj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 jebem vas nesposobne,imate link na temi http://mediaportal.ru/mp3/47244-kypck-cherno-2008.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 ovo sam danas slusao И будешь ты царицей мира, Подруга первая моя; Без сожаленья, без участья Смотреть на землю станешь ты, Где нет ни истинного счастья, Ни долговечной красоты, Где преступленья лишь да казни, Где страсти мелкой только жить; Где не умеют без боязни Ни ненавидеть, ни любить. A sto se tice samog benda evo ih linkovi http://www.kypck-doom.com/groundzero.htm http://www.myspace.com/KYPCK I za kraj: Я царь познанья и свободы, я враг небес, я зло природы Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 19, 2008 Author Report Share Posted November 19, 2008 Jebote 'ladno sam na facebook ja jedini lik iz Srbije koji slusa KYPCK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Еј, имаш ли текстове (линк) на руском? Ај дај то, молим те. Хвала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mari Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 (edited) Jebote 'ladno sam na facebook ja jedini lik iz Srbije koji slusa KYPCK Ja sam jedina likusha iz Srbije tamo. (Barem mislim da je tako, nisam skoro proveravala...) @gavrosaurus: http://www.kypck-doom.com/groundzero.htm lyrics- http://www.kypck-doom.com/singalong.htm Edited November 19, 2008 by ~Marina~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Да да да, хвала на труду али ипак не то. Треба ми ово: И будешь ты царицей мира, Подруга первая моя; Без сожаленья, без участья Смотреть на землю станешь ты, Где нет ни истинного счастья, Ни долговечной красоты, Где преступленья лишь да казни, Где страсти мелкой только жить; Где не умеют без боязни Ни ненавидеть, ни любить. Не i budesh’ ty tsaritsei mira, podruga pervaya moya; bez sozhalen’ya, bez uchast’ya smotret’ na zemlyu stanesh’ ty. gde net ni istinnogo schast’ya, ni dolgovechnoi krasoty, gde prestuplen’ya lish’ da kazni, gde strasti melkoi tol’ko zhit’; gde ne umeyut bez boyazni ni nenavidet’, ni lyubit’. Ју ноу ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Ae sescu ja danas i onko imam viska vremena pa cu da otkucam na ruskoj cirilici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 19, 2008 Author Report Share Posted November 19, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mari Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Еј, имаш ли текстове (линк) на руском? Aha. Pa sto ne rece tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 23, 2008 Author Report Share Posted November 23, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 hahaha, sami lopakka, idol mladih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Шта би са оним текстовима? Иначе, албум је стварно феноменалан, сад кад је скоро сасвим сазрео и кад могу полако да га посматрам - стварно је добар. По мени, једно од Топ 5 издања године. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoMouse Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Sinoc,jutros, pozabavih se preslushavanjem KYPCK-a... do jaja je! Omiljene pesme: Stalingrad,1917,Demon!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mari Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 (edited) I meni je Demon. Edited November 24, 2008 by ~Marina~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 24, 2008 Author Report Share Posted November 24, 2008 Demon po uzoru na Ljermontovljevog Demona Odlican fan video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Ovako hladan doom album gomila bendova moze samo da sanja.Sve sto sam dosad slusao,koliko god bilo depresivno sada mi zvuci veselo,jer je KYPCK zakopao sve definitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazidar Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 (edited) mene pesma Predatel podstiche na agresivno ponashanje, lomljenje svih stvari koje me okruzhuju, i na samopovredjivanje. Slichno je i sa pesmom Chernaya Dyra Jel imate i vi takvih problema? Edited November 25, 2008 by wrnj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 na mene muzika nema takav uticaj.najvise sto moze je da mi podigne adrenalin,popravi raspolozenje i podstakne da malo ostrije vozim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mari Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Ovako hladan doom album gomila bendova moze samo da sanja.Sve sto sam dosad slusao,koliko god bilo depresivno sada mi zvuci veselo,jer je KYPCK zakopao sve definitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 25, 2008 Author Report Share Posted November 25, 2008 mene pesma Predatel podstiche na agresivno ponashanje, lomljenje svih stvari koje me okruzhuju, i na samopovredjivanje. Slichno je i sa pesmom Chernaya Dyra Jel imate i vi takvih problema? Nadam se da se salis ili imas 13 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 fenomenalni su!!!!obozavam ih!!!za sada mi je "Demon" favorit :wub: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 @ Routasydän: ha ha ha!!! kako su mu dobre fotke!!! lepo ja kazem car!!! :) @ gavrosaurus: sorry meni se nesto isprecilo...iz ovih stopa pocinjem da kucam!!! @ angel: pa bilo je krajnje vreem ad preslusas!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 25, 2008 Author Report Share Posted November 25, 2008 Ides da kucas??? Pa di si nasla rusku tastaturu? Moram i ja da kupim ovako se sav izmorim kuckajuci poruke mojim ruskinjama na fb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 (edited) Interesuje me ako vam se dopada Kyrsk dal ce ovo da vam se dopadne, ja mislim da oce ali ono nemora. XD Taj album mi je najachi album sa tematikom drugog svetskog rata(ne kao najachi album koji ima tu tematiku vec je ta tematika najbolje pokazana na tom albumu). http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=36935 Inache ovaj Cherno veoma lep album, ali josh nisma stigao da ge preslusham onoliko kolko ja ocu. Sami Lopakka isti Tom Hanks sa dugom kosom. Edited November 25, 2008 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts