gavrosaurus Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 ТООО!!! Тенк ју вери, вери мач!!! Quote
gavrosaurus Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Имаш ли песму "Демон", чини ми се да она недостаје ...? Quote
HADES Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Odličan je album, upravo sam ga odslušao, nisam verovao da će mi se toliko svideti (buduću da mogu na prste jedne ruke da nabrojim doom bendove koje slušam). Još jedno iznenađenje: ruski jezik se u ovom slučaju pokazao kao veliki plus (iz istog razloga nikada nisam mogao da svarim Ariu). Quote
Routasydän Posted November 30, 2008 Author Report Posted November 30, 2008 Evo vam skenirani omot u odlicnoj rezoluciji sa svim slikama i tekstovima http://rapidshare.com/files/144044677/KYR08CHERCOV.rar Quote
Routasydän Posted November 30, 2008 Author Report Posted November 30, 2008 Evo vam i Demon, ubio sam se dok sam otkucao, oci su mi ispale, nadam se da nema nekih gresaka, poslacu nekim mojim prijateljicama ruskinjama da provere jel ok. Демон Печальний демон над землёй Летал безмолвно Помня презние века Слегка слеза из глаз порой Падала лавой Разжигалася земля Хотел он веровать добру Хотел молиться Примититься и любить Но не давали жить ему Так он решился Других счастье погубить Здесь я владею и люблю Во тьме на тебя смотрю Ты меня увидишь первый раз: "Я .... царь познанья и свободы Я враг небес, я зло природы!" "И будешь ты царицей мира, подруга первая моя; Без сожаленья, без участья Смотреть на землю станешь ты. Где нет ни истинного счастья, Ни долговечной красоты, Где преступленья лиш да казни, Где страсти мелкой только жить; Где не умеют без боязни Ни ненавидеть, ни любить." Quote
Routasydän Posted December 1, 2008 Author Report Posted December 1, 2008 Vidis da bolje od Kraje baratam sa ruskim Quote
angel84 Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 e nemo' mi diras Kraju i njen ruski Quote
gavrosaurus Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Evo vam i Demon, ubio sam se dok sam otkucao, oci su mi ispale, nadam se da nema nekih gresaka, poslacu nekim mojim prijateljicama ruskinjama da provere jel ok. Демон Печальний демон над землёй Летал безмолвно Помня презние века Слегка слеза из глаз порой Падала лавой Разжигалася земля Хотел он веровать добру Хотел молиться Примититься и любить Но не давали жить ему Так он решился Других счастье погубить Здесь я владею и люблю Во тьме на тебя смотрю Ты меня увидишь первый раз: "Я .... царь познанья и свободы Я враг небес, я зло природы!" "И будешь ты царицей мира, подруга первая моя; Без сожаленья, без участья Смотреть на землю станешь ты. Где нет ни истинного счастья, Ни долговечной красоты, Где преступленья лиш да казни, Где страсти мелкой только жить; Где не умеют без боязни Ни ненавидеть, ни любить." Супер, хвала на труду и уопште свима који су изразили некакав ентузијазам за бенд. Quote
Poison Ivy Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Vidis da bolje od Kraje baratam sa ruskim Prozivas,a? Ja sam bila genijalana da vam napisem tekstove pa sam se malo i igrala (pokusavala da prevedem na srpski) ali je plavusa zaboravila da uplati net pa zato nije bilo tekstova. Ali dobro bitno da ste nasli tekstove. Quote
necko Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 videh veceras u mediamarktu ovde u stuttgartu ima da se kupi cherno ali sam vec potrosio 100 jura na diskove tako da ga nisam uzeo Quote
Routasydän Posted December 1, 2008 Author Report Posted December 1, 2008 Onaj skenirani omot je super, sutra cu da odstampam sve i napravim knjizicu Inace moja ruja kaze da sam odlicno napisao tekst Demona Inace hocu da napravim sebi jednu, a mozda i vise majica preko Vizio Shopa. Prva ce biti samo ime benda i dva citata iz Demona, a drugu razmisljam da uradim sa slikom, za sad najse glasova ima onak logo sa AK47 Quote
Lunar Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 (edited) Ajde neko da mi aplouduje Demona, ali samo da nije rapidshare. I pozeljno je da bude 256+ kbps. : ) -edit- Sranje je sto Vizion vec duze vreme neradi crne majce vec bele. Pa ako oces neki logo ili tako neshto metal benda da stavish nezigleda bash okej, mnogo je to bolje na crnoj majci. Edited December 2, 2008 by Lunar Quote
Routasydän Posted December 2, 2008 Author Report Posted December 2, 2008 Pa brate nadji torrent, imas na svim torrent sajtovima, otvori torrent i stikliraj da ti skine samo tu jednu pesmu Quote
Josif Visarionovič Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 i kakve su impresije? Quote
F4R15 Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 Mracne tajne Sibira utjelovljene u djavolje melodije Quote
Talvi Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Vidi koncerta, sunce ti... KYPCK i Katatonia u Moskvi Quote
Uruk Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 upravo sam preslusao...brate...kakav bend...nemam reci Quote
gavrosaurus Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Мало ми је глупо да цитирам самога себе али ... Чак се и у металу ретко среће оваква сила, оно - потпуно си беспомоћан. Quote
Routasydän Posted December 21, 2008 Author Report Posted December 21, 2008 Ja u 0poslednje vreme najvise slusam "Предател", mnoigo jaka pesma Quote
crusader84 Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 http://www.amfisound.fi/amfisound_galleria...ami_lopakka.htm Tek sam sada snimio ovu kuliša džitru! Definitivno ću morati i da ih preslušam ovih dana. Quote
Bata Trokrilni Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Meni prija da slušam ovaj bend, ali baš tako - prija mi kad pustim pesme i slušam. Verovatno zato što me relaksira, ne mogu baš po ceo dan da slušam heavy/speed. Quote
Recommended Posts