oʞɾoƃ Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 E šta dočeka ovaj yumetal, da ja otvaram teme na death podforumu Kvintet opičenih Francuza: Za sada imaju jedan full-length, "Lunatic", prosečna ocena mu je negde 8.5, 9 po sajtovima. Vrlo interesantan death metal, ne toliko progresivan kao recimo Gojira, ali ipak dovoljno različit da bude zanimljiv. I što je najbitnije, odlično je produciran sajt: www.pitbullsinthenursery.com Savetujem da preslušate pesmu Lunatic Factory, kome se svidi, neka skine album. Meni definitivno najinteresantnija stvar koju sam čuo u poslednje vreme. Quote
Josif Visarionovič Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 Jebo ih ja mogli su smesnije ime da smisle ali muzika je skroz ok. Album,nista impresivno ali moze da se slusa Quote
Speed_Dead Posted January 13, 2008 Report Posted January 13, 2008 oskreno -tesko sranje bez ideje..provaljene fore...:{ imam i studiske i video snimke....al ono nisu ostavili neki urisak na mene Quote
banedeathmetal Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 Realno,ovo je super bend. Po meni,slusljiv je a opet nije dosadan/monoton. Definitivno je iznad proseka,ali je to daleko od prve lige Death Metala. Quote
niking Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 http://rs30.rapidshare.com/files/14294422/...iaPortal.ru.rar Quote
oʞɾoƃ Posted January 14, 2008 Author Report Posted January 14, 2008 (edited) Hvala za link. Inače, meni je ono što se smatra "prvom ligom" death metala jako dosadno, možda su mi PITN zato i interesantni. Edited January 14, 2008 by gojko88 Quote
darthmoog Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Meni su extra...ali gojira i hacride mnogo bolji francuzi... Quote
Speed_Dead Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 ma slusao sam i gledao klipove ..smor vamo iste ispricane gore/dm price a sa druge strane izgledaju ko prosecni prodavaci reketa za tenis il sl:P Quote
Dead Man Walking Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 Sivido Francuze što prave bendove...? Meni je ovo dobro. Malo lošije od Goroda al dobro. Quote
Recommended Posts