Andrija Smith Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 (edited) turski je najjaci! Da, meni je smesan, ali na jadan Gaahl (Gorgoroth) koji se koji kaze da mu je Satana inspiracije, a minut kasnije kaze da hoce da istrebi Hriscanstvo (!!!), i smesni su mi blekeri koji se trude da sto vise mrze, kako bi bili drugacijii i HC. Edited January 23, 2008 by Child in time Quote
No name member Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Smesan je jedan ludi lik koji onomad u nekoj TV anketi na pitanje sta misli o makrobiotici rece "slusam sve bendove koji sviraju Metaliku!" Pritom nije mislio na Metallica tribute bendove, vec na metal bendove in general. I smesan mi je odgovor Mise Tumbasa novinarima MTV-a pred Metalikin nastup na stadionu JNA... Quote
necko Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 turski manowar fan site. http://www.manowarturk.com/ Hail to Brothers Of Metal and Sisters Of Steel! Quote
No name member Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Smesan je omot proslog albuma Delirious-a. Quote
azal Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 trenutno najsmesniji nik na yumetalu je Гитарских Солажа Манијак Quote
Лударајко Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Ime mu je genijala, nema sta. A meni se onomad dojmio i neki lik koji se zvao zaznojni vozac, recimo GSP-a, ili tako nesto sa pokojnim, Bog da mu dusu prosti, Pavlom Vujisicem u avataru... Quote
lemmy sixx Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 trenutno najsmesniji nik na yumetalu je Гитарских Солажа Манијак U najpozitivnijem mogucem smislu.Odlican lik. Kada smo vec kod smesnih likova sa yuma,vi stariji clanovi koji ste ovde od samih pocetaka se sigurno secate legendarnog Lucifera.E to je bio smesan lik u negativno smislu. Quote
kuruz Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 @Satan Ок, то је споменик Рокију Балбои који је постављен 16. августа 2007. у селу у којем живим. Какве то везе има са оним што сам ја написао на претходних страни? Quote
vudun Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Ceo trip sa black metalom,ah zli smo palimo crkve jebemo device itd. itd. Počeću da slušam Black, iako mi to dođe ''kazna za uši'' Quote
Valkyrie Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Manowar Condom "Warrior's Shield" Natural $6.99 MANOWAR condoms are the perfect romantic accessory for all true metal couples. The "Warrior's Shield" is individually packaged with the white MANOWAR logo emblazoned on the package. The "Warrior's Shield" is sold five (5) condoms per bag. /*oficijelni merch benda, nije zezanje*/ Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Manowar Condom "Warrior's Shield" Natural $6.99 MANOWAR condoms are the perfect romantic accessory for all true metal couples. The "Warrior's Shield" is individually packaged with the white MANOWAR logo emblazoned on the package. The "Warrior's Shield" is sold five (5) condoms per bag. /*oficijelni merch benda, nije zezanje*/ američka posla Quote
זאבים Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 To da im laksse klizi u guzu :lol: Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 treba i vazelin da prodaju u paketu Quote
זאבים Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 treba i vazelin da prodaju u paketu Quote
ukyo Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 treba i vazelin da prodaju u paketutr00 manowar fanovi koriste krv kao lubrikant. Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 sopstvenu ili svinjsku? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 To da mi laksse klizi u guzu *fixed Quote
Sleaze Glammer Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Najsmesniji su mi "true" metalci... A ti Manowar kondomi... hardcore KISS je takodje valjda imao kondome Quote
Talvi Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Imali su jedno verme u Mordoru Hammerfall cd sa poklon kondomom... Zapravo, mozda ih jos uvek imaju, I don't know... Quote
Recommended Posts