RNA Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 (edited) Шта је код њих смешно, осим што овај лик лево стоји к'о нека пичкица? Edited May 19, 2008 by RNA Quote
forever*autumn Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 mozda to sto ovaj skroz desno ima svrsishodan rascep na farmerkama. Quote
RNA Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Па, то је корисно, као лажигаће код малих Кинеза, да могу да се искењају где год стигну. Quote
Alx_WS Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Па, то је корисно, као лажигаће код малих Кинеза, да могу да се искењају где год стигну. Bas sam hteo to da komentarisem, uze mi misao.... Nisu likovi toliko smesni.... ali - samo ne TOLIKO, i dalje sam se smejao kao besan xDDD Quote
Justin Case Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Najmesnije u metalu je spot Einherjera za pesmu Iron Bound,kocio sam se kad sam gledao prvi put Quote
Andrija Smith Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Ahahahahahaha ukucah na youtube-u. Pokidah se od smeha Quote
crusader84 Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Mrzi me da kopam celu temu, jel postovao neko linkove sa onim slikama nekih metal fanova, svačega je bilo tu, uglavnom neki blackeri koji su zajebali i svoje idole... http://www.zonaunderground.com/default.asp...=100375&s=8 Bilo tu nekih likova sa kosama (alatkama za košenje trave) "wanna be smrt", sećam se jednog debelog klinca koji je nosio nešto providno crno... Davno to neko postavljao, ne sećam se ni da li je bilo uopšte na ovom forumu... Quote
Andrija Smith Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Vrhunski Sve je smesno sem Maniac-a... Quote
Justin Case Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Rock out with your cock out!! ma da,to je kult,druga lista je odlicna isto... Quote
Sleaze Glammer Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Sranje pobrisali admini sa jednog foruma,reko da citiram rece klinka ovako 'svi koji misle da je tokio hotel emo oni nemaju veze sa mozgom a jos manje sa muzikom' rofl Quote
Josif Visarionovič Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Kulto Maldito,black death iz Bolivije,ovu sliku sam nasao na metal arhivama a da vidite tek cd kakav je,smejurija Quote
crusader84 Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 (edited) Mrzi me da kopam celu temu, jel postovao neko linkove sa onim slikama nekih metal fanova, svačega je bilo tu, uglavnom neki blackeri koji su zajebali i svoje idole... http://www.zonaunderground.com/default.asp...=100375&s=8 Bilo tu nekih likova sa kosama (alatkama za košenje trave) "wanna be smrt", sećam se jednog debelog klinca koji je nosio nešto providno crno... Davno to neko postavljao, ne sećam se ni da li je bilo uopšte na ovom forumu... E pa evo na tom istom linku deo toga o čemu sam pričao, samo na 3. strani (dok se meni učita sve ), sećam se baš ovih slika: Mislim da je bilo još, bio je neki crnja sa sličnim outfitom kao ovo čudo iznad... Znači tu temu/link ako neko može da iskopa, bilo bi vr'! Edited May 20, 2008 by crusader84 Quote
Alx_WS Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Vrhunski Sve je smesno sem Maniac-a... Mhm - on je najsmesniji xDD Quote
Lunar Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 (edited) ovo je pravi metalac Pa da znas, kad bi imao musku facu , dosta bi licio na pevaca Gorefesta XD. @The joker Mozda je ovo razlog opadanja kvaliteta Metallicine muzike XD. Edited May 21, 2008 by Ninja-Viking Quote
oʞɾoƃ Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 E, a snimi kako su mu ispeglali facu u PhotoShop-u, a ostalo nisu. Ahaha, tek sam sad video, genijalno Quote
Azaralena Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Ahem, pre par dana vidim ti ja onizu dugokosu priliku kako se ubrzano-razbacanim korakom krece u mom pravcu, spazim martinke, psecu ogrlicu i majicu sa cudnim pisanijem na njoj... Kad je vec pomenuta prilika doskakutala blize, pogledam ja pazljivije sta pise a kad ono - ili jesi LAV ili nisi... Na kraju nisam ni uspela da provalim kog je pola bilo... Quote
Josif Visarionovič Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 U prevodu il si majmun il nisi snimite sad ovo sa HIM teme To je jedan od razloga, ali ne mrzim ga zbog samo zbog toga,a HIM je pet puta bolji bend od burzuma ko govori lose o HIMu a nije preslusao venus doom nema pravo na komentar venus doom je shit...bolje da si naveo neki drugi album...mada...i za taj ``neki drugi`` bi rekli da je sra**...ali ovaj venus doom je... tako da za taj bi stvarno mogli da bacaju loshe komentare... idi ubi se odma vd je njihov najbolji album...cak su mnogi hejteri rekli da je venus doom pozitivno iznenadjenje,ali eto,uvek ima izuzetaka nema puno prenemagnja na albumu,samo oldschool rokanje Quote
enclave Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 brate koliko je to jadno jbt burzum i him Quote
Ni! Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 (edited) Ali, 'oldschool rokanje'? :smajlizabrinutoslijezheramenima: Edit: Najmesnije u metalu je spot Einherjera za pesmu Iron Bound,kocio sam se kad sam gledao prvi put Gledam i ne vjerujem. xD Edited May 22, 2008 by Diaboli Juna Quote
Azaralena Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Jbt, porediti Burzum i Him je isto sto i porediti "Grof Monte Kristo" sa bojankom za decu do 3 godine + ispred romana staviti bojanku kao neprikosnoveno remek-delo zbog boja i dinamike kojom odise... Quote
Recommended Posts