Jump to content

Najsmešnije u metalu

Recommended Posts

Posted

Jej ... lozimo se sto su idioti... Smesan mi je taj TOUGH GUY imidz u metalu - valjda - pevamo o Satani, izdrkana nam je muzika a mi smo opaki i zli i zapalicemo obliznju crkvu... HIM su sramota za metal, a Burzum necu da komentarisem, posto je ocigledno pogresno vreme/mesto za to xD

Posted
Jbt, porediti Burzum i Him je isto sto i porediti "Grof Monte Kristo" sa bojankom za decu do 3 godine + ispred romana staviti bojanku kao neprikosnoveno remek-delo zbog boja i dinamike kojom odise...

Odlično rečeno. Burzum i HIM ne spadaju u iste ravni inteligencije.

Posted
Ako hoće da zna šta je oldschool, neka sluša Angel Witch, Saxon - Wheels of Steel i Strong Arm of the Law, Judas Priest - British Steel, Screaming for Vengeance i Defenders of Faith, Grave Digger - Heavy Metal Breakdown, Manowar - Into Glory Ride i Hail to England, Pretty Maids - Red, Hot and Heavy i Future World, Mercyful Fate - A Dangerous Meeting, predpiratsku fazu Running Wild, prvih nekoliko albuma Accept-a i Iron Maiden, da ne nabrajam mnoge manje popularne bendove iz Nemačke, Engleske i SAD...

Posted
Ahem, pre par dana vidim ti ja onizu dugokosu priliku kako se ubrzano-razbacanim korakom krece u mom pravcu, spazim martinke, psecu ogrlicu i majicu sa cudnim pisanijem na njoj... Kad je vec pomenuta prilika doskakutala blize, pogledam ja pazljivije sta pise a kad ono - ili jesi LAV ili nisi...

Na kraju nisam ni uspela da provalim kog je pola bilo... :)

A sta fali toj majici?

Posted (edited)

Pa dobro mene przenje asocira na totalno drugi pravac, zavisi sta te dize. ;)

Mada jos uvek sam u soku - HIM i BURZUM. :) Zajebase IVL-a sa temom o Kreatoru. :)

Edited by enclave
Posted
U, jbt, dobro si me podsetio, ja skoro i zaboravio na to. :)

A sta je Zli tolko rekao da je to ostalo zapisano u kamen . :)