Dead Man Walking Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 to majka jednom radja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Сетио сам се спота I'll See You In My Dreams од Moonspell. Е то је смешно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ARRRGH Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Nekoliko kaiseva stripa Teekwan bilo je i na sajtu Strip vesti. Da li su to isti kaisevi objavljeni u Hard Metalu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ARRRGH Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Bilo bi fino Ja bi to uradio (imam i Hard Metal-e i Cao HM-e gde je Teekwan izlazio),al nemam skener Hajde ako te ne mrzi proveri da li su gornji kaisevi objavljeni u Hard Metalu i Cao HM. Treba mi tacan spisak svih brojeva u kojima je izlazio Teekwan i datumi objavljivanja tih brojeva. Ako neko drugi zna neka se ukljuci! Evo i jedne table. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivi1 Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Hehe,cool strip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Hajde ako te ne mrzi proveri da li su gornji kaisevi objavljeni u Hard Metalu i Cao HM. Treba mi tacan spisak svih brojeva u kojima je izlazio Teekwan i datumi objavljivanja tih brojeva. U svakom Hard metalu je izasla po jedna epizoda stripa Teekwaan. U Cao HM-u (negde iz '89) je u jednom broju (za koji znam;mozda je i u jos nekom,ali za to ne znam) izaslo nekoliko epizoda ('kaiseva'),ali su sve bile na 1 strane (mozda 3-4 njih ukupno na 1 strani).Tu je ona epizoda kad teekwaan stoji ispred ogledala i druge.Ustvari,te epizode iz '89 bas i nisu Teekwaan,nego neka 'demo verzija' Teekwaan-a Posto tu Teekwaan nema 'telo' vec je predstavljen samo kao bundeva koja govori Nisam cak ni siguran da se to objavilo pod nazivom "Teekwaan",ali sam siguran da je to crtao Bane Kerac E,a ona epizoda u poslednjem redu iz tvog prvog posta (ono Fight Fire With Fire) je APSOLUTNO NAJBOLJA epizoda Teekwaan-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Nekoliko kaiseva stripa Teekwan bilo je i na sajtu Strip vesti. Da li su to isti kaisevi objavljeni u Hard Metalu? Jesu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medjutim Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Lik je totalno nenormalan,a kolko cujem nema koncerta na kojem se nije potukao. No ako je vec raspravljano o njemu ( a i da nije),nema potrebe da ga i dalje provlacimo po temama.Dovoljno je mjesta dobio. Jos je jedan lik smijesan bio na koncertu Metallice,kad su poceli da bacaju trzalice u publiku,misleci da bacaju novcice,povikao je:"Mamu vam jebem,nismo mi sirotinja" Genijalno! .. pitam se sta bi pomislio da su bacali palice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 ovo je keva!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Uh sine, a šta mu dođe onaj drugi? faraon Bokhoris ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleaze Glammer Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 da ona druga slika je like way better lmao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Najsmješniji u metalu su mi power metal bendovi.Njihovi imidži,coveri,mačevi,kingdom-i,tekstovi,"moćne",pompezne pjesmice i sav taj kič u svim porama gore navedenog. I undergroun blackeri,naravno.O njima ni neću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 /agreed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Najsmješniji u metalu su mi power metal bendovi.Njihovi imidži,coveri,mačevi,kingdom-i,tekstovi,"moćne",pompezne pjesmice i sav taj kič u svim porama gore navedenog. I undergroun blackeri,naravno.O njima ni neću. Neki bendovi power i jesu smesni ali evo npr Sonata Arctica, oni su power ali daleko od toga da su smesni. Rhapsody jeste smesan. Stratovarius smesan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Далеко од тога да је иједан од поменутих бендова пауер. Ту нема снаге ни на кашичицу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 A sta je Stratovarius progressiv? Sonata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Neki bendovi power i jesu smesni ali evo npr Sonata Arctica, oni su power ali daleko od toga da su smesni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Preterujes... Bukvalno si shvatio. Mislili smo na tematiku, muziku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 A sta je Stratovarius progressiv? Sonata? Не желиш да ти одговорим на ово питање. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Nemoj, ti svoje znanje zadrzi samo za sebe. Pametno, pametno... Prvo me ispravis a onda pravis pametan a lepo sam pitao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 ОК, кад ме вучеш за језик. Просто речено, они су СРАЊЕ. То је оно што се у метал круговима зове happy metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 (edited) Pa ne vucem te za jezik vec sam lepo pitao jer mi je bilo cudno kad si negirao da su power ali izgleda nisam dobro shvatio. Neka su happy metal. edit: Ni ja ih nisam voleo dok niosam otisao na koncert. Edited February 20, 2008 by enclave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Ја никад нећу отићи на концерт, јер их не волим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 I pojedini fanovi-troo metalci su presmiješni. Nikad neću zaboraviti: Stigla u Beograd noćnim vozom i iz voza,u sred jutra,izlazi lik sa full corpse paintom .Ko zna đe je,kukavac krenuo.Ali je bilo presmiješno i zabrinjavajuće u isto vrijeme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts