Herr_Wolf Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Slušajte ljudi, svi mi ovde znamo da NU metal nije metal, ali mislim da je ipak veći problem što Manowar jeste metal isto tako, ceo death metal pravac (osim samog Deatha) može da se sagne Slipknotu. Elem, novi aksiom - nu metal or no metal at all Quote
Morphy Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 isto tako, ceo death metal pravac (osim samog Deatha) može da se sagne Slipknotu. A u glavi milina,samo zica sto drzi usi? Quote
oʞɾoƃ Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 isto tako, ceo death metal pravac (osim samog Deatha) može da se sagne Slipknotu. Ovo ide pravo u potpis Quote
Herr_Wolf Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Brate!!! Nemoj! Šalio sam se!!!! Nemoj me stavljati u potpis!!!! Neeeeeeeeeeeee! Ostaviće me riba, izbaciće me iz benda, društvo više neće hteti da deli travu i alkohol sa mnom!!!! Oprosti mi molim te!!!! Sve je bila šala, nikada ne bih rek'o tako nešto... Naterali su me... ovi pogani mali nu-metalci... evo sad slušam Bal Sagot dok ovo kucam, nemoj me samo stavljati u potpis Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Definitivno satanisticki tekstovi ili npr. tekstovi grupa kao sto su Dying Fetus ili (naravno gde bez njih) Canibal Corps...Pohvala za temu! Quote
Grob Bez Dna Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 sto su tekstovi cannibala smesni???pojasni?genijalni su Quote
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 sto su tekstovi cannibala smesni???pojasni?genijalni su Apsolutno genijalni za nekoga ko ima 15 god...ili 16? OK ja licno mislim da su pateticni...MOJE LICNO MISLJENJE... Quote
El Karnisero Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Najsmesnije je kada na MTV-ju uvece posle RNB razgolicenih fufi i sit,bic,gengsta crncuga pici Satirikon. Quote
Naragoth Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Apsolutno genijalni za nekoga ko ima 15 god...ili 16? OK ja licno mislim da su pateticni...MOJE LICNO MISLJENJE... BRAVO,BRAVO,BRAVO,BRAVO!!!Upravo tako to su textovi za nekog ko ima 14,15,16 godina! Mislim ono ljudi koji se i dalje loze na te textove,imaju velike probleme u glavii! Quote
WITCH84 Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Apsolutno genijalni za nekoga ko ima 15 god...ili 16? OK ja licno mislim da su pateticni...MOJE LICNO MISLJENJE...Meni ni sa 15 nisu bili genijalni,vec odvratni.Jebo ih Hostel.I Tarantino. Quote
Naragoth Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 hmmmmm.....ti si ZENSKO!Zasto bi tebi uopste bili zanimljivi textovi cannibal corpsa???????????????????????????? Quote
Лударајко Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 (edited) Poslednja 4 posta su analna... Mislim, za anale. Pardon - 3. Edited April 7, 2008 by Derek Trotter Quote
WITCH84 Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 (edited) Kakve sad veze ima to sto sam zensko?Samo kazem da su im odvratni textovi,kao i omoti za albume.Ono stvarno nije za ljude sa slabijim zelucem. Edited April 7, 2008 by WITCH84 Quote
The Joker Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Svo to nepotrebno nasilje u njihovim tekstovima me navodi na pomisao da imaju male tjune.Kad on peva Fucked With A Knife,on verovatno,sirotan,i nema cime drugim da to radi.... Jedna od najsmesnijih stvari su meni spotovi Immortal-a Quote
Grobodan Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Hack his scrotum sack oni su veliki pesnici, samo vi to ne vidite... Quote
The Joker Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ah,pa svakako,crevca na zaru i glava na trotoaru...what art.... Quote
Grobodan Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 a ti si neki umetnik? clan SANU? dr mr? Quote
The Joker Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Nadam se,u buducnosti.da...ali nikako clan SANU...kakvi sve ljudi tamo bivaju prihvaceni...no,to nije tema.... Quote
Grob Bez Dna Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Apsolutno genijalni za nekoga ko ima 15 god...ili 16? OK ja licno mislim da su pateticni...MOJE LICNO MISLJENJE... lose mislis Quote
Talvi Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ako su vam CC textovi pateticni i odvratni, zasto onda diskutujete o njima kao o necemu "najsmesnijem", majku mu? Kanibali su postali kult u death metal-u takvi kakvi su, a ako vam se ne svidjaju ne morate da ih pljujete i sprdate se... Quote
Grob Bez Dna Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ako su vam CC textovi pateticni i odvratni, zasto onda diskutujete o njima kao o necemu "najsmesnijem", majku mu? Kanibali su postali kult u death metal-u takvi kakvi su, a ako vam se ne svidjaju ne morate da ih pljujete i sprdate se... pogledaj malo bolje ko ih pljuje na temi..meni su CC genijalni Quote
The Joker Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ne shvatite me pogresno,MUZIKA CC je izvanredna...samo se ne lozim na krv & crevca trip.... Quote
Recommended Posts