Ghost Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ako su vam te budalastine genijalne,onda stvarno Ako ne umiju da pisu lyrics,zasto nekog ne unajme? Jer izgleda da CC stvarno nema ideju o cemu da pjeva... Quote
José Luis Chilavert Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Definitivno satanisticki tekstovi ili npr. tekstovi grupa kao sto su Dying Fetus ili (naravno gde bez njih) Canibal Corps...Pohvala za temu! Ti likovi nikada nece odrasti .... A lista je nepotpuna bez gorgorotha .... I u deathu i blacku ima vrlo dobrih bendova koji za razluku od ovih imaju normalne tekstove . Quote
Josif Visarionovič Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Sto kazu 'kao da ih je poplava izbacila' Bogami ovo mi deluje kao da ih je cunami mlatio od indije do africke obale Quote
José Luis Chilavert Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Sto kazu 'kao da ih je poplava izbacila' Bogami ovo mi deluje kao da ih je cunami mlatio od indije do africke obale Na mene ova slika ima totalno suprotan efekat od zeljenog . Nacisto su komicni . Quote
Angelystor Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Pustite "Open The Gates" sa "Destroyer" albuma, i uzivajte, neznalice. Quote
José Luis Chilavert Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Pustite "Open The Gates" sa "Destroyer" albuma, i uzivajte, neznalice. Ja ovo i pisem zato sto sam cuo te albume Quote
RNA Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Sto kazu 'kao da ih je poplava izbacila' Bogami ovo mi deluje kao da ih je cunami mlatio od indije do africke obale Уношење угља рулз! Quote
Josif Visarionovič Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Pustite "Open The Gates" sa "Destroyer" albuma, i uzivajte, neznalice. Od njih mozda 3 pesme koje mi se svidjaju.Ostalo za pod tenk Quote
WITCH84 Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ah,pa svakako,crevca na zaru i glava na trotoaru...what art.... Koji si ti car! Sto kazu 'kao da ih je poplava izbacila' Bogami ovo mi deluje kao da ih je cunami mlatio od indije do africke obale Kao da su ih tvoji kerovi mazili. Quote
Naragoth Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 (edited) Vidi ih sto su cakani! Jos im samo fale kesice za slatkise :) :) :) Edited April 8, 2008 by Naragoth Quote
Grobodan Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Voleo bih da bilo ko od vas to kaze Gaahl-u u facu, imacete prilike na Castlu. Quote
Grobodan Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 uvek, u skladu sa avatarom. Tema je sranje, odavno sam rekao. Quote
WITCH84 Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Voleo bih da bilo ko od vas to kaze Gaahl-u u facu, imacete prilike na Castlu.Ne smemo,popio bi nam krv. Quote
Лударајко Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 George Fisher bi vas polomio sve djuture i kapiram da mu je cock sharper and longer than any knife... Za sve one koji ce sada da napisu nesto tipa: "Kako znas, da ti ga nije pokazivao?", da odmah kazem kako su mi to posvedocile vase keve. Inace, tekstovi Kanibala su prosto deo kompletne estetike benda, a to je ta neka "gore" tematika i zvuk koji su sami patentirali. Oni bar pisu o necemu sto realno postoji (svakodnevno na kugli zemaljskoj bar deset ljudi zakolje bliznjeg svoga sa kakvom sataricom), a to sto je to nekome degutantno se samo svodi na nemanje stomaka za nekonvencionalnu umetnost... PS. A Dying Fetus pisu tekstove koji se bave socijalnom problematikom, ponekad se cak dotaknu i politike (posto vidim da ih je neki Shaban svrstao u isti dzak sa Kanibalima) Quote
Sleaze Glammer Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 To sto se desava ne znaci da ljudi trebaju da budu bombardovani tim morbidnim temama! Ako vec ocemo da zivimo u boljem jebenom svetu bez nasilja, aj da pocnemo bar od umetnosti... ili "umetnosti"... Ma meni je spot za pesmu "Tears Are Falling" od KISSa najsmeshnije nesto u "metalu" http://www.youtube.com/watch?v=fYjD8jYfWBI pogledajte samo njegovu odecu... joj majko to ni ovi splavari ne nose LOL Quote
oʞɾoƃ Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ako vec ocemo da zivimo u boljem jebenom svetu bez nasilja A odakle ti ovo? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 To sto se desava ne znaci da ljudi trebaju da budu bombardovani tim morbidnim temama! Ako vec ocemo da zivimo u boljem jebenom svetu bez nasilja, aj da pocnemo bar od umetnosti... ili "umetnosti"... Ma meni je spot za pesmu "Tears Are Falling" od KISSa najsmeshnije nesto u "metalu" http://www.youtube.com/watch?v=fYjD8jYfWBI pogledajte samo njegovu odecu... joj majko to ni ovi splavari ne nose LOL Iskopajte mi oci...molim vas! Quote
Bejbe Kompajler Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Е, бре, Мареее.. на три километра се види да си емо, по овом посту... Какав бре свет без насиља, па ђе је ту мЈетал?! :) ЛОЛ Quote
RNA Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 To sto se desava ne znaci da ljudi trebaju da budu bombardovani tim morbidnim temama! Иди ти лепо слушај Faster Pussycat и Enuff Z'nuff, а ову музику остави људима који је воле и који се у њу разумеју, важи? Узгред, ни ја не волим Канибале претерано, али нисам ни против њих. Quote
Ghost Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=fYjD8jYfWBI pogledajte samo njegovu odecu... joj majko to ni ovi splavari ne nose LOL Ko im je stilista,da ga nadjem i zatvorim? Quote
Recommended Posts