freya Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Tekst Arch Enemy: We walk this Earth With fire in our hands Eye for an eye We are Nemesis We are with you Countless vicious souls Fight! - Fighting for freedom United we stand We are legion Voice of anarchy This is revolution Creating new disorder We are enemy Opponent of the system Crushing hypocrisy Slaying the philistine One for all - All for one We are strong - We are one Nemesis A malicious fever burns In our hearts, In our veins Your blood, My blood All blood runs the same Kuku majko! Quote
oʞɾoƃ Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Meni je taj text odličan, baš prava metal himna. Quote
In The Flesh Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Rijeci:Burn,blood,crushing,slaying,disorder,malicious,fire,fighting,eye for an eye fraza,...mislim,sto covjek vise da pozeli od metal texta? Quote
RNA Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ma meni je spot za pesmu "Tears Are Falling" od KISSa najsmeshnije nesto u "metalu" http://www.youtube.com/watch?v=fYjD8jYfWBI Добра песма, али Стенлијево врцкање упарено са одећом и кармином... И још тотална десекрација у виду BC Rich "Iron Bird" гитаре... ЈАХ! И још Џин Симонс са розе басом, хахахахаха! Quote
oʞɾoƃ Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Добра песма, али Стенлијево врцкање упарено са одећом и кармином... И још тотална десекрација у виду BC Rich "Iron Bird" гитаре... ЈАХ! И још Џин Симонс са розе басом, хахахахаха! Sad me podseti, videh danas u nekoj usranoj španskoj seriji klinca kako se drka sa svojim sranje bendom, a drži Ibanez gitaru. Popizdeo sam iz mesta. Quote
El Karnisero Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ja sam mislio da je Manovar ubedljivo najgori sto se stajlinga tice ali evo Kiss je blizu. Quote
RNA Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Ово је 35Х горе од Меновора! Они бар нису носили ништа розе и дречаво зелено. Quote
enclave Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Добра песма, али Стенлијево врцкање упарено са одећом и кармином... И још тотална десекрација у виду BC Rich "Iron Bird" гитаре... ЈАХ! И још Џин Симонс са розе басом, хахахахаха! Preterujes i ti , crveni je bas nije roze. Quote
The Joker Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Koji si ti car! Fala,fala Hocete da vidite nesto istinski urnebesno? Evo vi,pa uzivajte... http://ie.youtube.com/watch?v=-VBdAY8eA9w Immortal-Call Of The Wintermoon.Obratiti paznju na vesticiji semsir i nandzrasto postavljen plast http://ie.youtube.com/watch?v=HpwNJGr8EM4&...feature=related Bend Turisas,battle folk metal bend inace jedno 567534 puta smesniji od Manowara,svira svoju obradu cuvenog hita Boney M-Rasputin Quote
The Joker Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Turisas je kult,i Manowar je kult,i Kiss je kult pa su i jedni i drugi i treci urnebes Quote
Talvi Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 S tim sto se Turisas namerno zajebavaju, a Manowar i Kiss su mrtvi ozbiljni... Poslusaj aktuelni Turisas album The Varangian Way i cuces da su inace sasvim ozbiljan bend... A zbog te obrade su ih, inace, citaoci engleskog Metal Hammer-a izabrali za najbolji novi bend... Quote
זאבים Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...c=36779&hl= Quote
Bejbe Kompajler Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 иако екстремно волим кожне наруквице са бодљама, овај лик са таквом брњицом ми је надчовечански смешан... блек метал са Тајвана ЛОЛ Quote
RNA Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Знао сам да су они, Chthonic, само им је ово нека екстремно стара слика. Доста су променили стил свирке, о имиџу да и не говорим. Quote
Josif Visarionovič Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 иако екстремно волим кожне наруквице са бодљама, овај лик са таквом брњицом ми је надчовечански смешан... блек метал са Тајвана ЛОЛ Otvorio sam temu o njima jos pre hrista ali niko ih nije slusao.Usput jebu kevu. Quote
freya Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 E da!Ne mogu da vjerujem da sam zaboravila da navedem spot Therion-Summernight city kao najsmjesnije u metalu. Quote
Mita Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 To je taj metalkuracore i taj nu metal strasno Quote
Sleaze Glammer Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 (edited) sta besnis koj qrac odmah? Ja sam rekao da je to meni gadno! I treba da mi bude! Brate ko zeli da mu npr porodica bude silovana nozem? Niko! Aj ne kenjaj! Ja imam svoje misljenje. Svi ga iznose, i odjednom, aj svi da se najebemo glemeru majke. Ma mrs u p.m. I ne slusam Enuff... a ni Pussycat nesto ne volim... btw owo je bilo upuceno na srnin komentar od pre 2 strane Edited April 9, 2008 by Sleaze Glammer Quote
Brock Samson Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 sta besnis koj qrac odmah? Ja sam rekao da je to meni gadno! I treba da mi bude! Brate ko zeli da mu npr porodica bude silovana nozem? Niko! Aj ne kenjaj! Ja imam svoje misljenje. Svi ga iznose, i odjednom, aj svi da se najebemo glemeru majke. Ma mrs u p.m. I ne slusam Enuff... a ni Pussycat nesto ne volim... Quote
Bejbe Kompajler Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Маре, нема потребе да пиздиш овде. Quote
Recommended Posts