The Joker Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Kad se bend zove Morbid Anal Fog,tu nesto smrdi.... Quote
Sisus Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Meni je prilicno smesan bubnjar Tsjuder-a na onom njihovom dvd-ju, lik ima na licu neki opak namrgodjen corpsepaint, a na nogama sorc i patikice... Bubnjar Ceskog Inferna otprilike tako izgleda, samo nema patike. Quote
vudun Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=5oKTf9B56ks...feature=related Ej, ja sam ovaj prawwwnik koji mu je ostavio poslednja dva komentara ... čisto da se zna! Quote
Sandman Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Slipknot je smeshan,mnogo. A uostalom i nije metal. Quote
Josif Visarionovič Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Meni su oni smor,Corey mnogo lose peva uzivo...Al nije tema ovde. Ako cemo da gledamo imidz bendova onda da zanemarimo muziku.Slipknot je vizuelno stvarno smesan bend.Secam se neki uber fan je izjavio da oni nose te maske da ih ljudi ne bi smarali na ulici Quote
RNA Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Што уопште није лоша идеја, али онда су се зајебали појављивањем без истих на разнихм пројектима. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Meni su oni smor,Corey mnogo lose peva uzivo...Al nije tema ovde. Ako cemo da gledamo imidz bendova onda da zanemarimo muziku.Slipknot je vizuelno stvarno smesan bend.Secam se neki uber fan je izjavio da oni nose te maske da ih ljudi ne bi smarali na ulici tako je i bilo na prvim albumima al ono prodase se kuje Quote
Guest septic Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 kada jedan od immortala pocne da trci pred kraj spota, god!!!!! evo link Quote
oʞɾoƃ Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Call Of The Wintermoon je ipak neprevaziđen. Quote
vudun Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 kada jedan od immortala pocne da trci pred kraj spota, god!!!!! evo link Evo ti snažnije verzije: Quote
Josif Visarionovič Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Sam naziv benda je smesan Dark Winterbattlefield Da nadovezem i ime jedne pesme The Satanic Hordes of Frosbitten Warwinter Necrosoldier of the Necrotyrant’s Warcries Quote
Ni! Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 (edited) Mnogo se lozu na Immortal Prvo, slika na kojoj smo Nevena i ja je nastala iz zajebancije, ne zato shto smo lozhachi na crni metal. Drugo, obrisala sam link, jer ne podnosim kad drugi postavljaju moje slike po forumima. 'Ajd' uzdravlje. O.T: http://www.youtube.com/watch?v=2_F47dtmIoc http://www.youtube.com/watch?v=S1M8uDnFSj4 Edited April 15, 2008 by Diaboli Juna Quote
Sandman Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Call Of The Wintermoon je ipak neprevaziđen. Najbolji spot ikada. Evo ti snažnije verzije: Ova verzija je bash sexy... Sam naziv benda je smesan Dark Winterbattlefield Da nadovezem i ime jedne pesme The Satanic Hordes of Frosbitten Warwinter Necrosoldier of the Necrotyrant’s Warcries Trvest ov the trve! Quote
Josif Visarionovič Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Prvo, slika na kojoj smo Nevena i ja je nastala iz zajebancije, ne zato shto smo lozhachi na crni metal. Drugo, obrisala sam link, jer ne podnosim kad drugi postavljaju moje slike po forumima. To si ti?HAHAHAHAHAHA Iz zajebancije?Mani ljude sa tim forama... Da nije Gorgoroth?Ali nekako se ne uklapa u profil Quote
RNA Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Хајде ми реците да је неко ону слику схватио озбиљно? Па, како може једна искрена блекерка да се слика са корпспејнтом и плавим лаком за нокте? Одмах се видело да је то патка. Quote
Josif Visarionovič Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Zajeb za sire narodne mase... Quote
Herr_Wolf Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Nikad nisam čuo neku pesmu od njih, ali jako mi je smešan naziv benda Metalsteel Quote
In The Flesh Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ova(j) dolje je metalski nacifran pa nije totalni spam Quote
Morphy Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Jel ovo nesto iz tvoje privatne kolekcije? Quote
Jabba the Hutt Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Ova(j) dolje je metalski nacifran pa nije totalni spam :) Ne mogu da verujem da ovakvi ljudi postoje Quote
In The Flesh Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Jel ovo nesto iz tvoje privatne kolekcije? Ne prdi,seljak! Quote
Recommended Posts